Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Jokica ptič bo baje tožil janšiste

Jokica ptič bo baje tožil janšiste

Štrancarja, Mahnića in Ćernaća, ker pregrdo govorijo o njem.

Pravilno, kar naj jih toži, si zaslužijo

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 5400, 17.09.2025 ob 13:52

Pravilno, kar naj jih toži, si zaslužijo

Pravi Kalimero, ni kaj.

Sem videla Černačevo objavo in ja, zasluži si tožbo!

Stara forumašica (res ta prava), 17.09.2025 ob 13:59

Sem videla Černačevo objavo in ja, zasluži si tožbo!

Daj no, Golob je kot Janša, namesto da bi po moško prenesel, toži vsepovprek!

Pičke levuharske ne prenesejo  kritike.

Ko ta pederasti pozer celotno desno stran označi za fašiste pa to seveda ni širjenje sovraštva???

Pa ko fukjena Grgurevička to objavi to tudi ni širjenje sovraštva ???

https://x.com/Johanca_4me/status/1968235376310645151

Bliszk, 17.09.2025 ob 14:10

Daj no, Golob je kot Janša, namesto da bi po moško prenesel, toži vsepovprek!

Kaj ga primerjate z Janšo. Sta si zelo različna.

Anonimno 7402, 17.09.2025 ob 14:10

Pičke levuharske ne prenesejo  kritike.

Ko ta pederasti pozer celotno desno stran označi za fašiste pa to seveda ni širjenje sovraštva???

Pa ko fukjena Grgurevička to objavi to tudi ni širjenje sovraštva ???

https://x.com/Johanca_4me/status/1968235376310645151

Pa je nekaj razlike, ali napišeš “fašisti raus”, ker nekdo uporablja fašistično parolo ali pa nekoga osebno označiš kot gnoj in poimenuješ Hitler.

Zadnji čas, predolgo je prenađal. Še Bobnarjevo bi moral.

Je razlika če rečeš, da nekdo izvaja fašizem ali pa če rečeš nekomu da je fašist s kurbo in da bo visel kot Mussolini in njegova ljubica.

Upam da ločiš izraz kurba in ljubica?  Če ga ne, pojdi brat slovar.

A ni Janša kar naprej vlagal neke tožbe proti novinarjem, ker ni prenesel kritike?  Zakaj Golob zdaj ne bi smel?

Ja princ teme je lahko užaljen, pernati pa naj molči in leti.

Sicer pa v poduk, ni še na vrsti Černačev zadnji umotvor, ampak za malo starešo zadevo z drugimi akterji.

Ja, hebi ga, pravosodje je enkrat že odločilo, da lahko Mesec po mili volji zmerja Brščića s fašistom, čeprav slednji ni storil nič takšnega in ima pravzaprav gospodarske poglede diametralno nasprotne fašističnim.

Pravzaprav so sami levajzlarji s tem vsesplošnim zmerjanjem besedo fašist pravzaprav naredili za kompliment in je še toliko manj razumljivo, zakaj je Golob sploh užaljen.

Prav ima. Naj se naučijo bontona. Če ne zlepa, pa zgrda. Vsi ti so odrasli ljudje na nekih funkcijah. Naj se temu primerno oglašajo.

Ptica973, 17.09.2025 ob 14:37

A ni Janša kar naprej vlagal neke tožbe proti novinarjem, ker ni prenesel kritike?  Zakaj Golob zdaj ne bi smel?

Ja saj to! Oba sta jokici! Golob in Ivan! Ista sta!

Anonimno 7780, 17.09.2025 ob 14:52

Ja, hebi ga, pravosodje je enkrat že odločilo, da lahko Mesec po mili volji zmerja Brščića s fašistom, čeprav slednji ni storil nič takšnega in ima pravzaprav gospodarske poglede diametralno nasprotne fašističnim.

Pravzaprav so sami levajzlarji s tem vsesplošnim zmerjanjem besedo fašist pravzaprav naredili za kompliment in je še toliko manj razumljivo, zakaj je Golob sploh užaljen.

