juhica
Jaz sem lani enkrat poskusila s to dieto pa ti povem, da me je ta juha (recepta žal nimam, mislim, da je bilo okoli 12 vrst zelenjave) prav izmučila. Ves dan sem bila obupno lačna, shujšala sem pa slab kg v celem tednu. Vzelo mi je vso moč in voljo. Morda sem samo jaz tako reagirala. Za poskusit je, vendar se mi zdi, da je to ena slabših diet. Meni se je obnesla dieta z ločevanjem živil, skupaj z rekreacijo. Pa srečno.
Takole piše:
Osnovna juha pomaga pri hitri razgradnji maščob. Dieta se uporablja v bolnišnicah, predvsem za hitro izgubo odvečnih kilogramov pred operativnimi posegi.
1. 800 ml paradižnika (lahko iz konzerve)
2. Voda (ca. 1,5l)
3. Dve instant juhi ali dve jušni kocki (juha naj bo z malo rezanci)
4. Dve papriki
5. 6 velikih mladih čebul
6. 1 glava zelja ca. 1 kg.
7. gomolj zelene / zelenje peteršilj
Juho lahko začinite s soljo, poprom, zelišči, dodajte tudi Vegeto in pekočo omako, če vam tako ustreza. Zelenjavo zrezano na srednje velike koščke kuhajte na močnem ognju 10 minut, nato zmanjšajte na zmerno temperaturo in kuhajte dokler se zelenjava ne zmehča. Na koncu dodajte začimbe, instant juhe in paradižnik. Juho lahko jeste kadarkoli ste lačni. Jejte kolikor želite, kadar koli želite.Več je boste pojedli več kilogramov boste izgubili.
Moj mož je s to dieto (poleg zgornje juhice so seveda še druge jedi) izgubil vseh 25 odvečnih kg, ki jih je pridelal, ko je nehal kaditi. LP Daša
Juho dodaj k normalni “dietni” prehrani – ne priporočam ti je kot osnoven oz. celo edin obrok pri dieti. Če bi seveda rada izgubila tudi kaj špeha in ne le izpraznila prebavila in glikogenske rezerve, pokurila večinoma mišice in izgubila vodo. Juho lahko tudi izpustiš (ob pravilni sestavi obrokov) in hujšala boš isto.
LP
Forum je zaprt za komentiranje.