Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek joj, ona suhcena, jaz debela

joj, ona suhcena, jaz debela

Kakšna škoda

Saj jaz imam malo dovolj, tako, da kakšne večje škode ne bom naredila.:)

Škoda ker si suhica.

Kaj češ, samo sekirat se ne smemo.:) pol še kile bolj dol grejo :))

Pa ji dve pici kupi, pa še pivo, 2, 3 zraven. Ni vraga, da se ne bo oblazinila. :)))

Bibitka, pa brez zamere.., saj jaz sem tudi bolj za less is more. 😉

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pojava, da jo je treba iskati z lucjo sredi belega dne.

Dober predlog japkica 🙂

Na katero od naju pa se ta ugotovitev ” …. z lučjo” nanaša pa nea vem.:)

Name zagotovo ne :))))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Name pa še manj :)))) Mogoče pa na katero tretjo. Kdo bi moskega111 razumel :)))

Pri takem možganskem trustu ni vrag da ne bi našli pravi odgovor.

Midve z japkico sva ga že… zdaj ga mora še “ona tretja” :)))

KAJ???? In ravno ko sem se želel začeti sliniti, me odrineš stran naj iščem tretjo?

Kakšna škoda :)))

deja vu. No vidis zato so in vedno bodo samski.

Hehe, vidva sta kot rokica in rokavička. :)))

less is more…..ali niso bikci uzivaci?

komplet!

Ej, kaj ti pa je? Na takšno višino imaš takšno težo? Kaj je pa s tem narobe? Če še migaš toliko, kolikor si napisala, si verjetno prav fajn za prijet. Koliko let pa imaš, če ni skrivnost?

Res še niste pogruntali, da je VSE v glavi, da naše misli KREIRAJO naš svet?!?

Telo samo uboga tvoje misli.

debela sem
imam slab/počasen metabolizem
karkoli pojem, me redi
nikakor ne morem shujšat
ves čas mislim na hrano
in podobno sranje—————-DEBELOST

suha sem
vsi moji so suhi
lahko pojem kar hočem kadarkoli
moja teža je idealna
hrana ni pomembna————SUHOST

metabolizem, geni, boolshit
Samo v glavi je treba pospravit in reprogramirat podzavest.
To je vse.

Naše misli so le odsev dogajanja in tega kdo smo. Ni naša misel skreirala tega sveta.

Huh, še dobro, da človeška misel ne ‘vrti sveta’. Na žalost je preveč zlobnih misli in premalo dobrih.

Se strinjam.

Dobrih misli je toliko, kolikor smo jih sposobni ‘oživeti’ in včasih je vsa umetnost v tem, da zmoreš na določeno situacijo pogledati tudi z druge plati. Obenem je razpoloženje nalezljivo in v slogi moč.

Glede naveze suhceni-debeli: potrditve pri drugih boste iskali toliko časa, dokler ne boste dojeli, da je za lastno srečo pravzaprav ne potrebujete. Ko razčistiš, da ti je prijetno v družbi radoživih ljudi, postane pomembno še kaj drugega kot zgolj videz.

Dobrih misli je toliko, kolikor smo jih sposobni ‘oživeti’ in včasih je vsa umetnost v tem, da zmoreš na določeno situacijo pogledati tudi z druge plati. Obenem je razpoloženje nalezljivo in v slogi moč.[/quote]

Ah A65, že to sem doživela, da so padale ‘obsodbe’ zaradi moje pozitivnosti. Žalostilo me je le to, da mi je to izrekel človek, katerega mnenje mi je pomenilo veliko. 🙁

Dobrih misli je toliko, kolikor smo jih sposobni ‘oživeti’ in včasih je vsa umetnost v tem, da zmoreš na določeno situacijo pogledati tudi z druge plati. Obenem je razpoloženje nalezljivo in v slogi moč.[/quote]

Ah A65, že to sem doživela, da so padale ‘obsodbe’ zaradi moje pozitivnosti. Žalostilo me je le to, da mi je to izrekel človek, katerega mnenje mi je pomenilo veliko. :([/quote]
Očitno ni bil sposoben razumeti tvoje pozitivnosti.
Ljudje težko razumemo pozitivizem, če nismo s sabo zadovoljni. Imamo občutek, kot da se nekdo posmehuje iz nas.

Nekdo se bo iz nekega vica smejal, spet drugi se bo pa zgražal.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close