JOHANUS OSEBNO !!!
Naj mi moška publika oprosti to predznost, da se oglašam na tem forumu.
V izogib neprijetnim dogodkom v preteklih dneh, večih odprtih temah, sem se po tehtnem premisleku odločil, da se oglasim tu (kljub mojim načelom, da se ne mešam v ženske zadeve) in potrdim ali ovržem nekakšne fame, ki se pletejo okrog moje pojave in imena. Naj vam povem, da tu ne bom polemiziral z žensko publiko, saj ne mislim na ta način urejevati svojega zasebnega življenja.
Vse kar sem napisal v svojem oglasu, ki vas tako iritira, je res !!! In za tem stojim !
Blagohotno pa vabim mile gospe, da preberejo že omenjeni oglas. Če se najdete med ostrimi zahtevami, mi sporočite, in povabim vas na kavo ali čaj. Zase želim le najboljše! Kljub temu, da sem veder človek, ne želim provokacij.
Torej, mile mladenke, v globokem priklonu vam poljubljam roko. ter vam sporočam moj elektronski naslov: johanuskranski@yahoo.com
JOHANUS OSEBNO
Drage udeleženke,
celotna štorija-baladorija mi pa že tako diši na poigravnje v teh dologočasnih dnevih…..
Johanus ( tu in na Kupidu) alias Jani alias Jack, pa še kašen ženski nick zagotovo – vse je ena in ista oseba!!! Oseba, ki se je pač odločila, da malo razburka v zadnjem času monotono morje Ženskega čveka……
Sicer pa – kje je sedaj Jack ???Briše morda pajčevino po graščini?? Ne, ne, zagotovo spi ob tej uri in čaka, da odbije polnoč, ko bo spet lahko šel na svoje “vampirske pohode”!!!
Babe, mejte se in ne nasedajte preveč in ne živite v iluzijah!! Bogato podpalčni, dobro izgledajoči in “hudok….. ideali ne obstajajo!! Samo kruta realnost……
hvala, Johanus, za povabilo, a sem že našla svojega princa, ki sicer nima graščine, a ima zlato srce, ki je vredno največ na svetu. pa tudi leporeči ne toliko, a se znava skupaj nasmejati, da sva vsa solzna in naju prijetno boli trebušček.
zato pa pravim, da upam, da boš našel, kar iščeš… nekaj toplega in nezlaganega. srečno!
Ja, sem razumela, da gre samo za kavo, saj si napisal, da me vabiš na kavo. ergo? ampak jaz res ne hodim na kavo z neznanci – še posebno pa ne s takimi, ki se ponujajo na vsaki internetni strani za stike (no, menda, tako pravijo posti na tem forumu). poleg tega pa čisto zares nimam želje po tem, da bi te spoznala.
ali si zelo osamljen človek, da moraš celo ljudi za by the way na kavo iskati na internetu? gotovo.
pa brez zamere!
Preden nekaj napišem, običajno premislim, kaj in kako se bom odzval na različna mnenja. Težko oziroma nemogoče se je pogovarjati z ljudmi, ki svojo neizobraženost želijo prekriti z neargumentiranim šveflanjem vsepovprek.
Svojo omejeno preprostost prodajajo za sveto resnico, saj nikoli niso in ne znajo prisluhniti sogovorniku.
Z največjim užitkom se je mogoče pogovarjati s kmetom s kakšne zakotne Gorenjske doline , ki s svojo modrostjo in znanjem daleč, daleč presega nekatere debitante na netu.
Hudo je tudi poslušati ljudi, jim odgovarjati argumentirano, ko ti s svojim preglasnim govorjenjem želijo prekriti polno lastnih frustracij in osebnih zmot ter strahov, da ne govorim o psihičnih motnjah, ki privrejo na plan, ko ti ugotovijo, da niso dorasli sogovorniku in nikdar ne bodo.
Zaznati je le sedenje za monitorjem in trosenju bolj ali manj uporabnih nasvetov. Z groženostjo pa ugotavljam, da tako veliko zavisti, nevoščljivosti in zlobe preveva nekatere posameznike. Ni pa sledu o sodelovanju sopomoči, ali bognedaj ponujeni roki. Tu ne bom potegnil zaključka, vas prosim za zaključek….
JOHANUS
johanes posranes, spravi se z neta, pa pejt v real life. mogoče boš tam katero ujel na svoje napudrane besede. pa to da maš grad, le omen, drugač boš pristal v nižji kategoriji kot si jo po lastnem mnenju zaslužiš. pa ne žal sogovornikov, sicer bojo šle s tabo na kavo sam kake grozilde ali smrdokavre! ni čudn da loviš, pa ne uloviš!
Pozdravljen neznanec oz. neznanka!
Ne morem verjet – za koga se imaš, ko vse povprek vabiš na kavo? In? Ko si ženska prisluži to “čast”, je najbolj, da kr okol pade. Take osladnosti pa še ne! Se mi smiliš, ker si tako osamljen, da vabiš popolne neznan/ke/ce na kavo. Kaj ti bo ves denar,ki ga kao imaš, če si na koncu sam-a? Jaz imam bolj malo denarja, če pa želim it na kavo, grem s prijateljico /prijateljem, ne pa skom z neta!
Saj bo! S svojega “gradu” poglej v nebo pa boš mogoče opazil-a sonček!
Evo Tjaska, se ti pridruzujem tudi jaz.
Sedaj pa nekaj mojih besed.
Na zacetku sem z zanimanjem brala poste, bila firbcna in radovedna, pa vse sem hotela vedeti. Zenska pac…:-) Prav hecno je videti, kako zenske udrihamo(jo). (Sama bi se dala v 3. osebo.) Konec koncev, kaj me briga, s kom kdo hodi na kavo in na kaksen nacin se je spoznal. Debelina denarnoce ni slaba zadeva. No, se nekaj, svojim prijateljev “cene” ne dolocam po debelini denarnice, velikosti hise in designu avtomobilskega kljuca…
Prav skoda se mi zdi za pobudnico prvega posta, da je vzpodbudila val slovenske fousije, saj verjetno to ni bil njen namen. No, ce to ni fousija je pa majhnost. In za razliko od mnozice nas, tistih, ki obiskujemo ta forum je bil Johanes tisti, ki ni zacel prepira temvec je ob eskalaciji bolj ali manj cudnih mnenj (no, zacetna so bila se zelo pozitivna) odigral pozitivno vlogo, kar me pri celi storiji na nek nacin preseneca. Oglasil se je, ko je slo vse skupaj ze precej cez mero dobrega okusa. Ze nekaj casa se namrec govori, da se posti spridijo in se vec ali manj takoj pojavi oseba, ki zacne stresati na druge zaljivke in taksne ali drugacne (svoje) frustracije.
Aja, se nekaj… Vcasih je tezko najti primerno osebo za kavo. Zakaj vedno znova poslusati iste zgodbe, enake ali podobne tezave, n-tic slisane dogodovscine… Meni se je zoprno ponavljati, pa vejretno nekaterim drugim tudi. Zato pa zaidem na forum, da izzvem kaj novega. Tako lahko tudi svoje bliznje poslusam z manj nepotrpezljivosti. Drugi pa imajo pac drugacen nacin…
A je sploh se treba kaj napisati?
Forum je zaprt za komentiranje.