Je mogoče kdo Brščiču grozil, da bo visel kot Mussolini?  Je mogoče kdo Normo zmerjal s kurbo?

mamka Miška, 17.09.2025 ob 14:45

Ja princ teme je lahko užaljen, pernati pa naj molči in leti.

Sicer pa v poduk, ni še na vrsti Černačev zadnji umotvor, ampak za malo starešo zadevo z drugimi akterji.

Seveda se golopček lahko spusti na Janšev nivo (in se tudi je), kar pove veliko o njem, zelo veliko. Je narcis, ker ne prenese kritike na svoj račun?

enakonočje, 17.09.2025 ob 14:54

Ja saj to! Oba sta jokici! Golob in Ivan! Ista sta!

Ne, nista ista! Golob želi za Slovenijo narediti nekaj dobrega, oni drugi jo pa ruši za lastne koristi!

oče patak, 17.09.2025 ob 15:08

Seveda se golopček lahko spusti na Janšev nivo (in se tudi je), kar pove veliko o njem, zelo veliko. Je narcis, ker ne prenese kritike na svoj račun?

Ni narcis. Ti pa ne ločiš dobronamerne kritike od žalitev in groženj ali ne?

Da ste ljudje zabita čreda, prav tako ni žalitev, ampak le dobronamerna kritika.

Janšisti sejejo sovraštvo.  Danes je bilo na izjavi za javnost povedano, da je nekdo poslal grožnjo s smrtjo na naslov, kjer je za stalno prijavljena Gabrova.  Torej je tem zdraharjem že uspelo naščuvati neuravnovešene osebke, ki izbrskajo celo naslov, kamor potem pošiljajo grožnje.  Obenem pa so taisti janšefuki zgroženi nad streljanjem v ZDA, kjer je bil ravno tako naščuvan nek revež, ki je potem vzel puško in streljal.  Torej se ta naša  desna falanga obnaša enako kot leva falanga v ZDA.  Sicer pa ni zastonj Janša hodil v Kumrovec.  Komunist je komunist do smrti.

Pravilno in bravo za pogum. Jaz vedno pravim,da olikan ,izobražen  in politik na more biti kot kmet ali delavec in s tako grdim obnašanjem ljudstvo uči, da je hudobija dobra. Čas je ,da se skulirajo . Ker se ne bodo ,bodo pa sramotno hodili  na sodišča kot njihov vodja Janša. Nimajo nobene sramote in to je veliko opozorilo ,če je to normalno, da politiki hodijo po sodiščih, ker  ne znajo pravilno komunicirat brez žalitev  in kakšno  dobrobit imamo mi od tega. Mene bi bilo sram,da me nekdo toži, ker ne znam biti v družbi  dostojen. Tako se vidi katera stran politike ima kulturo in se zna obnašati in kateri nima nobene splošne  in normalne kulture.

owowuwuwuw, 17.09.2025 ob 13:48

Štrancarja, Mahnića in Ćernaća, ker pregrdo govorijo o njem.

Pravilno! Ti SDSS cigani si privoščijo preveč!

Kdo se še spomni, Grimsa, ki je mladino tožil, ker so napisali, da je GÖBELS????  In dobil tožbo!

Pravilno.

Nihče ne sme biti tako obupno aroganten, da verjame da lahko gobca kar hoče brez posledic.

Jaz samo upam, da bo sodstvo enkrat za vselej tej “lahko rečem kar hočem” modi, tudi kos.  Čas bi bil, da se konča ta populizem na osnovi zmerjanja in sovraštva.

daisycutter, 17.09.2025 ob 18:44

Pravilno.

Nihče ne sme biti tako obupno aroganten, da verjame da lahko gobca kar hoče brez posledic.

Jaz samo upam, da bo sodstvo enkrat za vselej tej “lahko rečem kar hočem” modi, tudi kos.  Čas bi bil, da se konča ta populizem na osnovi zmerjanja in sovraštva.

Če se mafijaši in psihopati ne bodo zmerjali, bodo pa pošteni ?

Takšno zabito čredo težko najdeš kje v svetu, da bi imela toliko zaupanja v svoje kriminalce in psihopate.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close