Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika jesti 3x in nič več?

jesti 3x in nič več?

Ali je katera med vami, ki se prehranjuje striktno le 3x dnevno in vmes res ne poje NITI GRIŽLJAJČKA? se da?

Čist komot…. :))

Jaz ne.

Jaz jem dvakrat dnevno, zato imam 15 kg viška!!!!

zjutraj kavo in okoli desete ure še eno

Ob enih kosilo (solata, kos pizze, testenine … karkoli iz ponudbe za malico)
ob sedmih kakšen kos kruha s čemerkoli in sadje

Vmes niti grižljajčka. nadredim pa veliko “požirkov” vode.
Organizem sem navadila na takšno prehranjevanje in me zato kaznuje, da vso hrano spravi v zalogo.

Bo treba začetI s kurjenjem. Tega pa ni navajen. Šok terapija najbolj pomaga :)))))))

Jem dopoldan malico v službi, potem pa enostavno nisem več lačna. Če skuham kaj slučajno doma za otroke, jaz pač samo probam. Se mi je želodec oćitno tako zmanjšalj ali kaj, da ne rabim več nić.

jem samo 2x na dan.
Enostavno pozabim jest 😉

Jaz pa jem zjutraj zajtrk (kar obilen), potem v službi jogurt ali banano, par ur kasneje sendvič + kakšna žitna ploščica, potem doma kosilo, potem pa še zvečer kak sendvič. Pa čokolado skoraj vsak dan. Pa imam kake dv kili premalo po mnenju večine.

Jem 3x/dan…zajtrk, ki je precej obilen, kosilo obvezno in pred šesto uro še kaj malega…5x, kot jedo nekateri, meni nikakor ne znese…Vmes redkokdaj kaj pojem, pijem pa ogromno vode in zeleni čaj…Kile pa-hja, bojda sem presuha, a sama s sabo sem zadovoljna (imam tam, kjer moram imeti:)) )

Mah, kje pa 3x…jaz jem non-stop…
Najbolj hudo mi je, kadar sem lačna…res ne prenesem tega stanja, zato iz preventive ves čas jem. Da o čokoladah sploh ne bi…:-)

Zjutraj zajtrk, malica, kosilo, večerja, vmes še kaj sadja in čokolada, sladoled,… Res je pa, da nimam problemov s težo, se dosti gibam, trije otročki naredijo svoje.
168cm/55kg

Jem najmanj 5x na dan brez vmesnih prigrizkov.

Jaz ponavadi 2-3x. Preprosto ne morem jesti, če nisem lačna. Lačna pa sem samo 2-3x na dan (1x v dopoldan in 1x popoldan oz. zvečer).

S kilogrami nimam nobenih težav, jem pa vse (tudi pohanje, Mc Donalds, svinjska rebrca), a samo do sitosti. Prenažiram se ne. Res pa nisem nora na sladkarije in jih pojem zelo malo.

Jaz sem tudi jedla nekako od enkrat do trikrat na dan in vmes niti grižljaja, ampak se od tega že nekaj let odvajam in sedaj, ko sem noseča jem vsaj 5 X po malo. Samo res sploh nisem tip, da bi kar kdaj kak grižljaj v usta dala, se moram prav odločit, da je čas za hrano. (ampak včasih sem potem takrat, ko sem začela jest, jedla in jedla res dvakrat preveč) Zdaj, ko pa večkrat na dan jem, res ne morem toliko hkrati pojesti in je še vedno skupna količina zavžitega manjša kot ko sem jedla recimo dvakrat dnevno.

Saj je, kolikor vem, zdravo jesti večkrat po malo. Torej je pet manjših obrokov definitivno bolje kot trije malo večji obroki.

Jaz jem menda po cel dan :)) – kadar mi pač kaj pod roke pride oz. kakor mi paše.

Lp, mishika

a se vam zgodi, da pa kak dan sploh nimater apetita?

ali pa da kak dan mate prebavne motnje ali vas zelodec boli, karkol, po cimer vam potem hrana ne disi?

jazs
meni se je dogajalo, zdaj pa se le poredko. Ampak brez težav tudi dva dni nisem nič jedla, samo kaj ko sem se navadno potem prenažrla.

hi,hi…še nikoli nisem bila tako bolna, da ne bi mogla jest, takrat mi še bolj paše.

Zadnje čase ugotavljam, da je res boljše jest petkrat, a zdravo in uravnoteženo. Če se držim tega, gre celo malo po malo teža dol! (v par mesecih 4 kg). Čeprav se skoraj nobeni hrani nisem popolnoma odpovedala.

Miranda

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close