Najdi forum

JUST-ovke

Živjo,

za NL sem dobila en kompletek treh JUSTovih kremic – ena je za noge, ena je “rdeče”, “rumena” pa je z izvlečkom “tea tree”.

Ker je moja italijanščina bolj slaba, ravno ne štekam, v čem je razlika v uporabi rdeče in rumene kreme. Mi lahko prosim katera to razloži?

Hvala in pozdrav.

Ola!

Rdeča je Timijan – materina dušica. Zelo dobra je pri raznih prehladih, obolenjih dihal. Rahlo mazati po prsih, sinusih, podplatih… Lepo diši, jaz jo včasih kar malo preventivno namažem pod nos.

Tea tree pa je dobra recimo za ranice, rane, pike žuželk, če se kaj vname. Če se vrežeš, ali če se ti zatrga noht… ipd… Meni ne diši:(

Krema za noge je pa super – za noge. Ampak ne boš verjela, da je najboljša, če imaš recimo hudo razpokane ustnice, jih namažeš in je zelo hitro OK.

Vse je primerno tudi za otroke, mogoče samo tiste najmlajše najprej namažeš spodaj z eno kremo, pa potem justovo čez, oziroma preizkusiš, če je reakcija. Načeloma pa so povsem nenevarne, rastlinske.

LP

Tanja

rada bi kupila, ker mi je zmanjkalo 31 kapljice, kakšna je že cena?

6500 SIT

Tanja,

hvala za odgovor. Sem ravno močno prehlajena, pa sem poskusila rdečo in mi je všeč…

Zdravo

Jaz bi pa lepo prosila, če mi lahko katera pove kje v MB bi lahko kupila JUST izdelke oz. kje bi lahko dobila kak prospekt z njihovimi izdelki.

Se opravičujem, če ste že o tem govorile (pisale), ampak žal nisem zasledila.

Hvala

jaz poznam svetovalko iz Kopra, pokliči na 041 446 807, morda ti lahko dostavi po povzetju.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close