JUNK MAIL
V Yahoo pošti imaš INBOX in BULK MAIL. Vsa JUNK oz. BULK pošta, ki ti je prihajala v BULK predal, se ti bo sedaj, če boš obkljukala to kar sem ti napisala v prvem pismu avtomatsko blokirala oz. zbrisala. Skratka JUNK pošte ne boš več dobivala v BULK predal. Vsa E-mail pošta, katere naslov imajo tvoji prijatelji, pa bo normalno prihajala v INBOX, kamor tudi spada. Jaz že nekaj mesecev odkar sem tole obkljukala ne dobivam več nobene JUNK pošte v BULK predal pa tudi v INBOX ne. Pošto prijateljev pa dobivam brez problemov v INBOX. Če ti je oz. če ti bo pa prihajala JUNK pošta v INBOX pa napravi tole:
v Yahoo pošti idi na:
1. Mail Options
2. Spam Protection
3. Mark Spam + Not Spam
When I mark a message as Spam, in addition to deleting the message:
OBKLJUKAJ – “Add the sender’s email addresses to my blocked
addresses list”
4. Save Changes
Najbolje je, če nočeš dobivati JUNK pošte v INBOX in v BULK predal, da obkljukaš kar OBOJE, kar sem ti napisala. Skratka, obkljukaj to kar sem ti napisala v prvem pismu in to kar sem ti napisala danes, pa boš imela mir pred to JUNK pošto.
Sporoči kako bo zadeva delovala.
Lp, NinaM:)
“m”, to se zgodi, če imaš inštaliran npr. kakšen SPAMIHILATOR, pri tem moraš imeti vse E-mail naslove od katerih želiš prejemati pošto napisane v svojem računalniškem adresarju in prav tako v SPAMIHILATORJU ali kakšnem drugem ANTI SPAM programčku, ki ga uporabljaš. Ta pa je namenjen npr. za Outlook Exspress. Pošta, ki je potegnjena iz spletne strani, kot je Yahoo pa ima za blokiranje JUNK mail pošto narejeno drugačno oz. svojo blokado JUNK pošte, takšno kot sem jo opisala v mojih dveh sporočilih. Spam programček ne igra tukaj nobe veze.
Lp, NinaM:)
Forum je zaprt za komentiranje.