jessica
Živjo!
Jaz sem sla zadnjic k eni gospodicni ki se ukvarja z Jessica proizvodi.Moram rect da je lak zdrzal 14 dni in se samo zelo malo okrusil.Res je da moras biti pazljiv in pazit na nohte ampak laki baje zdrzijo tudi do 3 tednov-odvisno od kvalitete nohta?Edino kar me moti je,da sem imela po odstranitvi laka nohte rumenkaste barve(kar se mi pri ostalih lakih zaenkrat ni zgodilo).Je dokaj draga zadaeva-ne vem sicer koliko stane v kozmeticnih salonih,jaz sem za manikuro odstela 5000 sit.
Hm, pri Jessici je po mojem mnenju tako, da bi zenska morala bit uibr fina in brezdeljna, da bi zadeva zdrzala tako kot obljubljaj. To pomeni nic sportanja, se posebej nic pomivanja posode, nic dela z rokami u glavnem!!!
Sama se se ravnala tako kot je po “navodilih” na prbl. 3 tedne sem hodila v salon na manikuro, vsak dan sem dodala plast, na 3 dni se barvo itd itd (sem za malo pozabila kako je slo!), ampak sem po kake pol leta obupala. Prevec casa in prevec zivcev! Da je predrago je pa tako ali tako jasno!!! Ampak ce pogledate na njihovo uradno spletno stran, lahko preberete, kdo so njihove stalne stranke (npr. Mrs. Bush, Mrs. Clinton, Mrs Sean Connery……..). Pri nas se s tem najbolj hvali Barbara Drnač, mislim pa, da jo uporablja tudi Marlena pa se nekaj znanih sem opazila z nohti po njihovem sistemu… dvomim da je takim treba kdaj kaj fizicno narest!!! Pa se vcerjetno dovolj imajo pod palcem:)
lp,
Tanja
Forum je zaprt za komentiranje.