Najdi forum

julij/avgust

Lp a bi kdo šel kam v času od 15. julija do 15. avgusta.

Hoj!
Jest bi šla v Maroko ali pa v Turčijo in iščem sopotnico/ka. Če te zanima, greva lahko skupaj.

Lp

Špela

jst grem 10.julija do 10.avgusta iz Moskve v Peking s transibirsko…te zanima???

Živjo Špela!

Jaz sem tudi razmišljala v tej smeri, bi me zanimala ta pot. Napiši kaj več kako si predstavljaš.

LP sijaj

Tomaž nekako me bolj zanima predlog od Špele, a vseeno kako bi finančno zgledal ta tvoj projekt.

LP sijaj

hja, to je pa tako…letalska je 150000…vize okrog 50000…vlak okrog 60000…potem pa kar pač porabiš…
ja, trenutno sva dva…samo če se keri odloči je treba hitro it v akcijo ker drugače ne dobimo viz pravočasno…drugače pa če vaju zanima…041-374780 lp

Ja Tomaž ta bo pa mal predraga zame. Lepo se imej ciao sijaj

Ja, js bi tut šla v Turčijo! 🙂

Tomika, kdaj kako in s čem pokliči na tel.: 041605334 bi pa bila varianta tut Maroko ali Egipt vse je možno

Sijaj kolk si stara? Js mam cajt itak šele po 15.7- mam še en obvezen izpit za naredit. Lp

Ti kar lepo naredi izpit potem pa veselo. KOk sem stara hm kh 3+1 imam še garancijo, pa ti 1, 2, 3, 4

31 al kolk?

Jaaaaaaa, upam da leta ne bi smela bit problem, sem se že ustrašila da sem prestara za tebe al kako jaz ne vem. Kaj pa študiraš?

Ne :). Js sm 23.

ful nm je vsem zanimiva ta debata kolk je kera stara pa kolk
a se ne morta na četu al pa na mejlu o tem pa o številki modrca zment

Ok Tomika lljudstvo postaja nestrpno tako da me lahko pokličeš ali pa piši na mail mensijak@email.si. Tako klepetauka bo zdaj vredu modrca pa ne nosim.

Lp

sijaj, ali si že našla sopotnika? mene mika ali turčija-vzhod (vlak do istanbula) ali španija-kamion. vendar šele okrog 20. julija. lp, nataša

Ojla Nataša, mene tudi mika Turčija,če še iščeš sopotnika pa povej! (za miskuli)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close