joystick ter komplet za polnjenje barvne kartuše
Mi lahko kdo pove, kje bi lahko prodala popolnoma nerabljen komplet za polnjenje barvnih kartuš( za naš tiskalnik ne pride v poštev) ter joystick, tudi popolnoma nerabljen? Tukaj sem ju že nekajkrat ponujala, vendar ni odziva, meni pa se zdi škoda, da nerabljena ležita na polici.
Prosim vsaj za nasvet oz. namig, zakaj oboje ne gre?
Poznaš razliko med dobrim in slabim vinom?Podobno je pri barvah.Dobre ne kapljajo iz glave ,barve so pravilno reproducirane,se ne zasušijo na glavi tiskalnika ,na papirju pa itd.Nekatere imajo igle za polnjenje že na sami steklenički ,ne pa nerodne brizgalke ,ki jo je potrebno čistiti.Večina ima s polnjenjem kartuš velike probleme ,razen pri modelih ,kjer so rezervoarčki z barvami ločeni od glave.Lep primer takega uporabniku prijaznega tiskalnika so dražji Canonovi modeli(i550 ,i560 ,starejši bjc 3000,6000,6200,6500…).Poznam nekoga ,ki je na modelu BJC 3000 tiskal kar prospektni material in na eni glavi napolnil 80 rezervarjev barve ,pa je glava še kar šrotala.Tiskalnikom namreč bolj škodi mirovanje kot delo.Epson si je zamislil celo blokado polnjenja ,kjer moraš pri polnjenju resetirat elektroniko glave,da lahko tiskaš z nalitimi barvami.Seveda so taki tiskalniki v začetku cenejši..potem pa te olupijo s ceno kartuš.Zato vsakemu kupcu tiskalnika priporočam ,naj si najprej ogleda cene potrošnega materiala ,nato pa se šele odloči za nakup.Saj poznaš tisto:Kdor poceni kupuje, drago plača.
Kakšen joystick imaš ,ne vem ,povprek pa ti lahko povem ,da roba ne gre ,če je predraga.Poglej cene na .
Forum je zaprt za komentiranje.