Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek joj, kako je to hudo!!!!

joj, kako je to hudo!!!!

Jao, to je pa hudo! Glej, jaz nisem hodila redno na veliko potrebo, ko sem imela dojenčke, ker včasih ni bilo časa, pa me zdaj pogosto muči zaprtje. Po moje mož sploh ne opazi, kakšne probleme imaš in ne bi niti opazil, da si na WC-ju. Če te skrbi, da bo smrdelo, pa ko opraviš in potegneš vodo, vlij v WC čistilo, pa še okno odpri in zagotavljam ti, da ne bo vedel, da si bila na veliki potrebi.

Pri meni celo včasih kdo, mož ali otroci, takrat za hip stopi noter, ker je prišel isat kako stvar, pa nobenega ne moti. Zaklepamo se ne.

Vedno potiho prdnem in rečem:

br, kako smrdi, kdo se je vsral?

Ne vem, ali naj se smejim, ali naj ti izrečem sožalje. Kako blizu sta si pa sicer z možem? Verjetno ne ravno.

Za avtorico posta pa, ko sva bila midva z mojim na začetku zveze, sva se dobivala skoraj vedno pri meni, ker sva iz različnih krajev in je bilo lažje se dobiti pri meni. Tudi prespal je pri meni itd. In veš kako je bilo? Takrat sem jaz ravno prenavljala stanovanje in sploh nisem imela vrat od kopalnice še montiranih. In to ne v 200 kvadratov bajte, ampak v dvosobnem stanovanju. Kjerkoli se nahajaš, se sliši in skoraj vidi v kopalnco. In dejansko sva bila tako zmenjena, da ko je šel en od naju srat, je šel iz uvidevnosti drugi stat na balkon :))))) No, za scanje ni bila taka panika, ni bilo treba hodit na balkon.
Ti kar prdni in mu reci, sori, mogla sem, če ne me bo trebuh bolel 😉

Če sta kopalnica in wc v enem, pa ja menda ni težav. Greš na wc, odpreš vodo iz tuša, potem se pa še stuširaš ob odprtem oknu. Če pa rečeš možu, da greš v kopalnico, da se urediš, pojdi pa najprej na wc, potem se pa še uredi, toliko časa, da bo zrak čist .-)))

Neverjetno, s čim se obremenjujete ljudje.

Vsi ljudje funkcioniramo na enak način. Česa te je strah??????????????????????????????
Sranja, scanja, prdenja…..

Mislm, tole je do konca BOLNOOOOO!!! Kaj je z vami, narod?!?! Se zavedate, da od takih bedastoč ZBOLITE in to resno zbolite?!?!? Vam je vseeno, če vas pobere rak na debelem črevesju in bodo vaši otroci sirote, ker ve ne morete zaradi nekih namišljenih blokad v glavi?!?! Ko te bo pobirala kemoterapija, recimo, povej svojim, da te zato, ker ti res ne moreš na potrebo iz neke fiksne ideje, ki te je zdaj stala zdravja. Pred 3 tedni smo pokopali eno tako iz točno teh razlogov, ne srat, ko te pritisne, ne prdet, ker se ne spodobi, 3 otroci so pa zdaj sirote. Mega, ti rečem, ni ga čez fasado!

Če to ni za psihiatra, majke mi![/quote]

Ti so že bolni….

Strah jo je lastnih občutkov manjvrednosti in kritike. Želi biti pridna in popolna, kot so jo naučili.

Za veza ne bo dolgo trajala, saj bo prinašala preveč muk in bolečin. Če avtorica ne bo kmalu zadev rešila pri sebi.

Zadrževanje blata prinese take težave, da bodo tele proti njim mišji kakec. Zdajle mogoče še ne, ampak čez 10 let bo pa hudo.

