Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek JESSICA

JESSICA

kje bi lahko dobila lake, nadlake,… za jessico naravno nego nohtov? … po ugodni ceni?!

ali kaksno alternativo?

kateri je najboljsi lak, nadlak,.. za bolj trde nohte? oryflame ali nekaj takega?

v frizerskem studiu STEVO – na Trubarjevi, njegova žena se ukvarja s tem…lp

tam sem enkrat ze bila, pa se ne posveti stranki in je naredila vse tako mimogrede. nisem bila zadovoljna in tja vec ne grem!

Delajo še v kozmetičnem salonu Omerza (nasproti Leva), pa tudi jaz nisem bila zadovoljna. Niti nalakirala mi ni dobro, lak je šel čez kožico in ko sem prišla domov, sem si morala sama nalakirat. Tudi jaz sem nehala.

Zdaj imam super nohte, vsake tri tedne dam gor maso in sem zadovoljna. In z njimi ni nič dela.

kje se pa lahk okupijo jessica izdelki? baje v merkatorjevih drogerijah?…

vila malina, kakšno maso si daš na nohte ???

lp

Jessico delajo v Bezigrajskem dvoru (hairstudio Darja), Peričeva 27. Laki so po 2.500,00 sit.

V Mercatorjevih drogerijah – Beautique. Lahko kupiš komplet, v katerem je podlak, lak in nadlak, stane pa okrog 3.500 sit.

Pri Tatjani v Bežigrajskem dvoru 041 716 713. Se je potrebno naročit, ker ima zelo gužvo. In še veliko znanih ženskih boš srečala. Nohte naredi pa take, da zame še zdaj ne vedo, da to niso čisto moji. Ne vem, koliko stane prvič, ko ti naredi vse nohte, drugič pa stane od 5 do 9 jurjev, ko ti naredi samo nekatere, ostale pa ti doštuka. Ona dela tudi navadno manikuro, pa umetne nohte, ampak ti na maso so najbolj dobri.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close