Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Jutri vsi na ulice

Jutri vsi na ulice

Pa da zminiramo to golazen JJ in &

da bi razgnala domobransko mitingaško sodrgo!

Topove so že pripravili. Res je ozadju nekaj strašnega. Nobenemu od politikov očitno ni do resnice, če pa že kaj vedo, pa morajo biti tiho.

Aufbix!!!

Odgovor na objavo uporabnika
Cfhjhcgu, 04.10.2021 ob 21:11

Pa da zminiramo to golazen JJ in &

Tako se govori, pridemo.

Ena južna neprijavljena, 04.10.2021 ob 21:22

Tako se govori, pridemo.

Da se teh mitingov udeležujete samo čefurji in slovenčki z IQ-jem v višini jesenskih temperatur na Kredarici.

Saj vemo, 04.10.2021 ob 21:29

Da se teh mitingov udeležujete samo čefurji in slovenčki z IQ-jem v višini jesenskih temperatur na Kredarici.

kok si ti pameten….z iq oplojenega jajca….a te je jansa delal?

seveda, sami socialci in delomrzneži na kupu…se vsaj lahko vsak teden preštejejo

Welcome to šiška!

A si prizadet ti blakanac mutav. Kam boš ti šov jutr? Sramotit državo, ki ni tvoja pred celotno EU? Pa a si prizadet. Vojsko na ulice, da bo mir.

Anonimno 3099, 04.10.2021 ob 21:47

A si prizadet ti blakanac mutav. Kam boš ti šov jutr? Sramotit državo, ki ni tvoja pred celotno EU? Pa a si prizadet. Vojsko na ulice, da bo mir.

vlado v jeco pa bo res mir….ce bi puklastega norca pred 30 leti zaprli bi bilo prepozno…

Julij Cezar, 04.10.2021 ob 21:49

vlado v jeco pa bo res mir….ce bi puklastega norca pred 30 leti zaprli bi bilo prepozno…

Ma tebe bomo prvega dal v jeco. Da boš končno dobil tako željeno porcijo klobas.

ne vedo, da človek ve, da IQ človeka, jesenskih temperatur na Kredarici, je še vedno višji, kot najvišji IQ idiokrata. Človek je spregovoril, ta resnica se bo širila, spoznal jo bo vsakdo.

ti si pa očitno izgubil kar nekaj privilegijev v tistih parih letih, ko levičarji niso imeli absolutne oblasti

julij cezar seveda.

on je itak izgubljen že od vedno. išče ga pa ga ne najde

Si dokazalo SVOJ IQ.

Ti “slo klen” kr ostan še naprej hlapc, pa sam kimi, pa nared vse kar ti rečejo, jst se pa s temi njihovimi fašističnimi ukrepi ne strinjam, so tud protiustavni in protizakoniti, prot vsem človekovim pravicam…in prot temu se bom borila, ne sam zase, tud za prihodnost mojih otrok.

Anonimno 3099, 04.10.2021 ob 21:51

Ma tebe bomo prvega dal v jeco. Da boš končno dobil tako željeno porcijo klobas.

vas plesati jaliban je prvi v vrsti za jeco…saj vas jansuharje bi ze zdavnaj pamet srecala pa se je izogibate ko puklasti psiho vabil za sodisce hehe

Ena južna neprijavljena, 04.10.2021 ob 22:03

Si dokazalo SVOJ IQ.

Ti “slo klen” kr ostan še naprej hlapc, pa sam kimi, pa nared vse kar ti rečejo, jst se pa s temi njihovimi fašističnimi ukrepi ne strinjam, so tud protiustavni in protizakoniti, prot vsem človekovim pravicam…in prot temu se bom borila, ne sam zase, tud za prihodnost mojih otrok.

A si res južna? Ker v takem primeru nimaš ti kaj gobčka odpirat. Te bomo deportiral

lol923, 04.10.2021 ob 22:05

A si res južna? Ker v takem primeru nimaš ti kaj gobčka odpirat. Te bomo deportiral

deportiraj sebe jansi v rit hehe….aja ne mores si ze v sds dreku hehe

Vsi protestniki, poglejte kakšna zagovedana drhal ste, kaj si bodo mislili v EU o nas, kakšna teleta zahojena-ljudje so v tej državi. Ogrožate varnost, blokirate ceste, uničujete premoženje in slabite gospodarstvo, za vse posledice se zavedajte, da boste odgovarjali izključno sami, predvsem finančno, vas bo po denarnici usekalo, zato idite protestirat na ustrezen kraj, ne delajte pa sranja po državi, ker se za predsedovanje, kjer nas gleda cela Evropa to ne spodobi. Kdo nas pa bo sploh od Evrope potem še povohal, če bodo videli, kakšne primitivneže imamo na protestih. Nehajte že enkrat hujskati.

A Janša Ivani pa ni Albanec ?

bedarija333, 05.10.2021 ob 01:55

A Janša Ivani pa ni Albanec ?

Ta nick bi bil zate bolj primeren.

se opravičujem za to kar sem zgoraj napisal, malo sem popil in sem bil zmeden. PRIDEM TUDI JAZ, dajmo to sodrgo farmacevtsko in Janševistično zmlet v prah!

saj vemo, 05.10.2021 ob 12:40

se opravičujem za to kar sem zgoraj napisal, malo sem popil in sem bil zmeden. PRIDEM TUDI JAZ, dajmo to sodrgo farmacevtsko in Janševistično zmlet v prah!

Pazi, da se ne boš izgubil. Saj vidiš, da niti nicka ne znaš ukrast.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close