Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis John Grisham

John Grisham

Ali je že kdo prečital knjigo Johna Grishama OPOROKA ?????
Na mene je naredila izjemen vtis.
Priporočam jo vsem v globok razmislek o pomenu sreče in ljubezni.
Ravnokar čitam njegovo knjigo ODVETNIK ULICE !!

pozdravljena,

tudi js trenutno prebiram njegove knjige. Odvetnika sem prebrala, trenutno berem Bratovščino, doma pa imama tudi Oporoka. Tud men so zanimive njegove knjige in jih imam namen prebrati vse, ki so dosegljive v naši knjižnici.
Lep dan in prijetno branje še naprej

tudi pri nas doma smo trije navdušenci nad Oporoko. No ja, mojemu možu ni bil všeč konec. Grishamov tipičen junak premaguje vse ovire, kot kak Bruce Willis. Mene ni motilo.

Meni so tudi všeč ,preberem vse kar dobim od njega,zdaj se ne spomnim naslova ,vem da gre za dva brata ki jima umre oče ,na koncu sem bila zelo presenečena
lp geri

Jaz sem tudi velika oboževalka Grishama. Kupila in večkrat prebrala sem že vse, kar je izšlo v slovenščini. Moji najljubši sta Oporoka in Mojster za dež, pa tudi Zadnji porotnik je odlična.

Prebrala pa sem tudi njegovo knjigo A painted house, ki žal ni prevedena in je popolnoma drugačna kot njegove odvetniške knjige. Opisuje življenje na neki revni kmetiji na ameriškem podeželju v času nekje po drugi svetovni vojni.
Marsikje sem prebrala mnenje, naj se Grisham raje drži odvetniških knjig, ampak moram reči, da je bila ta knjiga meni zelo všeč. Pa tudi ni preveč zahtevna za branje v angleščini, tako da jo res priporočam.

super knjige, ki jih kar požiram. skoraj vse sem prebrala že po nekajkrat in prav žal mi je, da je takomalo prevedenih v slovenščino.

Jest sem brala še Družabnika, Poziv in Bratovščina. Mislim, da nisi slabe volje, če želiš brat zato, da se razvedriš, mislim, da te štorija zapelje, pa celo da misliti. Najbolj všeč mi je bila enako Oporoka, potem pa Družabnik.
prijetno branje!

Alojzija

živjo.. mene samo zanima kako se že knjiga odvetnik ulice konča ?
prebrala sm jo že neki časa nazaj… zato bi mi pomoč prau prišla.

New Report

Close