Joj, jaz pa tega foruma ne morem več uporabljat
Pa veš da je res. Evo, od kar je nov, sem drugič tukaj. Enostavno mi ne potegne. Najbolj me moti, da ne vidim, kdo je odpru temo in kdo zadnji komentiral. Obupen mi je. Tudi barva me tako zelo moti, da enostavno ne morem gledat te vijola farbe. Škoda. je bil kr lušten forum.
Vagabund, 28.05.2021 ob 03:40
Pa veš da je res. Evo, od kar je nov, sem drugič tukaj. Enostavno mi ne potegne. Najbolj me moti, da ne vidim, kdo je odpru temo in kdo zadnji komentiral. Obupen mi je. Tudi barva me tako zelo moti, da enostavno ne morem gledat te vijola farbe. Škoda. je bil kr lušten forum.
Saj ti ne more potegnit. Furajo neko okrnjeno, na pol delujočo brezplačno različico, morda iz prejšnjih časov. Ne vem, se ne spomnim, kak je bil forum v preteklosti. Tega pa nihče ne rihta, ni nobenih sprememb.
Se je vedelo, da bo puhloglava Verovškova vse zasrala (al je tumasto, ko kic, domišljavo pa kaj se ne razpoči, a njen rok uporabe davno potekel) in da bi jo moral že Primož v rit nasuvat, ne da jo je vozil na “duhovnost” na Tibet.
So pa toliko brezobrazni, da uporabnikom niti stavka ne namenijo, da je šel med over net v 3pm, skupaj s forumi.
Mene pa reklame. Sploh ne vem, a sem na forumu ali ne. Vidim tri teme, potem moram 6x frcnit po ekranu, da pridem do naslednjih tem.
In ko odgovarjam (npr. zdaj tebi), dam citiraj in moram spet 5x frcnit mimo reklam, da pridem do prostora za odgovor.
Končni rezultat je, da ne gledam reklam, ker jih samo frcam, in še brez foruma sem ostala. Še dobro, da je konec korone in pomlad, da gremo lahko ven, med ljudi 🙂
To je postalo toliko neberljivo in neprebavljivo, da nobeden nič ne zgubi, če se spravi s tega portala! Kaj pa na koncu vemo, kaj hočejo doseči? Mogoče ukinit, pa, da se jih potem ne bo preveč bunilo….
Če so črke male male, si lahko z očali pomagaš, pri tej barvi ti pa še bog ne zmore pomagat! Pa tudi drugače zelo neberljivo in ne mogoče!
Takojčica, 28.05.2021 ob 05:27
Mene pa reklame. Sploh ne vem, a sem na forumu ali ne. Vidim tri teme, potem moram 6x frcnit po ekranu, da pridem do naslednjih tem.
In ko odgovarjam (npr. zdaj tebi), dam citiraj in moram spet 5x frcnit mimo reklam, da pridem do prostora za odgovor.
Končni rezultat je, da ne gledam reklam, ker jih samo frcam, in še brez foruma sem ostala. Še dobro, da je konec korone in pomlad, da gremo lahko ven, med ljudi 🙂
Zakaj si ne inštalirate kakšen bloker reklam. Ni nobenih reklam, okna z reklamami se ne odpirajo.
Recimo AdBlocker, uBlocker,… Tega imaš kar nekaj. Moraš pa v vsak brskalnik posebej. Firefox, Chrome,…
Hej, hej, sem zasledila tole temo. Če vas morda zanima, ste lepo vabljeni vsi na nov forum. Tukaj ga najdete:
Smo pa čist na frišno, ideje in predlogi zelo dobrodošli. Radi bi ustanovili enko tako lepo, prijazno, zabavno skupnost z mnogimi informacijami 🙂
Ne vidim več , če me kdo citira, kar je po svoje čisto fajn, ker so to večinoma
uni norci z noretv.
Ne vidim števila strani takoj na vrhu, kdo je odgovarjal zadnji, kdo je avtor (ker ene par jih avtomatsko preskakujem) , potem pogrešam blokiranje – prej sem lahko največje težake blokirala, zdaj ne več? Ali pa ne znam?
Skratka – meni je veliko manj pregledno.
Nancy, 28.05.2021 ob 08:00
Hej, hej, sem zasledila tole temo. Če vas morda zanima, ste lepo vabljeni vsi na nov forum. Tukaj ga najdete:
Smo pa čist na frišno, ideje in predlogi zelo dobrodošli. Radi bi ustanovili enko tako lepo, prijazno, zabavno skupnost z mnogimi informacijami 🙂
Neregistrirani ne morejo pisati?
Forum je umrl. Tole so zadnji zdihljaji. Če se ne bo povrnil v prejšnjo obliko, tudi oglaševalcev in reklam, kmalu ne bo več. Očitno je na prejšnjem tekst zasedal preveč prostora in so spremenili, da bi lahko zbasali še več reklam noter. Ampak ljubčki, ne bo šlo. Srce foruma so bile teme in obisk. Če teh ni, ni ničesar.
Forum je zaprt za komentiranje.