Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Jonas Žžžžž bi v politiko – od pokeraša do voditelja kviza

Jonas Žžžžž bi v politiko – od pokeraša do voditelja kviza

Zelo slaba poteza SD.  Napačnega so vabili.

Meni se zdi pa ravno SD prava odločitev. Mislim, prava v smislu najmanjšega zla, nič idealističnega. Nove stranke so izguba še enega štiriletnega povolilnega časa, ker pojma nimajo, v kaj se spuščajo, nimajo nobenega zaledja v politični infrastrukturi, ampak jo morajo šele vzpostaviti, če jim sploh uspe. SD je že toliko časa na sceni, da se jo da izrabiti za svoje cilje, če se znaš povezat z ljudmi iz njenega omrežja v državnem aparatu, ki so vsaj kolikor toliko na tvoji valovni dolžini in čakajo na svoj trenutek. Ena stranka, ki bo na novo prišla v parlament z bleščečimi obljubami, ne bo naredila nič od tega, ker bo rabila pol mandata, da se sploh znajde na politični sceni, drugo polovico si bo ustvarjala zavezništva v ozadju, potem bodo pa že nove volitve, stranka bo pa propadla, ker jo boste šteli za razočaranje. Novinci v politiki nimajo pojma in vsi stari mački in mačke iz vplivnih gospodarskih, upravnih ter drugih krogov jih bodo vrteli po svoje. Jaz sem bolj za to, da se v stare stranke pošlje sveže face, ki že poznajo ozadja iz lokalnega političnega kroga, potem pa počasna evolucija prek njih premika stvari.

Še en na vižo profesorja zgodovine gospoda Branimirja Štruklja, bi se rad povzpel na stolček (dejmo si priznat, da je gospod Ž zrel za pokoj, ne pa nadaljevanje dela kjerkoli), kjer bo več prejemal kot pa dajal.

Saj lahko vsak od vas kje kandidira, da ne boste samo kritični, se lahko tudi sami v politiki poizkusite. Saj ste strokovnjaki, da vam ni nikogar na nivoju. Zakaj ne probate?

Odgovor na objavo uporabnika
Desperadodajka, 31.12.2021 ob 00:45

Saj lahko vsak od vas kje kandidira, da ne boste samo kritični, se lahko tudi sami v politiki poizkusite. Saj ste strokovnjaki, da vam ni nikogar na nivoju. Zakaj ne probate?

Jaz osebno nimam ne preferenc, ne želja do dela v politiki.

Glede na to, da mi je Jonas že 25 let dolžan kilo kofeta, vemo kje je njegovo poštenje 😉

ker nismo požrešni prikoritarji. Tapošteni in moralni ne gredo v politiko, ker vdo, da jih bodo piranhe prikoritne požrle, če ne bodo delovali enako kot oni.

plavanje med piranhami, 01.01.2022 ob 12:11

ker nismo požrešni prikoritarji. Tapošteni in moralni ne gredo v politiko, ker vdo, da jih bodo piranhe prikoritne požrle, če ne bodo delovali enako kot oni.

odgovor za

Rojen gobcač. Bo enak med enakimi.

Tam okrog 70 ne izgleda prav mladostno. To bi vzeli še v zakup, a kaj ko je tako ekstreno antipatičen.(((.  Oddaja Kaj dogaja na nacionalki je bila kr neki. Hvala bodu, da je šel. Sedaj ima nekje na neki komercialni tv spet nekaj. Baje je negledljivo. Pa kaj se človek sili, naj uživa v penziji.

elerial, 01.01.2022 ob 01:39

Jaz osebno nimam ne preferenc, ne želja do dela v politiki.

Glede na to, da mi je Jonas že 25 let dolžan kilo kofeta, vemo kje je njegovo poštenje 😉

🙂 🙂 🙂

Da best -najboljši komentar tole –  glede kile kave in 25 let…

se ga ne da gledat, 01.01.2022 ob 12:20

Tam okrog 70 ne izgleda prav mladostno. To bi vzeli še v zakup, a kaj ko je tako ekstreno antipatičen.(((.  Oddaja Kaj dogaja na nacionalki je bila kr neki. Hvala bodu, da je šel. Sedaj ima nekje na neki komercialni tv spet nekaj. Baje je negledljivo. Pa kaj se človek sili, naj uživa v penziji.

Hmnja, dvakat poizkus poslušanja v tistem kvizu na Planetu, pa je bilo nemogoče izdžati – tako samovčešno  igralsko gruli med govorjenjem. Neposlušljivo in negledljivo. Pri 70ih je pa že cajt za penzijo.

Mogoče ga bom volil, če ne bo bil tak kot je bil njegov lik župana v grozljivki VARUH MEJE.

.https://www.youtube.com/watch?v=ymnz3bH-3Y4

.https://www.youtube.com/watch?v=ur6Dym1xP1c

No ker v eni od aktualnih tem trdite, da so vsi Slovenski filmi zanič. Tale mi je bil kr zanimiv.

Kot sem že napisal, vsak je dober v boju proti tej s(d)s greznici, no zdaj po novem s(d)s POŠASTI(bravo Luka za ime, hehe).

