Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek joj, kako je to hudo!!!!

joj, kako je to hudo!!!!

imam novega prijatelja, recimo, kake tri mesece se videvava, tako, kdaj pri njem, kdaj pri meni.
Tudi prespiva.
Ampa, imam težavo…
Nekako sem navajena, da grem zkutraj , po kavici na wc..
Z njim lepo skupaj spijeva kavico, potem pa…saj bi šla, tekla bi tja, :):), a zaradi njega ne morem-mislim, da bom “eksplodirala”, a niti pod razno ne morem it na wc, mi glava ne da.
Hudo je tudi, če me v njegovi prisotnosti mučijo vetrovi-se mi zdi, da postajam kot balon, ko vse “stiskam” v sebi:):)
Bila sva že par dni skupaj na morju, apartma, zamislite si moje muke..
Mogoče bi lahko opravila, če bi imela 200kv metrov veliko stanovanje s kopalnico čisto tam, nekje.):).
Kako vi to spravite skozi???
Res ne vem, kaj lahko naredim…

Fuj to! Kako ti sploh pade na pamet, da bi pred njim ali v njegovi bližini prdela?! Sram te je lahko! Packa. Fuj!

Nisi sproščena, pač bodi ti. No to ne mislim s prdenjem 🙂
Kaj pa on?
A seksaš tudi oblečena?

Midva sva normalna in prdiva en zraven drugega, ko koga na wc tečeva tja, skratka, nimava problemov s prikrivanjem. A prdci od tvojega pa dišijo po vijolicah, al kako? Se tudi on zadržuje? Zdej pa pomisli, da se boš zadrževala naslednjih par desetletij. 🙂

Pa si res reva, ja. Če kot odrasla oseba ne veš, da vsi prdimo, smrdimo, ko kakamo, vsi lulamo, bruhamo itd, potem si res reva, kaj naj ti rečem.

no, …fuj to?
Prdenje je več vredno kot 9 dohtarjev!
Treska naj in in ovija v vonjave,
bo vsaj videla, če jo ima rad!!
Kaj pa ti??
Kje spuščaš golobčke??

Hahaha, seveda, če bo šlo tako naprej, me bo še pred zimo konec:):)
Ja, on se tud zadržuje, no, v kopalnico le gre…moški,pač, najbrž..
Tudi v prejšnji, desetletje in nekaj trejajoči vezi je bilo podobno…samo, da smo imeli v stanovanju dva wcja, pa se je vedelo, da ko gre en tja, drugi ne pride blizu:):)
Ah, saj vem, da je butasto, samo, kaj naj?
Evo, to je vprašanje-KAJ NAJ??

Ne pij kave 😉

Preprosto se sprost, zato ker kakaš, boš prav tako za njega še vedno fajn.
Odpri okno v kopalnici pa bo.
Uživaj in ne obremenjuje se z običajnimi stvarmi.

A ni logično? Nehaj srat!

Al je enmu dolgčas ali pa gre za bolnico!

A ni logično? Nehaj srat!

Al je enmu dolgčas ali pa gre za bolnico! __________________________________________________________________

Ne eno, ne drugo…samo, zanima me, če imam samo jaz take blokade v glavi, ali pa še kdo in kako se jih je rešil..
pa ne mi spet rečt, prdi, seri…ker sem to videla pri žlahti, samo, sorry, ne veš, kdo je bolj nagravžen takrat…
Se tega ne da nardit diskretno?
Seveda, vem, da je marsikomu vseeno, no, meni ne.

Poročena sem 10 let in še vedno ne hodim na veliko potrebo, ko je mož v hiši. Grem, ko je v službi, ko skoči v trgovino, včasih ne grem na wc tudi 3,4 dni. Saj bi šla, ampak ne morem, res ne morem.

