Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Južna dalmacija

Južna dalmacija

Za poročno potovanje sva se odločila odpotovati za 14 dni po južni dalmaciji – do dubrovnika, en teden malo raziskovanja lepih kotičkov in znamaenitosti, drug teden pa preživeti kje v apatmaju recimo otok šolta.
predlagajte mi kje naj greva, kaj naj si pogledava,…
Štartala bi iz LJ in to 19 avgusta.
hvala

Otok Šolta je super. Tam sicer hotelov ni, so pa privatni penzioni in kar poceni! Tamle spodaj na forumu nekdo s Šolte ponuja apartmaje!

lep pozdrav!
mi smo prebrali vaso posto in vam odgovarjamo. Za porocno potovanje vam je lepo ce gresta do dubrivnika prvi teden. Tam je veliko lepih znamenitosti. Prav tako je veliko lepega in zanimivega v Splitu. Otok Solta je mali otok, tu je veliko skritih kotickov in malih zalivov, ce zelite intimnost. Tisti ki pridejo na Solto so zadovoljni. nas apartma je v Srednjem selu. To je blizu glavnega mesta Solte, imenuje se Grohote. Ko pridete na Solto vas trajekt pripelje v mesto rogac, potem se po cesti peljete do grohot, pri trgovini zavijete desno po cesti in pridete do srednjega sela, tam je krizisce in zavijete desno, po 10 metrih je nasa hisa Pavisic.Na ograji pise stevilka 11.Od 25.08.2002 je APP za dve osebi prost. Na dan pride 20 EUR, ce zelite pa lahko dobite tudi polpenzion. To pomeni da za osebo na dan pride polpenzion 10EUR. Za vaju bi prislo ce bi zelela imeti polpenzion 40 EUR, ce pa zelita samo APP potem je 20 EUR na dan. ce zelite poklicite na telefon 0038521654291 ali pa posljite e’mail na moj naslov. odgovorite cim preje tako da vas damo v seznam. Za prvi teden pa vam zelimo lepo potovanje do dubrovnika in cestike ob sklenitvi zakonske zveze. Ljubezen je najlepsa roza!
lep pozdrav Zigi in Romano Pavisic

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close