Jokica ptič bo baje tožil janšiste
Pičke levuharske ne prenesejo kritike.
Ko ta pederasti pozer celotno desno stran označi za fašiste pa to seveda ni širjenje sovraštva???
Pa ko fukjena Grgurevička to objavi to tudi ni širjenje sovraštva ???
Anonimno 7402, 17.09.2025 ob 14:10
Pičke levuharske ne prenesejo kritike.
Ko ta pederasti pozer celotno desno stran označi za fašiste pa to seveda ni širjenje sovraštva???
Pa ko fukjena Grgurevička to objavi to tudi ni širjenje sovraštva ???
Pa je nekaj razlike, ali napišeš “fašisti raus”, ker nekdo uporablja fašistično parolo ali pa nekoga osebno označiš kot gnoj in poimenuješ Hitler.
Ja, hebi ga, pravosodje je enkrat že odločilo, da lahko Mesec po mili volji zmerja Brščića s fašistom, čeprav slednji ni storil nič takšnega in ima pravzaprav gospodarske poglede diametralno nasprotne fašističnim.
Pravzaprav so sami levajzlarji s tem vsesplošnim zmerjanjem besedo fašist pravzaprav naredili za kompliment in je še toliko manj razumljivo, zakaj je Golob sploh užaljen.
Anonimno 7780, 17.09.2025 ob 14:52
Ja, hebi ga, pravosodje je enkrat že odločilo, da lahko Mesec po mili volji zmerja Brščića s fašistom, čeprav slednji ni storil nič takšnega in ima pravzaprav gospodarske poglede diametralno nasprotne fašističnim.
Pravzaprav so sami levajzlarji s tem vsesplošnim zmerjanjem besedo fašist pravzaprav naredili za kompliment in je še toliko manj razumljivo, zakaj je Golob sploh užaljen.
Je mogoče kdo Brščiču grozil, da bo visel kot Mussolini? Je mogoče kdo Normo zmerjal s kurbo?
mamka Miška, 17.09.2025 ob 14:45
Ja princ teme je lahko užaljen, pernati pa naj molči in leti.
Sicer pa v poduk, ni še na vrsti Černačev zadnji umotvor, ampak za malo starešo zadevo z drugimi akterji.
Seveda se golopček lahko spusti na Janšev nivo (in se tudi je), kar pove veliko o njem, zelo veliko. Je narcis, ker ne prenese kritike na svoj račun?
Janšisti sejejo sovraštvo. Danes je bilo na izjavi za javnost povedano, da je nekdo poslal grožnjo s smrtjo na naslov, kjer je za stalno prijavljena Gabrova. Torej je tem zdraharjem že uspelo naščuvati neuravnovešene osebke, ki izbrskajo celo naslov, kamor potem pošiljajo grožnje. Obenem pa so taisti janšefuki zgroženi nad streljanjem v ZDA, kjer je bil ravno tako naščuvan nek revež, ki je potem vzel puško in streljal. Torej se ta naša desna falanga obnaša enako kot leva falanga v ZDA. Sicer pa ni zastonj Janša hodil v Kumrovec. Komunist je komunist do smrti.
Pravilno in bravo za pogum. Jaz vedno pravim,da olikan ,izobražen in politik na more biti kot kmet ali delavec in s tako grdim obnašanjem ljudstvo uči, da je hudobija dobra. Čas je ,da se skulirajo . Ker se ne bodo ,bodo pa sramotno hodili na sodišča kot njihov vodja Janša. Nimajo nobene sramote in to je veliko opozorilo ,če je to normalno, da politiki hodijo po sodiščih, ker ne znajo pravilno komunicirat brez žalitev in kakšno dobrobit imamo mi od tega. Mene bi bilo sram,da me nekdo toži, ker ne znam biti v družbi dostojen. Tako se vidi katera stran politike ima kulturo in se zna obnašati in kateri nima nobene splošne in normalne kulture.
daisycutter, 17.09.2025 ob 18:44
Pravilno.
Nihče ne sme biti tako obupno aroganten, da verjame da lahko gobca kar hoče brez posledic.
Jaz samo upam, da bo sodstvo enkrat za vselej tej “lahko rečem kar hočem” modi, tudi kos. Čas bi bil, da se konča ta populizem na osnovi zmerjanja in sovraštva.
Če se mafijaši in psihopati ne bodo zmerjali, bodo pa pošteni ?
Takšno zabito čredo težko najdeš kje v svetu, da bi imela toliko zaupanja v svoje kriminalce in psihopate.
Forum je zaprt za komentiranje.