Mislm, tole je do konca BOLNOOOOO!!! Kaj je z vami, narod?!?! Se zavedate, da od takih bedastoč ZBOLITE in to resno zbolite?!?!? Vam je vseeno, če vas pobere rak na debelem črevesju in bodo vaši otroci sirote, ker ve ne morete zaradi nekih namišljenih blokad v glavi?!?! Ko te bo pobirala kemoterapija, recimo, povej svojim, da te zato, ker ti res ne moreš na potrebo iz neke fiksne ideje, ki te je zdaj stala zdravja. Pred 3 tedni smo pokopali eno tako iz točno teh razlogov, ne srat, ko te pritisne, ne prdet, ker se ne spodobi, 3 otroci so pa zdaj sirote. Mega, ti rečem, ni ga čez fasado!

Če to ni za psihiatra, majke mi!

Čaki malo, kaj hočeš povedat? Da nočeš srat na WC-ju, ker bo on vedel, da v življenju tudi serješ?

Če imaš take blokade v glavi glede sranja, imaš še glede česa drugega v zvezi s seboj, Skratka, pred njim se delaš lepo, drugačno, popolno, takšno, kakršna nisi. Skrivaš svoj pravi jaz in svojo pravo sliko, njemu pa kažeš nek ideal, ki sploh ne obstaja. Pa ne samo glede sranja in prdenja, to je še najmanj.

Ko boš sebe sprejela takšno, kot v resnici si, in se ne boš več skrivala za nekimi namišljenimi ideali ter mu želela ustreči s sliko o sebi, za kakršno misliš, da bi bila njemu všeč, tudi s sranjem več ne bo težav. Problem pri tebi je predvsem ta, da sebe ne sprejemaš in se ne ceniš, zato se poskušaš prikazati kot nekaj, kar sploh nisi: lepša, boljša, čistejša, pametnejša in kar je še tega. Ker misliš, da taka, kot v resnici si, ne bi bila nikomur všeč, še najmanj njemu. Saj tudi sebi nisi.

Prosila si za komentar, in to je tisto, kar te v resnici teži, pa če si zrela, da to sprejmeš, ali pa ne.

Vidiš..tu je dokaz , da te mož ne ljubi dovolj…..če ti v 10-h letih še ni naredil popolnoma izoliranega WC-ja…kljub temu da ve za tvoje težave…na tvojem mestu bi se ločila..TAKOJ!!

No, najbrž sem ena redkih tu gor, ki pa te povsem razume. Jaz sem imela čisto identične probleme na začetku zveze.

Naj te potolažim, da se človek s časom sprosti in so mi danes tej spomini le še malce smešni. Torej, zdaj grem brez problema. 🙂 Je pa nekaj časa trajalo. Problem sem rešila tako,da nekega dne res nisem več mogla in niti hotela tiščat in sem pač šla na wc. Potem sem se še pohecala in mu rekla, da mu ne svetujem uporabe wc ene pol ure. 🙂 In potem je bilo vsakič lažje. 🙂

Hi, hi, hi …

Men je bilo pred vsemi prejšnjimi tipi zelo nerodno. z enim sem šla na morje, o groza, sem ratala kar zaprta za cel teden, pol žeje je bil problem, ker sem se res slabo počutila.

Ko sem spoznala svojega moža, pa čisto druga pesem. Oba sva bila glede tega zelo naravna, sicer diskretna, ampak človeška. Ko sva šla prvič skupaj na morje, sem spet dobila zaprtje, ki mi ga je potem on pomagal reševati (terapija s sadjem in mlekom). Še danes se zelo smejiva na ta račun.

Sicer pa, ko pridejo otroci – pukanje, kakanje, drekci, lulanje, lužice .. vse to postane tako vsakdanje in običajno, velko o tem govorijo, ko stari ene 3 leta, se smejijo, sprašujejo, tako da se res čisto sprostiš 🙂

Lej, kakamo in lulamo vsi, tudi tvoj partner, tako da ti zaradi tega res ni treba biti nerodno. Saj najbrž imaš v kopalnici vrata, ki jih lahko zapreš, ane, saj ti ni treba sedet na školjki vpričo njega? :))
Prdenja pred drugimi ne odobravam, pa če je še tako zdravo in še v življenju nisem prdnila pred možem.

