Jysk
Danes v Jysku.. Trgovina skoraj prazna.Ena trgovka za blagajno, en trgovec neki gospe pomaga pri nakupu, nato odide v skladišče. Ostane trgovka ki sedi na postelji in se pogovarja s kolegico ter debatirata o osebnih stvareh. Ko pristopim in rečem da potrebujem pomoč pri nakupu za me odvrne da bo takoj… Ta takoj traja…,10 minut, trgovka še vedno debatira s kolegico in sedi na postelji… Pristopim do trgovke za blagajno, ta reče da ona mora bit za blagajno..ter da samo sekundo in bo nekdo prišel…. Ta sekunda traja spet 10 minut… Če bi to stvar dobila drugje bi že takoj odšla.. Ampak sem vztrajala. Ker sem se začela pogovarjat sama s seboj in sem postala glasna češ kaj si določeni zaposlen dovolijo je gospa trgovka priletela izza blagajne in se začela opravičevati. Uredimo vse informacije za nakup… Na blagajni uredimo vse formalnosti nakar pride trgovka ki se je ves ta čas pogovarjala osebne stvari z drugo gospo in se začela opravičevati.. Povedala sem ji kar ji je šlo… Na koncu mi reče v smehu ja gospa kam se boste pritožili… Ja gospa.. Pritožila se bom. Pa verjamite da vam bodo sledile sankcije, sploh za take ki lenarijo in ne opravljajo svojega dela v službi. Ljudje božji če jaz ne opravim svojega dela v svoji službi sem naslednji dan brez službe!!!!!
Stranka, 10.07.2021 ob 22:59
Danes v Jysku.. Trgovina skoraj prazna.Ena trgovka za blagajno, en trgovec neki gospe pomaga pri nakupu, nato odide v skladišče. Ostane trgovka ki sedi na postelji in se pogovarja s kolegico ter debatirata o osebnih stvareh. Ko pristopim in rečem da potrebujem pomoč pri nakupu za me odvrne da bo takoj… Ta takoj traja…,10 minut, trgovka še vedno debatira s kolegico in sedi na postelji… Pristopim do trgovke za blagajno, ta reče da ona mora bit za blagajno..ter da samo sekundo in bo nekdo prišel…. Ta sekunda traja spet 10 minut… Če bi to stvar dobila drugje bi že takoj odšla.. Ampak sem vztrajala. Ker sem se začela pogovarjat sama s seboj in sem postala glasna češ kaj si določeni zaposlen dovolijo je gospa trgovka priletela izza blagajne in se začela opravičevati. Uredimo vse informacije za nakup… Na blagajni uredimo vse formalnosti nakar pride trgovka ki se je ves ta čas pogovarjala osebne stvari z drugo gospo in se začela opravičevati.. Povedala sem ji kar ji je šlo… Na koncu mi reče v smehu ja gospa kam se boste pritožili… Ja gospa.. Pritožila se bom. Pa verjamite da vam bodo sledile sankcije, sploh za take ki lenarijo in ne opravljajo svojega dela v službi. Ljudje božji če jaz ne opravim svojega dela v svoji službi sem naslednji dan brez službe!!!!!
Tudi sama imam slabe izkušnje v Jysku na Rudniku. Prodajalci komaj žvijo od brezdelja in enostavno ignorirajo vprašanja, kar rabiš. Zdrdra ti da je vse na internetu. Bi mu jaz dala knjižico v roke pa gasa na zavod!
To ni nic v primerjavi s tem kaj vse jaz dozivljam v tej mafijski drzavi. V taksnem primeru se jaz samo obrnem iz grem ven iz trgovine. Vceraj sem v hipermarketu tus na samopostrezni blagajni cakal ziher 15 min. da je prisla trgovka popravit papirnati trak v blagajni. Nekako je izkocil ven pa mi ni izdalo racuna. Jaz pa brez racuna ne zapustim trgovine. V mojem primeru gre za podtikanje globoke drzave, ki mi nagaja. Verjamem pa oziroma vem, da se svasta dogaja v Slovenli. In da vse pristojne sluzbe (inspekcije) tisijo glave v pesek. Ker scitijo nase gospodarstvo in ne potrosnika.
To be continued, 11.07.2021 ob 11:08
Prvo pravilo. Brez racuna ne grem iz trgovine. Pa da me zunaj pricaka inspektor. In kaj mu naj recem? Kaj mu naj recem kje imam racun.
Inspektor naj se briga zase!
Moja lastna volja je, ce bom vzela racun ali ne!
Ja, trgovina ga mora izdat, to je res, ampak naj se to zmeni s trgovino, ne z mano!
Skoraj vedno vzamem racun v trgovini, ne vzamem ga pa pri frizerju, na kiosku, v lokalu, v pekarni in takih podobnih, ko kupim neko malenkost ali storitev, pri kateri ni reklamacij.
In da mi zato se en inspektor najeda! Ma, ga glih sunem nekam!
Forum je zaprt za komentiranje.