Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style joj ne, mozolj…

joj ne, mozolj…

Stara 33let, 2 otročka, mozoljasta že 10 let, ne pomaga nič…očitno taka bom…kako naj se sprijaznim s tem? Mi gre pošteno na živce…

Če verjameš ali ne pomaga urinoterapija. Naj ti nebo ogabno, ker zelo pomaga.

a mi poveš tttttttttttttttttttt kaj več o tem, kako se to dela, sama sem že čisto obupana.

Jaz sem stara 37, pa jih imam še vedno.

http://www.viva.si/clanek.asp?id=2988 O tem še imam kar nekaj člankov, ri jih potem prilepim. Poznam primere, ko ni več nič pomagalo in je celo dermatolog to priporočal. Zjutraj si na umit obraz, naneseš srednji curek urina. Ne spereš ga dol. Čez čas naj bi bil viden učinek. Ampak pazi da tnisi kaj oblana, ker takrat sem snovi v urino spremenijo. V google vtipkaj urinoterapija. Dobiš veliko zadetkov glede tega.

In seč namažeš na obraz kot tonik? Pa bodo mozolji res izginili? a pa to kaj smrdi, ker mi res ni, da bi šla smrdeča v službo.

Poznam eno, ki to dela in ima kožo kar lepo. Paozna tudi osebe, ki jim je to dermatolog priporočil. Saj še v svetem pismu piše, pij lastne vode izvir. Pila ga glih nebi, če ne bi bila fejst bolana in bi mi to bila ena izmed rešitev. Jaz sem se nekaj časa mazala ampak sem imela vnetje sečil in zato sem postala še bolj flekasta. Potem pa sem še ga nekaj časa uporabljala pa se mi je zdelo, da je koža res nekako lepša in mehkejša. Ampak nisem niti en mesec tega delala. V wordu sem imela shranjen ta članek, kopiran nevem več od kod. Namažeš se ko se zbudiš, ko si že oblečena in odpravljena za odhod se to že posuši in ni nobenega vonja. Prvič je bilo tudi meni malo ogabno, potem pa sem se navadila.

URINOTERAPIJA – shivambu (zdravilna voda)

– ZA RAKAVE BOLNIKE
– BOLEZNI IMUNSKEGA SISTEMA
– OKVARE ZARADI VIRUSNIH OBOLENJ:BORELIJA, MENINGITIS
– zdravljenje zob, masiranje dlesni in grgranje
– vzdrževanje mladostnosti, podaljševanje življenja
– hitro zdravljenje ran
– kdor preživi srčni napad, naj v roku 6 ur dobi intravenozno injekcijo UROKINAZE, izvleček iz urina (encim) – preprečuje nastajanje krvnih strdkov in raztaplja strdke, ki so že oblikovani urin stimulira kostni mozeg, da proizvaja eritrocite – proti slabokrvnosti
– urin uravnava delovanje vseh hormonov
– lažje se prenašajo podnebne spremembe
– pospeši se metabolizem
– urin uničuje bakterije, ki povzročajo bolezni, predvsem prebavni sistem
– izboljšuje delovanj ledvic
– lajša bolečine ob poškodbah

KOLIČINA: 1 DCL SREDNJEGA CURKA JUTRANJEGA URINA ALI VSAJ 8 UR STARANEGA URINA 1 X ALI VEČKRAT DNEVNO. Ostala zdravila, če je potrebno, se lahko jemljejo. Presledek med menstruacijo naj bo 4 dni.

Sladkorni bolnik mora srednji curek jutranjega urina segreti na 40 stopinj C, ga ohladiti in šele nato popiti. Urinoterapija se naj izvaja vsaj 3 mesece, pri težjih boleznih pa več kot leto. Lasten urin zdravi vse bolezni in človeku da moč, da lahko ohranja svoje zdravje. Uživaj zdravo in primerno prehrano, gibaj se in pravilno izvajaj terapijo.

Sveto pismo: Pij vode lastnega izvira, Kadar se postiš, si mazili glavo in umivaj obraz.

Občutek odpora do urina mine v 4 dneh, zato je smiselno uživati urin v majhnih količinah. Pol ure po pitju ne uživaj še hrane.

ZA VZDŽEVANJE ZDRAVJA
Popij skodelico do 200 ml enkrat dnevno zjutraj, srednji curek. Če je urin premočan, ga razredči z vodo. Ljudje, ki redno pijejo lasten urin, redko zbolijo, kajti imunski sistem se močno okrepi.

PREHLAD
Poleg jutranjega urina, popij še 2 skodelici – skupaj torej 3 in delaj >neti

Ma dej, fuj, raje imam mozolje, kot scavnico, pa čeprav lastno, na obrazu!

Ja pa si je ne rbaiš dajat gor, le kdo te sili. Urin se ljudem gabi zato, ker so ljudje čet tisočletja to obravnavali kot da je nekaj ogabnega, samo zato ker gre iz telesa. Čeprav znanstvene razoskave kažejo drugače. In urin je tudi v kozmetičnih kremah, tabletah, zdravilih. V njih dajo nekatere sestavine iz urina. Potem pa tudi teh ne uporabljaj. To ni prav nič ogabnega, saj so v njej snovi, ki so za tvoje telo zelo koristne. Če pa imaš ti takšne staromodne presodke, pa te nišče ne sili.

lahko pa sprobaš z razkužilom za roke. Mi je ena zdravnica rekla, da ko si roke z razkužilom umiva, vedno malo razkužila še na mozolje nanese(če jih slučajno ima)

Urin je odpadek. Če ne bi bil, bi ga telo zase zadržalo, še sploh, če bi bil takoooo koristen in bi kožo od znotraj pucal.
Tudi blato je odpadek, pa si ga ravno nekam ne mažeš, a ne? Ali pač???