Čeprav ti je nerodno, idi enkrat “čez sebe” in pojdi na veliko potrebo, ko je on doma. Ko boš to opravila prvič, boš videla, da ni res nič takega. Verjetno sploh ne bo zaznal, saj ne bo pred vrati poslušal. Lahko tudi na hec obrneš in rečeš, kot je ena zgoraj napisala, naj pol ure ne hodi na wc. Če smrdi, pošpricaj z nekim sprejem. Če ti je neprijetno zaradi zvokov, vklopi ventilator (če ga pač imate) ali pa magari vodo odpri (vem ja, neekološko ful). Nekak idi čez to, ker je zelo nezdravo, ni vredno.

Imam prijateljico, ki ima revmatoidni artritis. Zaradi zdravil je bila že nekajkrat na tem, da ji odpovedo ledvice. Ker so ji povedali, da je boljše, če normalno odvaja, kot pa da ima mesec dni klistir, je mož prišel k njej v bolnico, ji dvignil ledveni del, da je lahko odvajala v posodo. In jo zraven masiral, da je bilo čim manj bolečin. Neskončno jo ima rad. Po rodu je pa Hrvat, če vam to kaj pove.
Mislim, kako se sploh in lahko moreš blamirati pred neko čisto naravno stvarjo. Če te torej jutri povozi avto in ti bo hrana tekla iz ust in boš vsa posrana… Le kje neki bo tvoj dragi?

joj jaz sem ista 🙂 sem mislila da sem edina na svetu hehe.
skupaj sva dve leti in v majhem stanovanju in priznam, res grem raje kakat ko njega ni doma ali ko gre v trgovino..
vcasih grem takrat ko grem pod tus in potem prizgem tus in v miru prdim. lol 🙂 pa pomoje ni samo prdenje in smrdenje ampak predvsem to, da on ve, da na skretu serjem 🙂 in potem debate okrog tega.ah ne vem..
on enostavno rece na wc morm in pride nazaj cez 15 min 🙂
enkrat sem imela nagravzno drisko da se ko je stopil skos vrata vhodna (so takoj zraven kopalnice) je smrdelo ko…drek in je komentiral..oo lubica zdej pa verjamem da se res slabo pocutis 🙂 se pravi, je tak, da vse na hec obrne in verjamem da bi tud to, da vstanem in grem srat in vmes prdim in potem smrdi..ampak mam blokado!
se bo najbrz spremenilo z otroci 🙂
dajmo ustanovit drustvo hehe

Razumem, da na začetku zveze, ko greš prvič na dopust, ko prvič prespiš….ti je bedno, to je normalno in verjetno smo vsi bili na istem. Takrat greš lepo v kopalnico, odpreš vodo da teče in v miru opraviš….da se ravno ne sliši ven raznih glasov, če imaš okno v kopalnici pa še malo zluftaš.Sem prepričana, da partner ne sedi v dnevni sobi in razmišlja kako pa ti zdaj serješ….verjemi, da mu je vseeno kaj delaš tam kopalnici, mu je popolnoma vseeno.

Res pa je, da sčasoma to postane nekaj povsem normalnega, ko si bolj sproščen, domač, takrat se to vse spremeni v zajebancijo in povsem sproščeno poveš kam te noge nesejo :)))

dajte bit resni, no, ženske ne prdijo in ne kakajo …

hemeroidi že čakajo na napad, potem bo pa glih obratno boš hotela pa ne bo šlo zaradi bolečine, kakanje seveda

gospodična, ki je načela temo je napisala, da je imela tudi v 10 in več trajajoči vezi te probleme – torej pri njej ne mine in se ne navadi in se ji očitno ne zdi normalno in problem ni le v vetrovih, smradu in povsem normalnih bioloških procesih. :S

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close