JT: Hiperbarična kisikova terapija kot zanesljivo sredstvo za boljše zdravje in počutje
Pozdravljeni g.Porenta.
Moram reči, da se ne strinjam. Hiperbarična kisikova terapija je pomagala
moji dobri znanki, ki ima tudi žal to hudo bolezen. Po več terapijah so bolečine izginile,
izvidi pa so bolj vzpodubni. BIla je pa pri g.Petru Kokalju v Ljubljani. Tule je njihova stran http://www.hbot.eu[/quote%5D
pozdravljeni,
me veseli, da se vaša znanka bolje počuti. Če govoriva o raku, zaenkrat v svetu ni dokazanih pozitivnih rezultatov pri teh obolenjih in zato ne želim dajati ljudem lažnih upov. Kot sem pa že navedel, terapija izrazito pomaga kot pomagalo za sanacijo poškodb, ki jih pacientovo telo utrpi pri obsevanjih in kemoterapiji.
Gospoda Kokalja dobro poznam, oba uporabljava enake komore in občasno tudi sodelujeva.
Pozdravljeni g.Porenta.
Moram reči, da se ne strinjam. Hiperbarična kisikova terapija je pomagala
moji dobri znanki, ki ima tudi žal to hudo bolezen. Po več terapijah so bolečine izginile,
izvidi pa so bolj vzpodubni. BIla je pa pri g.Petru Kokalju v Ljubljani. Tule je njihova stran http://www.hbot.eu[/quote%5D
MIslil sem na raka.
Kolikor jaz razumem, je g. Peter Kokalj inštruktor in ste vi pri njem kupili komoro in naredili usposabljanje zanjo. Se motim?[/quote]
Vidim, da ste z zadevo presenetljivo dobro seznanjeni. Z gospodom Kokaljem sva dobra prijatelja, a peljeva vsak svojo poslovno in strokovno pot.
vidim, da ste z zadevo presenetljivo dobro seznanjeni. Dopolnil bi vas le v toliko, da sedaj peljeva vsak svojo poslovno in strokovno pot.
pozdravljeni,
veseli me, da vam lahko odgovorim pozitivno in potrdim vaše izsledke na netu. Hiperbarična kisikova terapija je mednarodno priznano ena najboljših metod za odpravo težav, ki jih opisujete. Pokličite na tel 041/690-391 , da vam odgovorimo še na vaša morebitna dodatna vprašanja.
lep pozdrav
Tomaž Porenta
HC Oksi
Spoštovani! Nocoj sem poslušala oddajo o hiperbarični komori, ki jo je predstavljal gospod Peter Kokalj. ČESTITAM!
Imam naslednje vprašanje:
Kakšne možnosti ima moj soprog, če bi šel na obdelavo v hiperbarično komoro?
Ker je mojega moža aprila 2018 zadela možganska kap po desni strani telesa, ima kljub rehabilitaciji in vsakodnevnem lastnem delu, nekaj pomanjkljivosti, ki jih ne more odpraviti. Čeprav vsakodnevno telovadi, hodi, skrbi za kondicijo in zdravo živi mu desna roka in noga ne služita povsem. Ponovno se je naučil pisanja in risanja. Spomin je neprizadet. Ob slabem vremenu je njegovo počutje slabše. Opažam tudi, da mu na prizadeti strani mišice slabijo.
Pozdrav Marjana
DMSO za bolečine, je predhodni produkt MSM. Dobiš, naročiš, ga na ekoSinergija.
Za več poguglaj.
Sama imam zelo dobre izkušnje z njim lansko leto, ko sem si zlomila dva prsta na nogi. Mazala, sicer še z mgcl, boraksom in MSM.
Neznosna bolečina je pojenjala skoraj v hipu, obupna oteklina je plahnela do končne ozdravitve. Sedaj jo redno uporabljam za vsesorte, zunanje.
Mažeš samo na čisti predel, nobene predhodne kemikalije in ostalih strupov ne sme biti.
Zmanjšuje tudi tumorje, tudi v glavi, kar je neprecenljivo.
V Murski Soboti smo ravno odprli novi Hiperbarični kisikov center kjer nudimo kisikove tretmaje.
Več si lahko preberete na https://kisikplus.si/
Forum je zaprt za komentiranje.