To se meni tudi zdi.
sem si vse prispevke prebrala, ampak nisem prav prepričana v tole. bom mozolje drugače zdravila.

Urin, gre iz telesa zato, ker telo ne rabi toliko vode. Blato pa azto, ker nerabi toliko hrane kot je pojemo. Pa je znanstveno dokazano, da urin ni strupen, saj vsebuje hormone, vitamine, beljakovine…. ki so dobro za kožo, ki ji tega primankuje in je dober tudi za zdravljenje drugih bolezni. Če ga kdd pije mu ne škodi, saj mu sčisti organe in preprečuje bolezni. Nekaterim se zaradi tega povrne energije, ki je bila prej zelo slaba. Urin, naj bi nam bil dan kot zdravilo, ne odpad. če imaš ti takšno mišljenje ok. Ampak znanstvene raziskave kažejo drugače. Saj je zgoraj napisala, da celo dermatologi to priporočajo. Jaz pa poznam eno, ki si ga daje na lase in ima zaradi tega prelepe lase. Ne govori, če ne veš prav nič o tem in nisi prebrala niti enega znanstvenega članka.

Si že kdaj poduhala stoječ urin? Ali urin, ki je prišel na spodnje hlačke (pa magari od tvojega otroka, ki se je polulal)? Je dišal? Ne, kajne? Torej, tudi na koži, laseh,…ne more dišat in bi vsakdo zavohal tisti zoprn vonj po postanem urinu.

Še sploh mora bit pa dober urin od diabetika. mmmm, sladek:))

Ampak, nikjer nisem napisala, da ga komurkoli branim. Kar pogumno z njim, pa kamorkoli bo šel, ali v wc školjko, ali pa na obraz.

Urin sploh nima smrdljivega vonja, ampak ti smrdi zato, ker so te tako učili. Sem ga dala v kozarec in povohala, ap ni takšen hud smrad. Pa kaj sploh pšeš, če nimaš odgovora? Zakaj pišeš neke bljak? Kaj te je kdo vprašal če ti je blajk ali ne? verjamem da še je marsikomu, ki je to prebral, pa ni pisal nekih bedarij .Piši takrat, ko imaš odgovor, če pa ga nimaš pa lahko spregledaš. Če si ti bolj pametna od zannstvenikov ok.

urinka, ornk si u meglo brcnla. urin se ne izloča, ker bi telo imelo preveč vode (v tem primeru pač ne bi bili žejni), pač pa zato, ker se mora telo znebiti snovi, ki so topni samo v vodi in je to edini način kako se jih znebiti. urin vsebuje snovi, ki jih ima telo preveč (NaCl) ali pa so strupeni( sečna kislina). nekaj sečnine se lahko izloča tudi s potenjem, vendar ne dovolj. V primeru bolezni pa so v urinu lahko tudi bakterije (vnetja) ali pa glukoza(sladkorna bolezen). urin ni strupen????? uff, vsaka stvar je strupena, če je le v zadostni količini. sečna kislina je stranski produkt metabolizma v naših celicah in je telesu strupen, zato se izloča.
vitamini, hormoni????? vitamini samo tisti, ki so topni v vodi, pa še to jih telo izloči, ker jih imamo v telesu preveč. če jih telo potrebuje jih ne izloča. glede hormonov- tudi te se sintetizirajo v našem telesu, zato je vsakršno njihovo vnašanje v telo neke vrste hormonska terapija. beljakovine??????? kakšne članke si ti to brala???
blato se ne izloča zarat preveč hrane v telesu:D:D:D:D v blatu so snovi, ki jih telo ne more prebaviti (celuloza) ali pa stvari, ki jih telo ni uspeu prebaviti, …

alo ful glupo izpadete ko se kregate zaradi takšnih brezveznih stvari 😀 če komu paše hcanca al pa magari drek na faci naj si ga da gor kaj vas boli kurac kaj dela gdo drug…bless

Pejd k eni ornk kozmetičarki da ti spuca faco, pa eno dobro kozmetiko za tvoj tip kože priporoči, pa to je to. ne ga srat s scanem. jaz ti priporočamKaj od dermalogice ali pa Biodroge,majo ful dobre stvari proti “mazoljem” in podobnim problemom, da se pa tud z laserjem kar dobr pocajat tele zadevce. Moj fant jih je mel na hrbtu, pa je šel ene 10X na laser, se mu je vse posušil, pa mal je zacel na prehrano gledat in to je to

LP bejbe barbarika

obkladki iz gline.

pazi na prehrano, , redno in temeljito čiščenje koze priporočam Dermalogico al pa Biodrogo pa temeljita nega doma vsak dan pa bo.
lep dan Binca

Ste že poizkusili s pivskim kvasom? Pravijo, da je taka zelo stara metoda in da deluje. Jaz sem jih našla v tabletah (tule) – kvas je sam po sebi grozno zelo zanič!
Kakšno mnenje?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close