Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Julij in wd?

Julij in wd?

Eden je zbolel, drugi v karanteni. Kako je z zdravjem?

Mah bo že. Itak imam abonma v ZD.

Odgovor na objavo uporabnika
wd40a, 22.01.2022 ob 13:05

Mah bo že. Itak imam abonma v ZD.

Se mi zdi, da smo tako ali tako v neki prisilni karanteni-ne po naši volji. Upam, da si ok.

Anonimno, 22.01.2022 ob 15:51

Se mi zdi, da smo tako ali tako v neki prisilni karanteni-ne po naši volji. Upam, da si ok.

mal kuhamo. ampak ni hudega. hvala.

wd40118, 22.01.2022 ob 15:56

mal kuhamo. ampak ni hudega. hvala.

BOgi moj lubi,pozdravi se.

?

No, glede na cene ogrevanja v zadnjem času, lahki na to gledamo tudi kot na bonus.

Drži se, stara sablja.

Sej si velik fant, boš že zdržal ? držim pesti.

Anonimno, 22.01.2022 ob 16:08

Sej si velik fant, boš že zdržal ? držim pesti.

Za wd

hvala vsem, saj ni hudega, na toplem sem, za jest mi ni…;-)

kva pa julček- ni glasu?

Nou, 22.01.2022 ob 15:59

BOgi moj lubi,pozdravi se.

?

sem si rekel živjo;-D

elite, 22.01.2022 ob 12:42

Eden je zbolel, drugi v karanteni. Kako je z zdravjem?

ce je to kovid pol naj traja…malo me se trga po misicah, mal se kasljam drugac pa brez pripomb

wd40118, 22.01.2022 ob 16:14

hvala vsem, saj ni hudega, na toplem sem, za jest mi ni…;-)

kva pa julček- ni glasu?

dans sem mel guzvo zaradi sluzbe, zdajle pa se sproscam ob skokih….tako da nimam pripomb

Julij Cezar, 22.01.2022 ob 16:25

dans sem mel guzvo zaradi sluzbe, zdajle pa se sproscam ob skokih….tako da nimam pripomb

Bolniška. Ostalo bo, ko bo…

No, vidite da ni nič hudega, lepo se preboleva, kajne?

Škoda samo, da protitelesa pri omikronu necepljenim izginejo že po 45 dneh.

Ahmm, 22.01.2022 ob 17:01

Bolniška. Ostalo bo, ko bo…

pa ni glih tak, delo priganja, ceprav pol ko mas zlate crke vklesane se vidi da je vsak nadomestljiv hehe

nadaljevanka, 22.01.2022 ob 17:07

No, vidite da ni nič hudega, lepo se preboleva, kajne?

Škoda samo, da protitelesa pri omikronu necepljenim izginejo že po 45 dneh.

zginejo ze, ker jih ne potrebuje telo vec, ostane  pa celicni spomin in ce spet pride do okuzbe je vojska v pripravljenosti..

Julij Cezar, 22.01.2022 ob 17:35

pa ni glih tak, delo priganja, ceprav pol ko mas zlate crke vklesane se vidi da je vsak nadomestljiv hehe

Drž se…

Wd a ti tud.?Pa a je kdo ki ni fasal tega sranja (razen mene) v glavnem cim prej se pozdravita.

yram, 22.01.2022 ob 18:46

Wd a ti tud.?Pa a je kdo ki ni fasal tega sranja (razen mene) v glavnem cim prej se pozdravita.

ja jst!?

Zartrose izven profila, 22.01.2022 ob 18:55

ja jst!?

:)))) itak kdo drug

Tudi jaz zaenkrat ne, pa od ožje družine cca 30 ljudi le vnukinja v 6 članski družini in snaha ni bil zaenkrat nihče +. Je pa nekaj pametno pogumnih cepljenih  4, jih ves čas nekaj matra. Saj mene tudi kaj, ampak to je pa že emšo.

Ja,ja, 22.01.2022 ob 20:32

Tudi jaz zaenkrat ne, pa od ožje družine cca 30 ljudi le vnukinja v 6 članski družini in snaha ni bil zaenkrat nihče +. Je pa nekaj pametno pogumnih cepljenih  4, jih ves čas nekaj matra. Saj mene tudi kaj, ampak to je pa že emšo.

Kar počakaj, boš že staknilo.  poznam eno, ki se je hvalila kako je otroške smrklje jedla in se ni uspela okužit, fantazirala je krvnih skupinah in ostalih anticepilskih trditvah o nezmožnosti zbolevanja,  no, ko je zbolela za omikronom je obležala za teden dni in še zmeraj ni prišla k sebi po več tednih.

Omikron je “prehlad” samo za cepljene in fit mlade.  Posledice pa so enake kot pri delti.

Julij Cezar, 22.01.2022 ob 17:37

zginejo ze, ker jih ne potrebuje telo vec, ostane  pa celicni spomin in ce spet pride do okuzbe je vojska v pripravljenosti..

Nope.  Ni nobenega celičnega spomina, ker bo virus mutiral oz. je že.  Naslednji mesec boš ponovil vajo, ker bodo novi sevi še bolj nalezljivi..

Vse, kar se nalaga v tebi  je virus.

Se pridružujem klanu vročih 🙁

žal ne, 22.01.2022 ob 21:10

Nope.  Ni nobenega celičnega spomina, ker bo virus mutiral oz. je že.  Naslednji mesec boš ponovil vajo, ker bodo novi sevi še bolj nalezljivi..

Vse, kar se nalaga v tebi  je virus.

ne bluzi in ne pisi bedarij, s tem kar su zdaj napisala pomeni da je tud cepljenje neucinkovito ne, seveda si imunski sistem zapomni “vsiljivce”in ponovnem vdoru virusa aktivira obrambo

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close