Upam, da bo možakarju uspelo priti v parlament in  da to naredi, kar se Šarec ne upa…, oponaša pacienta v parlamentu ali vsaj na svoji radijski postaji deal parodijo iz njega…

cajt za penzjon, 01.01.2022 ob 12:30

Hmnja, dvakat poizkus poslušanja v tistem kvizu na Planetu, pa je bilo nemogoče izdžati – tako samovčešno  igralsko gruli med govorjenjem. Neposlušljivo in negledljivo. Pri 70ih je pa že cajt za penzijo.

Tudi jaz poskusila enkrat gledat 5 min. Nisem več zdržala. Ne vem, ali sem teže gledala, ali teže poslušala?  V penziji mu bo čisto o.k. Star je dovolj.

Koliko pa je star? Poleg njega kandidira še Artur Štern, še en briljantnoumnež, ki mu je zmanjskalo penezov.

Pa saj na Planetu ne najdeš niti enega voditelja, ki ni ali totalno zanič, ali pa drugje odpisan.  Pobirajo ostanke in takšne, ki jih nikjer noben noče.  Edini voditelj, kateri bi se eventuelno lahko prodal na kakšno drugo televizijo, je Godler.

Popay npr, 01.01.2022 ob 13:02

Kot sem že napisal, vsak je dober v boju proti tej s(d)s greznici, no zdaj po novem s(d)s POŠASTI(bravo Luka za ime, hehe).

Upam, da bo možakarju uspelo priti v parlament in  da to naredi, kar se Šarec ne upa…, oponaša pacienta v parlamentu ali vsaj na svoji radijski postaji deal parodijo iz njega…

Jonas ni imitator, tako da pozabi, da bo koga imitiral.

Če se je pred leti Kek uspel zriniti v parlament, ni vrag da se kakšna drobtinica najde tudi za Jonaska.

Starsevski, 30.12.2021 ob 10:10

Aleš S, 30.12.2021 ob 01:06

Jonas je pravi, inteligenten, dober govornik, ima znanje. Edini ki ima j… kaj storiti, vsi ostali samo jamrajo. Ne razumem kako ljudem že ni dovolj ta Janša, 3 predsednik vlade, +30 let že v politiki, ne dela drugega kot zdrahe v državi, deli ljudi na leve- desne, rdeče-bele, naše-komuniste, pravi bolnik res rezultatov v državi v 30 letih nobenih razen 40 milijard dolga in hlapci EU. Janša vlada z odloki namesto zakoni že ves mandat,  podkupuje js, policijo, zdravstvo, župnike s kovid dodatki pa še vedno vlada z 10% podporo in še vedno ne izgine. Kaj tem ljudem v trenutni vladi ni jasno? 90% ljudi v državi sovraži Janša, Kacina, Hojsa, Tonina, Počivalška… Bravo Jonas in le pogumno naprej mi ljudje bomo s tabo, potrebno je sedaj da dobro spomladi zmaga nad zlom. In Zlo pošljemo iz parlamenta v pozabo za vedno.

Res je tako.

Res je. Se popolnoma strinjam. Bister je in načelen.

Zato ga je pa škoda za politiko!  Daleč predober je za to greznico!

Upam, da si pravi čas premisli in se odmakne od  tega.

Primorec740, 01.01.2022 ob 13:58

Koliko pa je star? Poleg njega kandidira še Artur Štern, še en briljantnoumnež, ki mu je zmanjskalo penezov.

Štern ?   To pa ne bo držalo.  Nekaj si narobe slišal.

na senčni strani, 01.01.2022 ob 15:06

Res je. Se popolnoma strinjam. Bister je in načelen.

Zato ga je pa škoda za politiko!  Daleč predober je za to greznico!

Upam, da si pravi čas premisli in se odmakne od  tega.

Njemu je pri 70ih vseeno – rabi šuške, zagotovo pokeraške zaloge zmanjkalo.

Nekoč je bil legenda, nato se je skušal nekaj metati ven, kao peechka missica, pa neki japonski diskontni ‘harley’, zameril pa se mi je, ko je nekje na Primorskem poceni kupul zemljo, do katere je pač vodil nek kolovoz (temu primerna je bila cena), nato pa je od občine zahteval, da se mu na občinske steoške asfaltira cesta.

Sedaj je v neki montažni kulli na Vrhovcih (kjer je prej stala hiša njegovih staršev), kot kaže denarja ni več toliko, zgleda pa vsaj 10 let starejši kot je.

Pravi varuh meje bi sicer skenslal migrante.

Kaj pa magnifico? Bo ta gniv Fico kandidiral pri Levici?

Mehka cura, 01.01.2022 ob 19:53

Kaj pa magnifico? Bo ta gniv Fico kandidiral pri Levici?

a stari peđofilo?

.https://www.youtube.com/watch?v=QluF7UUy1Ws

sm jonas je ful britht pa vešč medijskega nastopaštva. pa še provokator. lih ni kaliber za SD bol kkšno drugo stranko

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close