joj, ona suhcena, jaz debela
Pa ji dve pici kupi, pa še pivo, 2, 3 zraven. Ni vraga, da se ne bo oblazinila. :)))
Bibitka, pa brez zamere.., saj jaz sem tudi bolj za less is more. 😉
Res še niste pogruntali, da je VSE v glavi, da naše misli KREIRAJO naš svet?!?
Telo samo uboga tvoje misli.
debela sem
imam slab/počasen metabolizem
karkoli pojem, me redi
nikakor ne morem shujšat
ves čas mislim na hrano
in podobno sranje—————-DEBELOST
suha sem
vsi moji so suhi
lahko pojem kar hočem kadarkoli
moja teža je idealna
hrana ni pomembna————SUHOST
metabolizem, geni, boolshit
Samo v glavi je treba pospravit in reprogramirat podzavest.
To je vse.
Dobrih misli je toliko, kolikor smo jih sposobni ‘oživeti’ in včasih je vsa umetnost v tem, da zmoreš na določeno situacijo pogledati tudi z druge plati. Obenem je razpoloženje nalezljivo in v slogi moč.
Glede naveze suhceni-debeli: potrditve pri drugih boste iskali toliko časa, dokler ne boste dojeli, da je za lastno srečo pravzaprav ne potrebujete. Ko razčistiš, da ti je prijetno v družbi radoživih ljudi, postane pomembno še kaj drugega kot zgolj videz.
Dobrih misli je toliko, kolikor smo jih sposobni ‘oživeti’ in včasih je vsa umetnost v tem, da zmoreš na določeno situacijo pogledati tudi z druge plati. Obenem je razpoloženje nalezljivo in v slogi moč.[/quote]
Ah A65, že to sem doživela, da so padale ‘obsodbe’ zaradi moje pozitivnosti. Žalostilo me je le to, da mi je to izrekel človek, katerega mnenje mi je pomenilo veliko. 🙁
Dobrih misli je toliko, kolikor smo jih sposobni ‘oživeti’ in včasih je vsa umetnost v tem, da zmoreš na določeno situacijo pogledati tudi z druge plati. Obenem je razpoloženje nalezljivo in v slogi moč.[/quote]
Ah A65, že to sem doživela, da so padale ‘obsodbe’ zaradi moje pozitivnosti. Žalostilo me je le to, da mi je to izrekel človek, katerega mnenje mi je pomenilo veliko. :([/quote]
Očitno ni bil sposoben razumeti tvoje pozitivnosti.
Ljudje težko razumemo pozitivizem, če nismo s sabo zadovoljni. Imamo občutek, kot da se nekdo posmehuje iz nas.
Nekdo se bo iz nekega vica smejal, spet drugi se bo pa zgražal.
Forum je zaprt za komentiranje.