Joj, joj…
… ženske, ženske!
Malo berem poste zadnjih dni in žal moram rečt, da mi je zdaj pa res popolnoma jasno, zakaj nas nekateri moški smatrajo za neumne kure.
Ne razumem, zakaj ne more vsaka povedat svojega mnenja, brez da bi jo katera druga napadla, pa tista potem kontra, pa pol še vse ostale proti eni, pa cela vojna!
Meni se zdi to precej enostavno; nekdo vpraša za nasvet, za mnenje, vsi ostali odgovorijo, kaj si mislijo. Kreganje in žaljenje res ni potrebno.
Aja, še to- humor se mi zdi precej v redu zadeva, zato ni treba takoj oblajat nekoga, ki včasih kaj v humorju napiše, če ne žali nikogar. Včasih kdo pač ne najde primernih besed, pa zavije svoj odgovor v šalo, morda je pač tak človek. Ampak potem ga nekdo, ki nima smisla za humor, napade.
Samo malo v razmislek, ker me je prav sram bit ženska, ko berem ene stvari tukaj gor.
Na začetku se mi je zdel ta forum ful v redu, zdaj pa je že vedno več kreganja in ves namen se bo izničil.
…se strinjam. Čedalje več je kreganja, nobena praktično ne more povedat svojega mnenja, ne da bi se plaz usul….Samo če preberm tisto od “sexa med menstro”, mislm….hudo! Sej vem, zdej bomo spet nekatere udarile…kaj pa pol odpiraš mejle??? Ja, sej res, ampak kako naj vem, da bojo nekatere napisale take ali drugačen odgovore?? To naj bi bil ženski čvek, pa se mi zdi, da to ni več!
No, zdej pa spet “udrite”…….
Se strinjam z Majdo in Ajšo… Hudo… A res takoj ugriznemo, ko se nam zdi, da se katera ne strinja z nami? Na koncu so pa itak ze skorajda osebna obracunavanja…
In potemtakem je Panadol napacna izbira. Vsaj baldrijan… al pa Persen… in ja, spomnila sem se Apaurin… Ampak zdi se mi, da ni finta v tem, da bi morale biti po obisku foruma potrebne pomiritve… Pomiriti bi nas moral forum sam…
Jaz se tudi strinjam. Od zacetka se mi je zdel tale forum ful dober in sem prav uzivala, ko sem prisla sem kaksen cvek brat, ker se je bilo prav lustno pogovarjat z vami. Zdaj se mi zdi pa, da ga je v zadnjih dneh ene par provokatork (no, saj vemo, kdo, a ne? Saj je dovolj, da se malo pregleda poste malo visje v tem threadu…) totalno pokvarilo.
Mogoce bi pa Primoz lahko kaj ukrepal proti takim, ki tezijo in vsakega naderejo, namesto, da bi se kulturno pogovarjale?
Ce bo slo tako naprej, pa jaz tega foruma ne mislim vec brat in se bom raje preselila kam, kjer me ne bo kdo takoj natulil, ce povem svoje mnenje
(btw, grem stavit, da bom dobila od dolocene osebe odgovor na tole, ki mi bo povedal nekaj v smislu, “da naj se spokam stran, ce mi kej ni vsec, koza neumna” ali kaj podobnega)
Forum je zaprt za komentiranje.