Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Južna Afrika, Lesoto

Južna Afrika, Lesoto

Pravkar sem se vrnil iz Južne Afrike (JAR 3 tedne in bežno tudi Lesoto). Vtisi odlični. Priporočam. 3 tedne je absolutni minimum za tako veliko državo. Če koga kaj zanima, sem na voljo. lp

Živjo!

Sem zasledila tvoj post med iskanjem pod JAR, in ker se tja odpravljam čez približno en mesec bi te res lepo prosila, da mi opišeš slabe in dobre izkušnje, kakšne so kaj cene, hrana…če si imel s sabo Lonely planet – se podatki ujemajo z realnostjo?

Mi letimo v Johannesburg, potem pa Pretoria – Krueger park – Durban – Port Elizabeth – Capetown. Vse skupaj za 17 dni s tem da iz Durbana letimo v Port Elizabeth. Dobrodošle so kakršne koli informacije, vtisi, izkušnje..o tej državi, lp

katja

Zivjo

Ocitno imamo skoraj isti termin potovanja…kje ste dobili letalske in za
koliko denarja?…mi ciljamo bolj na Namib. ali Kenijo, lahko tud kaj bolj juzno (JAR), vse pa je odvisno od letalske in terminov…

Hvala za odg. in lep pozdrav!

Oprosti za pozen odgovor, sem bila na morju. Cena let.karte na osebo je bila 170.000, v to so vključeni leti iz Lj preko Frankfurta do Johannesburga, notranji let iz Durbana do Port Elizabeth in povratni let iz Capetowna do Lj. Prenočišča in rent-a-car smo rezervirali v agenciji Interconti, lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close