Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek joj joj

joj joj

pozdravljeni…

neki me ful skrbi…sm zdjle en mesec jemala kt in s fantom sva ze tretji dan imela spolni odnos in je dozivel orgazem v meni..in vsakic nasljednjic tudi..zdaj pa sem zadnjo tabletko vzela v cetrtek dopoldan..perilo bi do danes morala dobiti a ne?

Ej nič nisi povedala kdaj si začela jesti tablete, kdaj nehala? Če si jih jedla 21 dni in v osmih dneh ko bi morala vzeti nasednjo ni bilo M, kar začni jesti novo, za vsak slučaj pa naredi CB test, čeprav dvomim da bo kaj pokazal. Če si jih jedla redno po moje ni razloga za skrb.

Lej, če si zadnjo tabletko vzela v četrtek, moraš menstruacijo dobiti v tem tednu do četrtka. V četrtek jih začneš ponovno jemati, če do takrat ne dobiš menstruacijo, pejd do ginekologinje na pregled.
Čeprav je zzz rekla, da se nimaš za kaj sekerat, je boje da na pregled greš, ker kt niso 100%.
Tud mene je vedno skrbelo, ko sem pričakovala menstruacijo, pa sem npr. če sem zadnjo tabletko vzela v nedeljo, menstruacijo dobila v četrtek. Tko da mislim da jo boš tud ti danes al pa jutri.
Kakorkoli, ne skrbet in če je ne dobiš se posvetuj z ginekologinjo.

Pa velik sreče

No, upam, da si dobila menstruacijo. Včasih pride malo kasneje, kljub temu, da ješ tablete.

Jaz jo dobim 3 dni po zaužitju zadnje tablete…..

Res niso ampak saj sem svetovala, da naj naredi CB test. Res pa sem spregledala da je v čet. vzela zadnjo tab. ampak tako ali tako ne spremeni rezultata. Meni se je že večkrat zgodilo, da nisem dobila M pa ni bilo nič.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close