Jok po nepotrebnem
Sodelavka, 14.05.2020 ob 09:15
Ko sem po srednji šoli šel delat v eno proizvodnjo, sem tam spoznal eno noro lepo dekle. Sva se zbližala, postala sva dobra prijatelja, imala sva tudi parkrat spolni odnos. Ko sem izgubil telefon, sem ostal brez njene telefonske in tako je čez noč vsega lepega minilo … Vedno sem mislil na njo, ker je bila res kot bombonček. Čez dobrih 10 let sem bil pri eni zelo dobri prijateljici z eno drugo kolegico, takrat sem tisto sodelavko zagledal pri njej. Spoznal sem, da je ta bivša sodelavka sestrična te obiskane kolegice. Najbolj pa me je šokiralo kakšna lepotica je bila to nekoč. Taka drobna, zelo lepi kodrasti lasje, res, oceno bi ji dal 10/10, kar se izgleda tiče. Ko sem jo takrat videl, bi ji dal oceno 2/10. Samo v obraz je še vedno bila dokaj simpatična, vse ostalo pa zelo grdo. Ko sva se spoznala, je imela okoli 50kg velika okoli 170cm … ko sem jo nazadnje videl, je imela okoli 140 kg. Dolgo časa po tem je nisem mogel pozabiti samo še v smislu, kako je lahko postala taka bajsa. Mogoče je bolna, spraševal je nisem, ker sem takrat ostal čisto brez besed. Ampak od takrat sem jo pozabil še skoraj v istem dnevu. Vsa tista ljubezen dolga leta do nje, je izpuhtela kot bi rekel keks.
torej nisi bil zaljubljen v njo…
ni te ocarala z nicemer drugim kot z postavo…..žalostno…
jola, 24.05.2021 ob 21:19
torej nisi bil zaljubljen v njo…
ni te ocarala z nicemer drugim kot z postavo…..žalostno…
Veš kaj , tudi genetika veliko prida- kakšno genetiko podeduješ – mladost je lepa in vabljiva in dišeča, dvajset let kasneje pa.. Če je pa kakšen alkohol še potem zraven, potem pa sploh ni več užitka takega vohat, kaj šele nase spustit – če se ne potrudi in noče več trudit zate, ti pa se -dovolj je še gibkih tun in delfinov v morju.
Če se zapustiš, prenažiraš, zapijaš iz čiste zajebancije in tudi ker imaš neko “cono ugodja” in misliš, saj me ne bo zapustil/a, se motiš… Sem ženska sicer, z dobro genetiko, ne pijem alkota,, ker ga ne potrebujem. Me vonj po alkoholu iz ust in skozi pore telesa pri partnerju odbija, me ne privlači. Ker skrbim zase še vedno – z veseljem. ziroma vzdržujem, ker tudi ne zaničujem tiste naravne danosti, dobre genetike in videza, vsega kar mi je bilo po naravni poti podarjeno od prednikov.
In ja, zakaj pa ne -15, 20 let , ko ugotoviš, da sploh ni nič narobe to, če poi ko poči; in kako je življenje lahko kasneje še vedno lepo, lepše, srečnejše, pa si mislil da si v tisti 20letni zvezi srečen, da verjetno “je to to”, povsod tako – pa še zdaleč ni temu tako, ko potem v času dozorelosti to spoznaš, se izkoplješ izven tega okvirja. Ko si mlad in zaljubljen si zaveden z možgansko kemijo, ne razmišljaš trezno. In naivnost tudi velikokrat naredi svoje. Dozorenje, spoznanje reale, igranja drugih za dosego ciljev. vse to pa te z leti oplemeniti, da znaš potem bolje selekcionirati in spustiš k sebi ravno vsakega, ki te začne tudi z načrtno narejenimi nasmeški, lepobesedičenjem osvajati in to tako poizkuša spodnesti realna tla pod nogami.
Forum je zaprt za komentiranje.