Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Jogurtovo pecivo

Jogurtovo pecivo

V hladilniju imam 2 navadna jogurta. In ker nobeden v naši družini jogurta ne mara, bi spekla pecivo.
A imaste na zalogi kakšen dober recept za pecivo, kjer bi lahko porabila jogurt?

Lep pozdrav

Mislim, da bi tole bilo….

jogurt
2 jogurtova lončka moke 1/2 jogurtovega lončka olja
1/2 jogurtovega lončka sladkorja
1 kozarec sadja iz kompota ali sveže ali zamrznjeno sadje
2 jajci
1 pecilni prašek
1 vanilin sladkor
2 žlici ruma

Sadje iz kompota odcedimo, posujemo po pekaču in čezenj prelijemo biskvit, katerega pripravimo tako, da vse sestavine zmešamo, zlijemo na sadje ter pečemo približno 3/4 ure

Če bo dobro, sporoči:))

****************** Andreja, zavarovalni zastopnik 051-399-125

tukaj imaš nekaj povezav:

Poglej na Kulinariko, našla boš veliko dobrih receptov.
Vsekakor pa uporabi tudi iskalnik, tudi tule boš dobila kar nekaj zadetkov.

Obenem pa mi je žal, da ni večjega odziva od teh punc tule – pač ob objavi novega nicka vse ne poskočijo tako kot pa ob nekaterih. Žal.
Lep dan ti želim, drugič pa le uporabi prej iskalnik, da se teme ne bodo ponavljale, pa še do ideje boš prej prišla….

Hvala obema, zvečer bom poročala o uspehu.

Glede iskalnika pa: sem vpisala jogurt in dobila nekaj čez 900 zadetkov, nič pa na jogurtovo pecivo ali jogurtovi muffini. Bom pa pobrskala še na Kulinariki.

Pa še to: ta forum veliko berem, pišem bolj malo, ampak mislim, da so tu vsekakor zelo prijazna dekleta, ki rade pomagajo vsakemu.

Lep pozdrav

Če znajo pomagajo, odziv v smislu “jaz pojma nimam” pa verjetno tudi ni primeren…. Jaz jogurtovega peciva še v življenju nisem delala in tudi recepta nimam (no, zdaj jih imam kar nekaj ;-)) )

To je pa drugače malo nesramno, če se smem vmešat. Sama si si odgovorila na vprašanje zakaj ni toliko odziva – ker je bilo že ogromno napisanega. Če bi se kdo odzval, bi najbrž prilepil link, tako kot si ti naredila.
Malo poglej, ravno teče tema o tem in tudi jaz se strinjam, da naj vsak malo pobrska, če že ni bilo kaj napisanega in potem vpraša, če res pač ni bilo nič. Ne vem no… Ne vem zakaj se tale forum spreminja v eno samo očitanje!
To, kar si pa sama rekla (o novih nickih ipd.) je pa navadna traparija. Sorry!

Soseda iz drugega foruma!
Glej, glede reagiranja na nov nik imam eno pripombo…
Ko sem prvič pisala na tale forum, sem TAKOJ (no ja… nekaj minut je pa že trajalo..) dobila odgovor! Zato se mi ne zdi primeren način tvojega zapisa…
Tu so krasne punce (in tudi fantje), ki so pripravljene pomagati, če le znajo!!!
Če pa ni informacij, jih pač ni… Pa se kako drugače najdejo!
Včasih se odgovora ne dobi takoj, konec koncev tiste, ki vedo odgovor niso za PC-jem 24 ur na dan! Če bi bile, bi lahko samo teorijo zganjale, ker pa niso, delijo z nami vsemi svoje življenjske izkušnje! Ki so več vredne kot včasih malo daljši čas čakanja na odgovor!
Brez zamere in lep pozdrav!
Gordy

gordy ******************************** <http://gordy.moj-album.com/> ******************************** TVOJ DAN BO ŠEL V TISTO SMER KOT KOTIČKI TVOJIH UST. DIAN RITTERS ********************************

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close