Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Joj, jaz pa tega foruma ne morem več uporabljat

Joj, jaz pa tega foruma ne morem več uporabljat

Škoda, sem kar bila prisotna.

zdaj pa je neberljiv, negledljiv, sams reklame, nič ne najdem, skratka neuporaben.

Škoda

Pa veš da je res. Evo, od kar je nov, sem drugič tukaj. Enostavno mi ne potegne. Najbolj me moti, da ne vidim, kdo je odpru temo in kdo zadnji komentiral. Obupen mi je. Tudi barva me tako zelo moti, da enostavno ne morem gledat te vijola farbe. Škoda. je bil kr lušten forum.

gospod Vagabund Vaga Stručnjaški, prof. dr. vesoljske in mravljične znanosti univerze Ghonisenekam in pogodbeni sodelavec na inštitutu Ropotalne medicine, kjer predava iz predmeta Ghlupi možgani gospodinj diplomiral iz novega človeškega organa Malina Felicus, doktoriral iz nožnih prstov medvedjih šap Specializant oddelka za človeško blato in njegovo možno pretvorbo v plastelin pri mednarodni organizaciji DREKOPEK University

Odgovor na objavo uporabnika
Vagabund, 28.05.2021 ob 03:40

Pa veš da je res. Evo, od kar je nov, sem drugič tukaj. Enostavno mi ne potegne. Najbolj me moti, da ne vidim, kdo je odpru temo in kdo zadnji komentiral. Obupen mi je. Tudi barva me tako zelo moti, da enostavno ne morem gledat te vijola farbe. Škoda. je bil kr lušten forum.

Saj ti ne more potegnit. Furajo neko okrnjeno, na pol delujočo brezplačno različico, morda iz prejšnjih časov. Ne vem, se ne spomnim, kak je bil forum v preteklosti. Tega pa nihče ne rihta, ni nobenih sprememb.

Se je vedelo, da bo puhloglava Verovškova vse zasrala (al je tumasto, ko kic, domišljavo pa kaj se ne razpoči, a njen rok uporabe davno potekel) in da bi jo moral že Primož v rit nasuvat, ne da jo je vozil na “duhovnost” na Tibet.

So pa toliko brezobrazni, da uporabnikom niti stavka ne namenijo, da je šel med over net v 3pm, skupaj s forumi.

Mene pa reklame. Sploh ne vem, a sem na forumu ali ne. Vidim tri teme, potem moram 6x frcnit po ekranu, da  pridem do naslednjih tem.

In ko odgovarjam (npr. zdaj tebi), dam citiraj in moram spet 5x frcnit mimo reklam, da pridem do prostora za odgovor.
Končni rezultat je, da ne gledam reklam, ker jih samo frcam, in še brez foruma sem ostala. Še dobro, da je konec korone in pomlad, da gremo lahko ven, med ljudi 🙂

Katastrofa je!!!!

Tudi jaz občutno manj tukaj. Vedno manj. Sploh ne zaživi tole. Odpreš twmo in  dobiš 2 odgvora. Ali pa druge teme, ki te zanimajo nikakor ne  zaživijo. Enostavnobsw vidi, da ni več toliko obiska.

Počasi tudi jaz odpeketam

To je postalo toliko neberljivo in neprebavljivo, da nobeden nič ne zgubi, če se spravi s tega portala! Kaj pa na koncu vemo, kaj hočejo doseči? Mogoče ukinit, pa, da se jih potem ne bo preveč bunilo….

Če so črke male male, si lahko z očali pomagaš, pri tej barvi ti pa še bog ne zmore pomagat! Pa tudi drugače zelo neberljivo in ne mogoče!

Takojčica, 28.05.2021 ob 05:27

Mene pa reklame. Sploh ne vem, a sem na forumu ali ne. Vidim tri teme, potem moram 6x frcnit po ekranu, da  pridem do naslednjih tem.

In ko odgovarjam (npr. zdaj tebi), dam citiraj in moram spet 5x frcnit mimo reklam, da pridem do prostora za odgovor.
Končni rezultat je, da ne gledam reklam, ker jih samo frcam, in še brez foruma sem ostala. Še dobro, da je konec korone in pomlad, da gremo lahko ven, med ljudi 🙂

Zakaj si ne inštalirate kakšen bloker reklam. Ni nobenih reklam, okna z reklamami se ne odpirajo.

Recimo AdBlocker, uBlocker,… Tega imaš kar nekaj. Moraš pa v vsak brskalnik posebej. Firefox, Chrome,…

Ko ključni osebki najdete kak drug primern prostor za klepet le sporočite še nam ostalim, ta forum se je izpel, kot so se že pred njim izpeli pomembni forumi, ampak vedno je pred koncem tako kot je bilo tu, server sede in po tistem ni nikoli več tako kot je bilo.

Hej, hej, sem zasledila tole temo. Če vas morda zanima, ste lepo vabljeni vsi na nov forum. Tukaj ga najdete:

Forum

Smo pa čist na frišno, ideje in predlogi zelo dobrodošli. Radi bi ustanovili enko tako lepo, prijazno, zabavno skupnost z mnogimi informacijami 🙂

Ojla Nensi,

hvala ti za namig in link do foruma. Sem si ga ogledala  in moram priznati , da mi je na prvi vtis všeč.

Verjetno se bom od MON kmalu poslovila in se po novem družila na predlaganem forumu.

Želim vam lep in prijeten dan!

Enako!

adblocker za reklame. Manjka možnost objave videoposnetkov, drugače se navadiš

Ne vidim več , če me kdo citira, kar je po svoje čisto fajn, ker so to večinoma
uni norci z noretv.
Ne vidim števila strani takoj na vrhu, kdo je odgovarjal zadnji, kdo je avtor (ker ene par jih avtomatsko preskakujem) , potem pogrešam blokiranje – prej sem lahko največje težake blokirala, zdaj ne več? Ali pa ne znam?
Skratka – meni je veliko manj pregledno.

Nancy, 28.05.2021 ob 08:00

Hej, hej, sem zasledila tole temo. Če vas morda zanima, ste lepo vabljeni vsi na nov forum. Tukaj ga najdete:

Forum

Smo pa čist na frišno, ideje in predlogi zelo dobrodošli. Radi bi ustanovili enko tako lepo, prijazno, zabavno skupnost z mnogimi informacijami 🙂

Neregistrirani ne morejo pisati?

meni na telefonu ne potegne (ne samo, da ni pregledno ampak mi tudi reCAPTCHA ne dela tako, da ne morem sodelovati) ampak 99% foruma in Fbja sem klikala iz telefona. Škoda.

Forum je umrl. Tole so zadnji zdihljaji. Če se ne bo povrnil v prejšnjo obliko, tudi oglaševalcev in reklam, kmalu ne bo več. Očitno je na prejšnjem tekst zasedal preveč prostora in so spremenili, da bi lahko zbasali še več reklam noter. Ampak ljubčki, ne bo šlo. Srce foruma so bile teme in obisk. Če teh ni, ni ničesar.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close