Jurčkove vile ali Knezov štradon
Ne me narobe razumet, ampak glede na to, da si nepoznavalec, opaziš veliko detajlov, kot npr. plapolanje rolojev itd.
Ne verjamem pa ljudem, ki začnejo s stavkom: Še preden zdaj takoimenovani “realisti” (očitno polni zavisti) zopet vse skupaj popljuvajo, naj povdarim, da nisem oglaševalec, sorodnik investitorja, družinski član prodajalca ipd. Čisto preprost državljan, ki si je pač s kreditom uspel priskrbeti svoje 4 stene.
Ti da takoj vedeti, da je točno to, za kar govori, da ni.
Pa nimam čisto nič proti takšnim, ki si priskrbijo dom v okolju, ki jim najbolj odgovarja. Tudi sam sem si ga.
In ne vem, zakaj si nastopil tako nastrojen. In zakaj moraš forumaše označiti za nakladače in nas žaliti itd. Od kod taka narcisoidna izjava:
Moram pa omeniti, da ko berem takšne in podobne forume vedno znova opažam ljudi, ki kar tja v en dan nekaj nakladajo, zmerjajo in se delajo pametne. Zelo žalostno, sicer pa vse je enostavno ko sediš za PC-jem in pišeš, me prav zanima koliko komunikacije so ti ljudje zmožni v živo. Mislim da zelo malo….
Takšnih izjav so zmožni le taki, ki jih ti opisuješ!
Poglej, vsak ima svoje mnenje in če praviš, da nastopam nastrojen tudi prav. In če ne verjameš ljudem, ki začnejo s takšnim stavkom, je verjeno razvidno, da je to sarkazem na prejšne izjave, ki takoj neutemeljeno nekoga označujejo, da laže, se pretvarja ipd. Če si mnenja, da obtožujem vse forumaše se zelo motiš, me pa zelo jezi, da se razprave v forumih takoj spreobračajo v neko godrnanje in oprosti za moje pojme nakladanje, kar pa seveda ne leti na vse. Moje sarkastične izjave so se nanašale na par posameznikov in nikakor ne na splošno forumaše in ne vem iz česa je to sploh razbrati?Ker izražam svoje opazke? Žal je zame to realnost, ki se zmeraj ponavlja. Tako kot sedaj tukaj, namesto, da bi se razpravljalo o primerjavi JV in KŠ, se celotna zadeva obrača v nasprotno smer. Ti dam prav, da sem v svojem postu uporabil nekaj povedi, ki so bile popolnoma nepotrebne, ampak sem pač želel izraziti svoje mnenje. Kjub temu pa vseeno napisal stvari, ki se nanašajo na naslov teme z razliko od nekaterih, ki odgovorijo z enim stavkom, pa še to samo s komentarjem, ki s temo sploh ni povezan. Samo to me moti in nič drugega. Če pa smo že pri tem, sem jaz pisal samo na splošno brez izpostavljanja oseb, ti pa meni pripisuješ osebnostne lastnosti in delaš svoje zaključke. Torej točno to kar sem jaz naredil. V čem se potem razlikujeva?
Pa brez zamere….
Lp
Forum je zaprt za komentiranje.