JOHANUS – spet doma
Torej Mile Madone,
Tajke so s hudičem, sicer so majčkene, pa drobcene, ampak drage Dame, te zmasirajo, odganjajo komarje in brenceljne, pa pa kar naprej nekej pojejo, matr dobr kuhajo! Sem se zredil za 5 (pet kil). Sem kar mal telebajsek. :-)))) Tale moj primerek, ki sem ga pripeljal s sabo, moram reči, dobro dene !!! Sem se na vseh Kupidih odjavil. Stvari so postale precej bolj urejene, vrt pa rožice pa vse pomito, ja pa ne da bi človek ženski kaj rekel, saj, saj takega kosa nebi našel v SLO.
Ja Mile Madone, Slovenke ne smete take postat, ker vas bodo gotovo Hrvatje domov odpeljal ! ! ! No ja, pa saj o tem ni strahu, a ne !
V globokem priklonu
JOHANUS
Johanus, ocitno ni vse tolk lepo vredu, ko imaš še zmer cajt kle viset, če bi bil ti kokr tolk moskega ti ne bi blo treba na kitajs al tajsk po pticjo gripp al uno malo kokoško tojo, bi blo teb jasno, da čez Slovenke jih ni, dehteče žlahtne rožice.Sam sej ves, že nis taprav moški in pol mors u druge kraje po eno da ti bo sluzkinjo špilala,tako hočš, to ti paše in to zdej maš.Bogi moški ki si želi tako žensko.
Zezam se, dobrodosel med nami pa merki sojo , drž jo da ti ne pobegne, bemti od dalec si jo prpelu,ampak nakladas pa res dobr, človek bi ti vse to še kmalu verjel;)
Johanusova saga dobiva priokus španskih nadaljevank….A, ste sedaj uvidele forumašice – tiste, ki spremljate njegovo elasticiranje tu gor od začetka? Slovenke bodo ščasoma dobre le še za Hrvate, aziatke pa malo manj, da ne ližejo podplatov….
Jejhata, jejhata, Johanus – tale tvoja elastika zaradi nategovanja tu gor pa kmalu ne bo več vzdržala preobrementive…..:-))))
Alias
Johanus, tudi moj dober prijatelj se je pred desetimi leti poročil s Tajčico, po mojem je bila med njima taka razlika v letih kot je pri trebi. Dami sem bila celo poročna priča. Danes imata srčkanega tretješolčka, njo vsake toliko časa pograbi neskončno domotožje da ji tudi za živet ni več, od slovenščine obvlada “tobar dan” in “wala”, ampak najbolj grozno od groznega je to, da ta moj prijatelj ni pripravljen vzdrževati še kompletne njene družine, kar bi bilo od Evropejca za pričakovati. In zdaj dama že nekaj časa zbira moči in denar, da bo najbrž odšla – brez otročka (ki ji ga soprog, jasno, niti pod razno ne bo dovolil odpeljati s seboj), brez denarja (na nagovarjanje vseh znancev in prijateljev, naj se vendar loti vsaj tajske masaže, je vztrajno odmahovala z roko), in z nelagodno zavestjo, da se bo vrnila kot poraženka. Doma namreč nima niti pičice možnosti, da bi še kakšen Tajček vrgel oči nanjo, kajti poroka z Evropejcem jo je zaznamovala s črno piko.
No, tebi seveda želim še veliko urejenih vrtičkov in pomite posode, soprogo pa le zaposli – bo pametneje, če bo šel denar za družinsko vzdrževanje iz njenega žepa, a ne?
Mile Madone,
Ja, folk, če baba ne bo kot je treba jo bomo pa prodal, pa bo. A ne?
Mat’r se danes fajn počutim, ves zmasiran, svež, poln nove energije.
Ja res je fino, ko takle tajski deklič taca po utrujeni hrbtenici, njamaaaa…. !
No ja punce kako ste kaj, kdaj pridete kaj na obisk ??
Mur je sam, Atlasa tud ni na obisk. Labodko se pripravlja na zimo, samo žre in žre !!! Javorja pa še nobena ni posadila!
V globokem priklonu,
JOHANUS
Forum je zaprt za komentiranje.