Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika juha iz cicerike in pora – za NyahNezo

juha iz cicerike in pora – za NyahNezo

Naredila vceraj, uporabila sicer ze kuhano cicerko (iz kozarca), in kaj naj recem: ODLICNO! 🙂

Res hvala za ta recept.

jaz tud hičem ta recept, se že sliši omamno!! plis, plis…

Hej,Nyah jo je prinesla na srecanje in sem jo pojedla sredi dela z uzitkom,poln kroznik.Opozorila sem tudi mamice,naj jo ponudijo svojim
malckom. Res je dobra in tako prija!!
Zdaj bo Nyah v moji predstavi vedno ” deklica z loncem juhe v rokah”.
Lep pozdrav Nyah in ostalim Babi

Evo recept tukaj:

Pozdravček!

Vladka

ooooo, komaj čakam, da pridem domov in dam čičeriko v vodo – jutri torej vaša predstavitvena juha. ste pa vse ve tudi ekspresne, saj sem pričakovala odgovor naslednji teden. se vidi, da sem čisto nova. vladka hvala za ekspresni link! lepo nedeljo vsem, j

😉

Kako zelo mi je v veselje, da vam je juha vsec. Super. Jutri bom se potrudila in v bazo vpisala se en recept za korenckovo juho, ki je tudi super!

Bomo drugic se naprej podebatirale .. o juhah, piskotih pa se cem

LEP VECER in dober tek!

Nyah

Smejte se!

Nyah!
Pohvale seved juhi. Vidim, da so ti juhe všeč :))

Imam pa problem. Hotela sem vpisati recept, pa ga enostavno ne znam!! Saj ne morem verjeti, da se ne znajdem…. Lahko razložiš? Prosim!

LP

Si se že registrirala? Registracija na tem forumu ni dovolj, še enkrat se je potrebno registrirati tudi na strani, kjer se dodajajo recepti (klikneš “nov uporabnik” in izpolniš zadeve).

LP, Staša

Staša! Hvala za nasvet. Točno to sem morala storiti – registrirati se..toda glej ga zlomka ime TamaraMr je že zasedeno. Nisem mogla verjeti, saj vem, da ga ni nihče uporabljal. NORO! Ni mi preostalo drugega, kot da registriram TamaroMrr. Tako da boste vedele od kod recepti.

lp

Pozdravljeni!

Na tem forumu sem bolj nova, zato me zanima, na kateri strani se nahaja baza receptov? Hvala in lep pozdrav vsem!

Evo, tukaj:

in pozdravljena v naši pisani druščini 🙂

Vladka

Vladka, hvala za link in dobrodošlico!

Tudi naša najmlajša, ki sploh ne mara zelenjavnih juh (razen fižolove) jo je pojedla eno porcijo….Tko, da je mami lahko samo mal žlico obliznila :))))

Je bila pač … dobra :)))

mami … kako si lahko le zlico obliznila? Jaz sem pa se domov odnesla juho, sva jo vceri pri kosilu pospravil ado konca ;-)))

Drugic kar pogumno, kar se prinese, je za pojest! (razen figuric od Backa!)

NyahNeza

Smejte se!

Mi smo jo pa danes skuhali in tudi pojedli. Prvič in jo bomo še 🙂
Moram pa priznati, da do sedaj čičerke nisem poznala, sem jo pa tokrat kupila v slanici. In zdaj vem, kaj tukaj pri nas kar na ulicah prodajajo za grizljanje… čičerko seveda 🙂
Pozdravček!

Vladka

Saj je en otroček še tisto figurco v usta nesel :)))))))))))

Sem včeraj gledala v DM – vsa tista semena in sojina zrnca…. Bom tudi jaz začela mal več v tvojem stilu kuhat :))))))))))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close