Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek joj ta fizična privlačnost

joj ta fizična privlačnost

Ti daš drugemu, tvoj mož pa nabija drugo, pa bo pravici zadoščeno.

Lp

vse sem mu povedala da sem poročena da imam otroka pa še vseeno kot en ubogi mucek
hodi okoli mene

to, da ga dojemaš kot ” ubogega mucka “, namesto, da bi se zavedala, da je ubogi mucek tvoj mož, mi dokazuje, da tvoj mož nima sreče, ker te je oženu in molim zanj, da se loči, ali pa takoj nekako zve , da se tvojemu mednožju smili nek potrebni tip, ki bo čez eno leto ob tem času prdnu ob spominu nate, ko bo v drugi…

tvoj mož, naj mu NArava da modrosti, naj te odpika ČIMPREJ. AMEN.

ne razumeš me, meni je všeč samo pozornost in pri tem sem zaključila ker
preveč ljubim moža

pozornost si daj sama, ne pa, da nam govoriš tukaj, da je neki penis ( ki ni od tvojega moža) ” ubogi mucek ? ”

Nimam več časa za vagine…Imam moža, bi rad večerjal z menoj.

Nasvidenje

Prste stran! Da se ne boš predolgo “kurila”, potem boš pa skurjena.

Kot so ti že predhodnice napisale…..pazi,da ne bo šlo predaleč….Sem bila na istem kot ti…..Sva se kurila in kurila, na koncu je pa blo kar je blo…..Še danes ga nisem prebolela,tudi on mene ne,čeprav imam jaz družino,on pa stalno punco….U glavnem iz tega,da ti pašejo različne pozornosti lahko nastane huda pizdarija…..

ja kdo pa čuva otroka, da imaš čas za kurbanje? Tašča, mama?

Prvič boš mu dovolila, da ga namoči le do glavce nato drugič pa do jajc. Zapomni si.

pri komu si sedaj?

bravo…kako so nekatere ženske nesigurne..prav graozno mi je..ko slišim take bedarije..joooj,kok se pustite izkoriščati into msamo mzato ker ste tako zelo nesamozavestne..počutite se manjvredne,neprivlačne….SPET PONAVLJAM VSE JE V GLAVI..LAHKO POSTABEŠ LEPOTICA ALI PA NEOPAŽENO ŽENŠČE…VSE TO DOSEŽEŠ ZGOLJ INLE Z ENERGIJO UNIVERSUMA..da veš kdo si kaj si..potem bodo vsi tvoji a jih ne bošželela ….pa ne za 1 noč…verjeti??odloćitev je popolnoma VAŠA..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close