Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style JUst -november

JUst -november

obveščamo vse uporabnike in uporabnice Just kozmetike, da je Just že začel z božično -novoletno akcijo ki je vedno povezana s simpatičnimi in izvirnimi darilci , letos je to božični set (izparilnik iz fajanse, 2 eterična olja in darilni set 3 zelo prodajanih krem). Poelg tega pa vse ki organizirajo srečanje v novembru čaka prelep Justov koledar, pa še kako drugo presenečenje. Več ne smem izdati.

Tako da vam priporočam da se obrnete na svoje svetovalce in svetovalke , če pa le teh še nimate in vas Just zanima se lahko oglasite na mail.

Mene zanima prezentiranje Just izdelkov, kateri pa je tvoj mail , ga ne vidim ? Sem uporabljala že olje 31 in tea tree pa brinovo kremo in tudi tale set me zanima. Prosim sporoči mi mail ali telefonsko.

piši na moj mail renata@madware.si
ali pa

poklič na 041 953 962

…3500 sit stane tisti set treh krem, ne?

da tako je , set stane 3500 sit -to so manjše kreme kot so običajne , vendar kdor pozna Just se ve da se uporablja v malih količinah zato kreme dolgo trajajo in je pravzaprav povpraševanje po manjših tubah . Ta set je v prodaji samo novembra.

Katere kreme pa so v kompletu?

…materina dušica, tea tree, pa ognjičeva….. tko so men povedali

Pa kaj mi to pomeni, če pa je težko s katalogi in bi rada malo prišparala. Ne se javlat na forumu, če je potem težko poslat katalog, prosim. Drgač bi bilo vse o.k.
Lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close