Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Junk E mail, kako dopovedati ljudem….

Junk E mail, kako dopovedati ljudem….

…, da je vsa ta pošta ali pa vsaj večina RES brezvezna? Ali je kje na netu kakšen uraden članek na to temo, da ga pošljem ljudem naj ne bodo tako naivni in naj ne pošiljajo naprej verižnih pisem, raznih ALARMOV, o starem mleku, bolnih otrocih, izgubljenih otrocih, pobarvanih otrocih in ne vem kaj vse je še bilo in še bo ….

To je pa res višek, da so nekateri tako omejeni in mislijo, da bodo pomagali s tem, če bodo prepošiljali pošto naprej.

jaz sem obupala nad tem. tisti, ki so glupi, so pač glupi, jim ni pomoči.

Jaz vsem “dobronamernim” znancem, ki mi posljejo kaj takega napisem prosnjo, da me naj drugic spustijo iz liste naslovnikov…
Pa tipka delite… 😉
..in dober protivirusni program…

Sem se nehala trudit, ker eni enostavno ne kapirajo in čim dobijo mail s kakšno alarmantno vsebino, šibajo na vse možne naslove (po možnosti še z vsemi naslovi od enih petih mailov nazaj).
Delete, pa se ne ukvarjam več s tem.

jest iman tole:

In po možnosti tako, da dajo vse naslovnike v polje TO(ZA), tako, da naslednji potem moj naslov pošilja naprej meni čisto neznanim ljudem.

In po možnosti tako, da dajo vse naslovnike v polje TO(ZA), tako, da naslednji potem moj naslov pošilja naprej meni čisto neznanim ljudem.[/quote]

Ja to pa itak, pa še cela kolona jih je spodaj od ne vem kolkih pošiljateljev za nazaj …. grrrrr

Jim napišem prijazno pismo, da “verig” ne želim. Se pa zgodi, da ne zaleže Takrat pa prijazno “pomejlam” pošiljatelju nazaj in to tolikokrat, kot je v grožnji “če ne pošlješ,,,” zahtevano. Do sedaj se je obneslo. Le ena je, ki je trdna kot skala…Ta bo pa šla iz stikov…

Ne moreš. Kot jim ne moreš dopovedati, naj ne lepijo orjaških fajlov, na primer filmčkov z youtube, ker ti zabašejo kvoto na serverju, in da naslov na youtube čisto zadostuje, hvala lepa. In da stari blesavi vici, prevedeni v Powerpoint, zato ne postanejo nič mlajši in nič manj blesavi. O opciji skritih naslovnikov (BCC) se jim še sanja ne.
Sedlo ne paše na prasico, internet pa ne na neandertalsko butico, in tu se na žalost ne da nič pomagati.

Kakšno srečo imam potem jaz, ko v mojem imeniku ni prasic, omenjenih zgoraj. Ampak mi prejemniki moje pošte, kar sami napišejo, da jim naj še kaj pošljem (slike, zanimivosti, male nerodnosti,..), ker je moja pošta (in prejemniki) skrbno izbrana. In je prejemnikom zanimiva in jo z veseljem pogledajo (in najbrž pošljejo naprej).

Luškan :))))))))

jaz te bedarije dobivam celo od bivše vzgojiteljice … letos v šoli maila nisem navedla, da si ne bi še kakšna učiteljica zmislila pošiljat teh bedarij naprej.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close