jesti 3x in nič več?
Jaz jem dvakrat dnevno, zato imam 15 kg viška!!!!
zjutraj kavo in okoli desete ure še eno
Ob enih kosilo (solata, kos pizze, testenine … karkoli iz ponudbe za malico)
ob sedmih kakšen kos kruha s čemerkoli in sadje
Vmes niti grižljajčka. nadredim pa veliko “požirkov” vode.
Organizem sem navadila na takšno prehranjevanje in me zato kaznuje, da vso hrano spravi v zalogo.
Bo treba začetI s kurjenjem. Tega pa ni navajen. Šok terapija najbolj pomaga :)))))))
Jaz ponavadi 2-3x. Preprosto ne morem jesti, če nisem lačna. Lačna pa sem samo 2-3x na dan (1x v dopoldan in 1x popoldan oz. zvečer).
S kilogrami nimam nobenih težav, jem pa vse (tudi pohanje, Mc Donalds, svinjska rebrca), a samo do sitosti. Prenažiram se ne. Res pa nisem nora na sladkarije in jih pojem zelo malo.
Jaz sem tudi jedla nekako od enkrat do trikrat na dan in vmes niti grižljaja, ampak se od tega že nekaj let odvajam in sedaj, ko sem noseča jem vsaj 5 X po malo. Samo res sploh nisem tip, da bi kar kdaj kak grižljaj v usta dala, se moram prav odločit, da je čas za hrano. (ampak včasih sem potem takrat, ko sem začela jest, jedla in jedla res dvakrat preveč) Zdaj, ko pa večkrat na dan jem, res ne morem toliko hkrati pojesti in je še vedno skupna količina zavžitega manjša kot ko sem jedla recimo dvakrat dnevno.
hi,hi…še nikoli nisem bila tako bolna, da ne bi mogla jest, takrat mi še bolj paše.
Zadnje čase ugotavljam, da je res boljše jest petkrat, a zdravo in uravnoteženo. Če se držim tega, gre celo malo po malo teža dol! (v par mesecih 4 kg). Čeprav se skoraj nobeni hrani nisem popolnoma odpovedala.
Miranda
Forum je zaprt za komentiranje.