Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek joj ta fizična privlačnost

joj ta fizična privlačnost

Dogaja se mi, da me nekdo na veliko osvaja, me vabi na razna potovanja, skratka ne bom
dolgovezila ampak, gre se za to , da mi to še kako prija.

Vendar jaz sem poročena, imava z možem otroka, živim prijetno življenje.

Sam kaj ko na tega tipa mislim non stop, ampak ne me razumet narobe, nikoli ne bi prevarala moža, le ta pozornost od tega tipa mi fullll paše, češ joj še nekomu sem všeč

A jaz ga pa nalašč še bolj kurim, mu dajem še več povoda za osvajanje, joj res sem žleht
ampak mi paše

ko ne bo dobil, se bo pa poslovil in ti v jok in na drevo

Napaka, kuril jo bo toliko časa, da bo dobil, potem bo pa šel, ona bo pa jokala, itak.)Moški so po naravi lovci in lovijo plen, dokler ga ne ujamejo, potem pa …

Verjamem, da ti godi, a glej, da se ne opečeš.

ne sem tolk močna da se ne predam
samo če bi bila pa samska jojj, takoj bi mu mešala glavo

Jaz pa avtorico vidim kot pametno žensko, ki se zaveda, da ne bo dala vsakemu, ki ji zadiši ( takih je na milijone ). Se ne bojim zanjo. Saj ima samokontrolo.Pa hitro zapisat na list, kaj imaš rada pri možu in kako bi se počutila, če bi mož seksal z drugo, ti bo takoj vse jasno, da tega ne boš storila možu ( možje radi vrnejo )

Lep pozdrav

Zarečenega kruha se največ poje.

Ne pretiravaj z milijoni, babura neodrasla.

ok če bi šla z njim na kavo, bi bila to že prevara, mislim počutila bi se krivo
ampak vem kaj boste napisali, če že razmišljam o kavi, bi zihr mu tud dala a ne

ne tega sploh nočem, sam pozornost mi je huda

ali naj grem namreč v slo bo samo še pol leta nato odleti…

Dragica,ti se kar prepričuj:)

Razmisli sama koliko ljubis moza. Ce noces imet tezav pol ne pojdi nikamor. Lahko te samo kuri za seks in pol bo odletel ti pa se bos pocutila krivo.

Mislim, da si čist skulirana punca. Logično, da ti pozornost godi in lepo poboža tvoj ego, kar ni nič slabega. Kvečjemu dobrega, saj ti dviga samozavest in razpoloženje.

jaz bi šla z njim na kavo, debatirala o tem in onem, seveda on bi komaj čakal kdaj bi
se mu prepustila, a še predno bi se zavedal bi mu ušla

men je to hudo, res da bi ga pustila s polnimi hlačami ampak….

se ve da hoče samop sex

nisem se in tudi nočem se res

bolj me skrbi to ker vem da bom imela slabo vest že zaradi kave

pol pa ne it an.

ne sej ne bom sem se odločila da ne

hitro zapisat na list, kaj imaš rada pri možu in kako bi se počutila, če bi mož seksal z drugo, ti bo takoj vse jasno, da tega ne boš storila možu ( možje radi vrnejo )

Točno !

hitro zapisat na list, kaj imaš rada pri možu in kako bi se počutila, če bi mož seksal z drugo, ti bo takoj vse jasno, da tega ne boš storila možu ( možje radi vrnejo )

Točno !

Točno !

ej, ti, ki ti mož ni dovolj

Zakaj ne moreš jasno in direktno povedati temu moškemu, da si poročena, in naj te pusti pri miru ? A je to tako težko ? A nočeš drugim ” samcem ” jasno in direktno povedati, da si poročena ?

mi je vse jasno-ne bom šla in to je to, edino kar je mu bom iz službe skozi okno pomahala
ko bo avion vzletal

A je Francoz?

ne ni francoz

Zakaj ne moreš jasno in direktno povedati temu moškemu, da si poročena, in naj te pusti pri miru ? A je to tako težko ? A nočeš drugim ” samcem ” jasno in direktno povedati, da si poročena ?

Jaz bi ti na njegovem mestu naredil otroka, položil na tvojo nočno omarico 50000 € in odšel po francosko.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close