Najdi forum

Joe Pena’s

Ojla!

S prijatelji se navdusujemo nad hrano v Joe Pena’s-u, pa me nekaj zanima: tam imajo eno res super omakco iz arasidov. Sej so tud druge odlicne, ampak to imamo najraje. Zanima me, ali se da to omakco kje kupit, ali pa jo morda od vas zna celo sam pripravit. Hvala za pomoc! Pa lepo soboto zelim vsem skupaj!

Suzy a mi lahko mal opises za kaksno hrano gre in kaj je zate dobro tam. Jaz se nikoli nisem bla, pa bi rada problala. A mogoce ves kaj dobis za studenski bon? Baje je ful guzva?

Maja, samo toliko vem, da bone imajo. Baje niso prav poceni. Sama tam še nisem bila, sem pa slišala same pozitivne izkušnje. Hrana pa mislim, da je mehiška. Gužva pa tud kar precejšnja.

Lep večer še naprej!

boni so okol 600 sit, moje mnenje: za na bone jest se ne splaca ker so relativno dragi ful je guzve pa se bolj malo dobis…no vse punce pravjo da je glih prav porcija vsi tipi pravjo da je premalo za jest…hrana je mehiska, sama restavracija pa ni nek bavbav po mojem mnenju, moja mama naredi boljse stvari kot jih tam dobis!

LP

Glede arašidove omake – probaj jo narediti iz arašidovega masla (kupiš lahko takšnega brez aditivov, kot so sol, sladkor, dodane maščobe). Nimam pa ravno ideje, kaj bi dala zraven. Bi morala probat 🙂 Sicer pa, če bi ga segrela, bi postalo precej bolj tekoče, kot je pri sobni temperaturi. Jaz ga uporabljam kar “neobdelanega” – zelo dobro je namazano na kruh v kombinaciji s sirom, na zrezkih, z zelenjavo, pri špagetih… Jaz ga obožujem, zato ga dakem povsod, kjer je možno 😉 Če boš kaj ekspirimentirala, pa kar sporoči tukaj 🙂

LP, Staša

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close