Sem se prav nasmejala zraven… Moj mož je na začetku tudi imel težave s tem (ja, moški), res pa da sem bila jaz njegova prva zveza, v kateri pač ni bilo samo dejtanja, ampak sva več dni preživljala skupaj. In na začetku je vedno, ko je šel srat na ves glas v sobi naredil radio, da ja slučajno jaz ne bi kaj slišala. Meni se je zdelo ful hecno, njemu pa je bilo nerodno… Seveda sem na začetku tudi jaz pazila, da ga nisem glih spustila pred njim in sva bila zelo uglajena 🙂 Potem sva pa enkrat bila v spalnici, se nekaj pogovarjala, jaz sem sedela na tleh po turško, on je šetal po sobi in mi sploh ni potegnilo, da bi bilo fajn, da malo pazim, ampak sem še nogo malo dvignila, da sem lahko spustila ‘golobčka’. Pogledal me je s takšnim presenečenjem, meni pa je bilo ful nerodno. Od takrat sva domača… Imava tudi skupaj kopalnico in WC in se zgodi, da se en tušira, drugi pa na WC-ju sedi. Imava vsaj malo miru, da se kaj zmeniva…

Ker ta tema bolj zadeva »sranje« kot »prdenje«, sporočam (zelo!) zainteresiranim,
da bom v enem ali v dveh dneh »prevetril« neko drugo temo »o prdcih« na forumu:
Življenje, ah to življenje, (najmanj) v sozvočju s Pavlom Knoblom:

[center]»… da prdec se skisa, če venkaj ne gre.«[/center]

Lepo vabljeni in dobrodošli do naslednjega (psst!) – prdca!!!
Udeležba z lastnimi ali historičnimi prispevki – pardon, prdci – je zaželena.
In – (le preventivno, za vsak slušaj!) – zatisnite si vsaj nos!

Zaščita proti e-slami:
Med.Over.Net pravi: v dolini pod Poncami (najbrž pa tudi nekoliko širše!)

;)))

jst sm svoji punci na vprašanje, če sploh kdaj sirjem odgovoril, da meni ni potrebno. je pa res, da sm bil takrat star 10 let pa mau zmeden. Ona mi je pa vrjela in rekla, da sm lahk srečen, kr ona sirje pa njej to fuuuuul smrdi. pol sma se pa polučkala.

midva z mojo si prdiva v položaju 69. Oba to zlo raaaaaaaaaaaajcaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!! sam ko obem pride sma pa oba zelena v faco od smradu!!

Pa še to:

V mojem prejšnjem postu, namenoma je zapisano, čeprav ni posebej označeno namesto »slučaj« »slušaj«, da se (vsaj začasno!) lahko izgonemo (neprijetnim) vonjavam.

Predrzni bi nekaj pleteničili še o smradu, ki pa je, bolj kot ne, individualno doživetje.

;)))

Zaščita proti e-slami:
Med.Over.Net pravi: 40 dni brez alkohola

To pa res ni nič takega!

LOL

Po rodu je pa Hrvat, če vam to kaj pove

ja vse pove ti brihta

Sem še ena, ki ima probleme s kakanjem v tujih stanovanjih. Z lulanjem mi ni problem, velika potreba pa je.

Par dni nazaj sem prespala v enem stanovanju, kjer wc meji na dnevno sobo – je celo ob isti steni in sem bila prepričana, da se bo vse slišalo, zato sem se zadrževala. Prav tako je bil problem ta, da je bilo okno vso prekrito s sto tisoči losjon in flaškami in bi morala vse to umaknit, če bi hotela it kakat – če bi hotela odpret okno, da bi se razdišalo.

Groza.

Načeloma pa nimam problema, če gre za wc, ki je stran od tistih prostorov, kjer se zadržujejo ljudje, torej bolj odmaknjen v stanovanju, s tem, če ima okno, ki se ga lahko odpre. Vmes vseeno odprem vodo, tako da se nič ne sliši. Potem pa tudi fajn zluftam, tako da se nič ne voha.

Pa zanimivo, problemov nimam v javnih wc-jih – moti me le mogoče malo hrup, a drugače mi je popolnoma vseeno, če kdo kaj sliši ali voha, saj so wc-ji prehodni in čez pet minut ni nobenega.

Drugače pa je verjetno na začetku veze normalno, da si rahlo nesproščen glede tega – saj to preide sčasoma. Bolj me skrbi glede tiste, ki je napisala zgoraj, da še po desetih letih si ne upa kakat, ko je mož v stanovanju….

Glede prdcev pa tole; če ne znaste odit v drugo sobo in jih tam spuščat – potem žal, zame ste nekulturni. Ena je, če slučajno uide – druga pa je, da jih prav namerno spuščaš. Zame je to nespoštovanje osebe, ki je v tistem času poleg tebe.

delim mnenje s teboj.

