Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Joško Joras ?

Joško Joras ?

Naj si to od RADOVEDNEGA TAČKA preberejo vsi Hrvatarji tukaj živeči.Če jim v Sloveniji ni všeč ,naj gredo vendar v lepo njihovo in tam gojijo njihovo kulturo in neipolnjene želje.

Je si i ti naš,marš izgini v svoj rezervat na jug in tam seri Južnjaške navade,cigo!

tak vzdevek sem si dala zato, da hitro ločim tiste, ki niso sposobni napravti drugih argumentov, kot osebne žalitve,
ker žal na tem forumu je opaziti veliko nergaumnetiranih trditev, malo pa inteligentnega razpravljanja.
Kot prvo vzdevek je samo vzdevek in lahko bi napisala karkoli, pametna, neumna…. Sem pač napisala zafrustrirana, ker je to eden izmed argumentov, ki jih radi delijo na tem forumu, češ ti nimaš pojma, baba zafrustrirana…. jako dober argument.
2. Borim se proti sindromu ovca, ki ga je opaziti v teh razpravah. Ljudje slepo sledijo člankom novinarjev in naših politikov, in nekaj trdijo brez pravih argumentrov.
V stilu: hrvatje hočejo vse, to je naše mi smo že imeli sto let to itd.
S takim nakladanjem se nikamor ne pride. Ker kot veste papir vse prenese in marsikaj sse napiše. Živ dokaz amerika, kako vplivajo preko medijev na javno mišljenje. In mi kritiziramo američane, a nihče ne pomisli, ali nismo tudi mi žrtve takega manipuliraja (sploh se mi je v tem stilu zagabil , ropov trnk v naše morje ta vikend) – ampak raja to kupuje, pa da ne bo kdo mislil, da sem za SDS- tudi oni imajo take populistične fore, ki prinašajo glasove pri maloumnih volivcih.
3. Kje je bila meja leta xy ni pomembno, ker bi si lahko vsak narod za določitev meje vzel leto, ki mu je najugodnejše, npr. avstrijci bi tudi lahko zatrjevali, da so imeli nekdaj prianski zaliv v oblasti, mar ne?
4. še leta nazaj so hrvatje priznavali, da bi nam dal 2/3 zaliva, sedaj pa samo pol, stvari so lezle samo navzdol, vzdušje med narodoma je sedaj katastrofalno. zakaj, zaradi smrdljivega zaliva, se boste borili zanj v vojni?

Joras je edini pravi patriot, ki ima jajca!

Točno tako, Muza. Tisti Hrvatarji, ki pa pri nas niso zadovoljni, pa naj grejo domov.

j.j. je težak, ki bi rad dobro službo v parlamentu

Take ljudi ima politika rada, ker si potem z njimi nabira točke in jih privleče na dan ko jih potrebuje.

Moje osebno mnenje je, da se na tako nizkem nivoju meddržavne probleme ne rešuje. To je klasično balkanstvo in po tem slovimo.

DVORSKI NORČEK

joško je karšen je; ampak, vi tam na primorskem boste pa hrvatom odstopili: kaj? cel piranski zaliv? ali pa še kaj več? no, ja: glavno , da se smejete, a ne? po slovensko še govorite? zaenkrat najbrž še.

mogoče imajo pa mediji kaj pri tem. takrat raje sporočajo. saj ne moramo vedeti več kot nam mediji sporočijo, a ne?xena napisal:

> ja…ampak zanimivo je, da se vedno bori za svojo zemljo pred
> volitvami…..

Pa kaj ima to zveze s sexom

“Pa kaj ima to zveze s sexom”

In kdo je rekel, da ima?!

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Zavedni Joško Joras……je baje v Bujah zaprosil za gradbeno dovoljenje za obnovo (ali graditev-nism ziher) svoje hiše,…..aja, takrat je še bila YU, pa ni bil še tolk zaveden…..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close