Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Joj ljudje vojna bo

Joj ljudje vojna bo

Sem prepričana, da bo kmalu zaropotalo.  Tole nikamor ne pelje. Vojna bo vam povem.

Že eno leto vam govorim, da nehajte podpirati fašizem in zločince s temi nagobčniki, pa testi, pa strupenim zvarkom.

Na kateri fronti se bosta vidva borila, ko bosta vpoklicana?

Jaz bi se najraje na Tolminski. Mal v gore lazu.

A bomo južno Istro nazaj osvobajal?

Ne bo vojne. Tudi španska gripa je hitro poskrbela za konec vojne. Seveda pa z vidika življenjskega davka tudi sama ni bila ničkaj prizanesljiva. Tudi če nekako preguramo COVID-19, bomo ob prihodu COVID-22 že preveč izčrpani. A kosil bo tudi dobri stari COVID-19. Temeljito.

Nimajo zastonj v planu graditi predor, ki bi pod Gregorčičevo ulico povezal vladno stavbo z vladnim sekretariatom, drugi rov pa bi od tam vodil v Cankarjev dom. Ja prpa dela. Vodstvo, ki se boji lastnega naroda, hmmm, za zamisliti se je.

Pač greš v državo kjer ni vojne tako kot vsi imigranti. Borijo se samo primitivci.

Odgovor na objavo uporabnika
m1957, 17.09.2021 ob 21:14

Nimajo zastonj v planu graditi predor, ki bi pod Gregorčičevo ulico povezal vladno stavbo z vladnim sekretariatom, drugi rov pa bi od tam vodil v Cankarjev dom. Ja prpa dela. Vodstvo, ki se boji lastnega naroda, hmmm, za zamisliti se je.

A se ti posranci sploh zavedajo, da enkrat ne bodo več v parlamentu in ne bodo mogli imeti na vsakem koraku varovanja? Ljudje ne bodo pozabili.

Kako misliš bo?

Kaj nismo že leto in pol v vojni z virusom? In bolj ko se borimo, bolj zmaguje. ?

The supreme art of war is to subdue the enemy without fighting. Sun Tzu

Vendar pa naši “generali” pač želijo čim več žrtev, da si lahko pripnejo čim več medalj. ?

.https://www.youtube.com/watch?v=SdsKz_0JcQk

A proti par norim anticepilcem? hahahaha

Proti komu se bomo pa borili, 17.09.2021 ob 21:53

A proti par norim anticepilcem? hahahaha

Ja kako se boste borili? Ko bo doza prijela vas nebo. S crvi edino. To pa ja.

Bližje ko je konec imperija, bolj  so nori njegovi zakoni.

Cicero.

Vojna na vidiku, 17.09.2021 ob 20:49

Sem prepričana, da bo kmalu zaropotalo.  Tole nikamor ne pelje. Vojna bo vam povem.

Saj psihološka je že, žal.

Meni samo ni jasno, 17.09.2021 ob 21:38

A se ti posranci sploh zavedajo, da enkrat ne bodo več v parlamentu in ne bodo mogli imeti na vsakem koraku varovanja? Ljudje ne bodo pozabili.

Za: Meni samo ni jasno

Očitno se tega res ne zavedajo, ali pa so tako naivni , da se jim ne more nič zgoditi. Nekateri ljudje kot navajaš imajo dober spomin, in bojim se, da se ponovi kak primer kot iz Kemijskega inštituta. Jaz sicer tega ne odobravam in ne bi tega nobenemu privoščil, ampak za rešetkami pa je še dovolj prostora.

Ali znamo povezovati in sklepati?

Se pravi  covid 19 je povzrocil:

– zamejevanje

– ustrahovanje

– mnozicno nakupovanje dobrin

– strah

– testiranje

– dvoumnost

– prisilno prostovoljno cepljenje

– deljenje na cepljene in necepljenje

– demonstracije

– psiho

– draginjo

– kaj se?

Bolj kot me silite, v nekaj kar nocem, manj ste prepricljivi. Nisem labilen, nisem egoist, nisem sebicen, nisem cepljen.

iDESI215, 17.09.2021 ob 21:03

Ne bo vojne. Tudi španska gripa je hitro poskrbela za konec vojne. Seveda pa z vidika življenjskega davka tudi sama ni bila ničkaj prizanesljiva. Tudi če nekako preguramo COVID-19, bomo ob prihodu COVID-22 že preveč izčrpani. A kosil bo tudi dobri stari COVID-19. Temeljito.

vojna je že… vojna za spoštovanje demokratičnih ustav in v njih zapisanih pravic.  Že dolgo je vojna za to dobro leto že…

bedarija333, 17.09.2021 ob 21:18

Pač greš v državo kjer ni vojne tako kot vsi imigranti. Borijo se samo primitivci.

Aja? Da potem o tebi govorijo kot o vzhodnoevropski kur.bi in balkanski primitivki/cu? In se obnašajo do tebe tako kot se slovenci do Afganistancev?

Samo brez panike 😉

Miljon.

Tako je.

Tisti, ki so pa tule na forumu (in tudi drugod po raznih FB skupinah, preko TW in YT – skratka tisti, ki samo “kurijo” v virtualnem svetu) tako glasni in pogumni, bodo utihnili, ko bodo med nakupom solate v neki mini štacuni, kamor še lahko zahajajo, naleteli na Deltiča.

izkušnja, 17.09.2021 ob 22:43

Tako je.

Tisti, ki so pa tule na forumu (in tudi drugod po raznih FB skupinah, preko TW in YT – skratka tisti, ki samo “kurijo” v virtualnem svetu) tako glasni in pogumni, bodo utihnili, ko bodo med nakupom solate v neki mini štacuni, kamor še lahko zahajajo, naleteli na Deltiča.

Odgovor na IDesi komentar: Ne bo vojne. Tudi španska gripa je hitro poskrbela za konec vojne. Seveda pa z vidika življenjskega davka tudi sama ni bila ničkaj prizanesljiva. Tudi če nekako preguramo COVID-19, bomo ob prihodu COVID-22 že preveč izčrpani. A kosil bo tudi dobri stari COVID-19. Temeljito.

Od 2016 počasi vendar vztrajno vse rine v to smer. Korona pa seveda ni prav nič pripomogla k izboljšanju situacije. Američani recimo zdaj hočejo postaviti baze v Indiji. Danes so objavili, da so v pogovorih.

Mislim, da ni potrebno razlagati koga blizu Indije se bojijo. In zakaj.

NE ŠE

Darwin120, 17.09.2021 ob 22:53

NE ŠE

namenjeno : @Vojna na vidiku

Cepljeni pa ne morejo dobit deltiča a ne? Hodite naokoli kot da ste boga za jajca prijeli. Kdor visoko leta nizko pade  zapomni si to.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close