Nisi edina s tekimi težavami, kot vidiš po odgovorih. Osebno tudi prakticiram odprto vodo in okno.Partner je najbrž enakih mislih. Ker počne enako. Kopalnica se uporablja za intimno nego in takrat jo uporabljava vsak zase. Nekako mi ne sede, da si eden umiva zobe, drugi pa bulji na školjki. (Ja za crkljanje pod tušem jo uporabljava oba istočasno). Na začetku ko sva bila skupaj na dopustih, sem jaz izkoristila priliko ko je skočil v trgovino ali po kavico, on pa ponoči, ko je domneval da spim.
Vam povem da me je v neki bivši vezi predvsem zmotilo to, da ko sem bila prvič pri njemu v stanovanju je prdel kakor se je premaknil, druga stvar pa je bila ko je pripravil prigrizek in je poleg klobas nakosal zraven čebulo (seveda jo je potem jedel sam). In to v prvih dnevih ko naj bi začela nastajati. BLJAK me je takoj minilo.
Pa reciti sto ljudi sto čudi.

Meni nikoli ni bilo jasno, kako se v nekaterih družinah ženske zadržujejo… Resno, poročene 20 let in več, pa ne prdnejo, magar jim trebuh raznese, kakat pa na skrivaj.
Možje pa po možnosti na kavču z nogo v luftu spuščajo rafale, da na 24ur potem gledaš če smo spet v vojni…
Pri nas prdneta tudi mami in babi. Silimo se ravno ne, ampak če pride pač pride. Včasih se pa še nasmejimo, pa kaj. Pravi barbari smo, a ne?

Sem tudi sama imela podobne probleme, dokler nisem dojela da ni vredno bolečin. Če me ma rad, me bo sprejel. In me je pač mogel, pa čeprav mu ni jasno, kako sem/smo lahko tako nagravžni, ker njegova mamica in sestrica pač ne prdita.

Pa halo ljudje, imamo vagino, ampak to še na pomeni, da nimam želodca in pa enakih delov črevesja kot vi s penisi!

Moj še po 15 letih ne ve da serjem. Tud toalet papirja ne kupim in nikdar ga ne vzamem, da ne bi pogruntal.

tko kot sem se pa dons nasmejala, pa že dolgo ne…ja dober fitnes za moj trebušček…
čeprav na momente izgleda resno – pa je vse to prd…, sran.. in lul…. čisto normalno človeško. Le sprostite se kjer koli ste…pa bo šlo

Meni nič. Kaj si s tem mislila, so Hrvati kaj drugačni???

Jaz grem pa komot kakat, če je mož pa še hčerka v kopalnici (njiju ne moti toliko, če kaj smrdi, jaz grem težje v kopalnico ko mož kaka). kaj se pač ne bom zadrževala, da bi me vse bolelo, pa skrivala tudi ne, saj to je ja nekaj normalnega.
Se mi zdi pa čuden odnos, da si ne upaš kakat ko je on v bližini. Ok razumem, da ne prdneš pod odejo, ampak iti na wc…

Težave so odsev naučenega prepričanja, da so naši izločki nekaj grdega, umazanega….In ker ob partnerju ne želimo biti ali izpasti grdi, ne počnemo stvari, za katere smo naučeni, da niso primerne.
Podzavest nam ne pusti, saj bi delali proti sebi. Znajdemo se pred konfliktom..Na eni strani potreba, na drugi strani umsko prepričanje….
Rešitev je v tem, da se s partnerjem pogovorimo, da nam partner pokaže razumevanje in s tem svojemu umu dokažemo, da zaradi prdenja ne bomo izpadli grdi.

Torej odkrit pogovor, kaj kdo o tem misli In kaj v resnici koga moti, lahko razreši konflikte.Saj seveda ni pogoj, da je partner isti, kot tisti, ki nam je to prepričanje vcepil.

Saj nisi nič razložil! Nisem jaz brihta, saj zato pa sprašujem, kaj ti to pove, kaj pa?

Al pa naj kdo drug razloži, v čem je zdaj fora hrvaške nacionalnosti tukaj…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close