Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Juha iz dveh vrst mesa

Juha iz dveh vrst mesa

Me zanima če katera slučajno prakticira kuhanje bistre juhe iz svinjskih kosti in kokoši ali svinjskih kostiin govedine? Kako izpade takšna juha?. Tašča me namreč non stop zalaga z domačo svinjino, meni pa sploh ne odgovarja okus niti vonj te juhe. Pa sem dobila idejo da bi s kombiniranjem z drugo vrsto mesa mogoče spravila v promet svinjske kosti, ki se že kopičijo v mojem zmrzovalniku. Prosim za vaše mnenje!

Sem bila na istem oz. podobnem položaju. Mi ni potegnilo. Potem sem po hitrem postopku nabavila kužka:-)))))))))

Iz samih svinjskih kosti res ne more biti kaj prida juha. Je pa odlična, če kombiniraš nekaj kosti, ki se jih drži še precej mesa (najprej jih prevreš, to vodo odliješ in maliješ novo vodo) z govejim mesom, piščancem…sevedca pa precej mešane zelenjave zraven kot za govejo juho. Pa še to, taka juha je dobra le sveža, pogrevanje kasneje ni već v redu.

Se je že marsikateri zgodilo, da je v zmrzovalniku padel listek z vrečke in je vzela svinjino, namesto govedino za juho. Ne vem, meni okus ni bil všeč in ne bi tega prakticirala. Tašči povej, da kosti nimaš za kaj rabit, ali pa jih zavrzi.

LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close