Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek jogi ikea

jogi ikea

Tisti, ki imate jogi iz ikee-kateri je dober, katerega odsvetujete? Hvala!
Rabimo pa za odrasle.

mi imamo….ene ful trde, ki nam odlično odgovarjajo. brez veze pa, da ti pišem ime, ker jih ni več v programu, ker sem hotela kupiti enake za zamenjavo. zelo zadovoljna.

Imajo ene 10 vrst ležišč. Pojdi v Ikeo, sprobaj kateri ti odgovarja. Mi tako kupujemo, imamo pa raje trda ležišča. Ikea je cenovno glede na kvaliteto super ugodna za nakup ležišč.

Mi smo kupili enojni jogi za otroško posteljo 90×200. Cenovno ugodnejši. Za primerjavo – pri nas je stal 100 € in je imel zgornjo plast sintetično, v Ikei pa je stal 70 € in je imel zgornjo plast iz mešanice 75{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} bombaža ostalo sintetike. Najboljše pa je bilo to,da je bil zrolan v rolo in smo ga z lahkoto pripeljali domov. Tamala pa na njem super spi.

Tisti ta tanki so bolj zasilni, torej mora biti debelina vsaj 12 cm, pa še to je malo malo. Glede trdote in materiala moraš sama ugotovit, kaj ti najbolj odgovarja. Mi imamo vsi ikeina penasta ležišča, jaz in mož najtrše, otroci mehkejše variante.
Če vzameš penasto ležišče, je nujno tudi solidno, še raje pa dobro posteljno dno (da ima nastavitve trdote).
Meni je všeč, da se da prevleka sneti in oprati.

ikeašica: kako pa potem dobiš to prevleko nazaj gor?

ker midva sva to storila samo enkrat, pa sva rekla, da raje novega kupiva, kot da se še enkrat na smrt matrava 🙁

Komot. Me je bilo pa ornk strah, da se bo preveč skrčila – sem pa oprala samo na 40 stopinj.

jaz na 30, pa se ni skrčila, samo tisto polnilo se je ful, ful zatikalo in sva ga z muko muke dobila nazaj noter 🙁

Jaz imam takšno prevleko, da je zadrga vse naokrog.

Le pri enem je prevleka z zadrgo samo na ožjem delu, tam si pa pomagam tako, da okoli jogija dam polivinil, nato jogi v prevleko, potem pa polivinil potegnem ven 🙂

ja, moj ma na eni strani. sem tudi probala s polivinilom…..:( te povabim na kofe :)))) da mi uštimaš to, ker jaz sem očitno čist leva glede tega :)))))

Hm, kako pa ti ni uspelo s polivinilom? Jaz imam en tak velik kos debelejšega polivinila, ni v obliki vreče, in je šlo gladko, samo nekdo mora držati polivinil, da ne zdrsne prezgodaj z jogija.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close