joj, ona suhcena, jaz debela
Seveda ni smešno, če nas zastrupljajo in to prodajajo še dražje, kot pa ostalo hrano.
Če ješ zdravo hrano, se ti ni treba s kilami obremenjevati.
Večina ljudi ima preveč kil in seveda sklepajo po sebi. Zato pravijo, da ti paše kakšna kila več.
Meni pa pravijo, da sem suh, pa čeprav imam ravno prav kil. Seveda to pravijo tisti, ki se nosijo s svojim visečim trebuhom.
O tem pa ne moreš ti odločati komu boš všeč…:)
Seveda ni smešno, če nas zastrupljajo in to prodajajo še dražje, kot pa ostalo hrano.
Če ješ zdravo hrano, se ti ni treba s kilami obremenjevati.
Večina ljudi ima preveč kil in seveda sklepajo po sebi. Zato pravijo, da ti paše kakšna kila več.
Meni pa pravijo, da sem suh, pa čeprav imam ravno prav kil. Seveda to pravijo tisti, ki se nosijo s svojim visečim trebuhom.
[/quote]
Glej, telo je narejeno k temu, da dela zaloge, skladišči presežno energijo v obliki maščobe. Informacijo o lakoti pa nam dejansko dajejo možgani, pri nekaterih, tudi če so siti, pošiljajo impulze – in tak človek bi se moral potem nenhno postiti, vedno z občutkom lakote, kar nikakor ni prijetno.
No, da ne bosta diplomirala z mojo težo. Včasih nam tudi kaj narava ponagaja…
Sicer je pa na HBO enkratna zasedba… Owen in Robertsova… Lepo za pogledat. 🙂
jas sem trenirala ritmično gimnastiko. pri tem sportu pac moras bit suh, in trenerka je to poudarjala na cisto vsakem treningu… glede na povprecno punco moje starosti sem bila suha ampak v svetu gimnastike sem imela nekaj kil prevec… to me je zacelo tako obramenjevati, da sem postala prav obsedena, na treningih nisem mela nic energije. sej res ,da sem shujšala ampak bolj suha ko sem postajala bolj suha sem zelela bit… in ne nisem imela snoreksije to sm delala popolnoma zavestno… ce bi nadaljevala s sportom bi morda prislo do komplikacij zato sem raje nehala (sicer pod prisilo starsev) sedaj imam normalno telesno tezo in sem ponosna nanjo 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.