Jesen,zima,pomlad zadnja minuta
Živjo!!!
Iščem somišljenike ,ki bi si mi pridružili na potovanju (varjanta zadnja minuta) bilo kdaj jesen zima pomlad. Gre zato da najdem somišljenika al je fant al punca ni važn.Iščem ljudi, ki majo probleme z družbo v kateri noče it noben nikamor ali ma edn punco in drug zvisi na račun prijatelja oziravši se na dejstvo ,da ta ne dobi drugih somišljenikov isto velja za punce. V mislih imam predvsem kar eno potovanje vmes nekje jeseni -pozimi-spomladi,silvestrovo, 1.maj,poletje (seveda ne mislm na vse:) vsaj eno od tega )al pa tut tko vzameš dopust ali maš čas in se kr zmenš in greš.Predvsem pa zadnja minuta
ali pa tut lastna režija odvisn kok se zmenmo.
Upam da se bo kdo našel.
LP Matjaž
Zdravo Matjaž!
Jah, ti pa nisi zbirčen! Ja, tud jest mam probleme s folkom, ki noče nikamor it. Samo sedeli bi pa filozofiral. Jaz se v septembu odpravljam še proti morju (iščem sopotnika!), sem pa zelo navdušena tudi na vikend izleti (omejitve zaradi delovnega časa). Večkrat grem v hribe (če bi imela priložnost, bi šla še večkrat), ker delam v turizmu pa me zanima praktično vse, samo da se gre. Če kam greš, sporoči!
M
Hojla!
A ti mas tud take tezave. Jaz se ze tri leta odpravljam v Juzno Ameriko, pa mi se ni uspelo najti koga, ki bi sel zraven. To je pac tako ce imas druzbo ljudi s povprecno starostjo okoli 30 let in so vecinoma zaposleni ali pa zelo pridni studentje. Z veseljem se ti pridruzim na kasnem potepanju, ne gedee na to kdaj in kje. Oglasi se kaj.
LP
Janja
Živjo!!!
Salzburg ali Budimpesta je kr fajn predlog.Sam se potem morš zadovolit iz skrčeno varianto.Tile izleti so bol na tesno recmo če greš v soboto zjutraj iz slovenije in se vračaš pozno zvečer (v nedeljo) v lj. Ura pa steče mimogrede tudi čez polnoč in je že ponedeljek.Zdele si že misl kdo da utrujam 🙂
Govorim predvsem s stališča tistih, ki mamo službo.Tok da bi se mogl res konkretno zment pa da si vzame dopust kdor pač mora.
Maš pa tudi enodnevne ture npr. Za en dan sm bil v Benetkah in na Dunaju pa se čist ql preživi dan.Čas ti pa sploh ne more morit:)
LP Matjaž
Živjo!
Men se zdita Salzburg in Budimpešta zanimiva, ker tam še nisem bila, ampak v večini takšnih mest je 2 dni kar dost, sploh če je to organiziran izlet ko ti res v najkrajšem času pokažejo vse kar je najbolj zanimivega. Jaz sem imela v mislih kakšen dvodnevni izlet. Naprimer v Benetkah sem bila enkrat na enodnevnem organiziranem izletu, pa se mi je zdelo da bi imela še veliko za videt, potem pa sem bila čez par let še enkrat v lastni režiji, pa sem prehodila cele Benetke in sem videla vse še enkrat isto… tako da sem bila drugič skoraj malo razočarana, res so Benetke majhno mesto v primerjavi z Budimpešto. Tud jaz imam v ponedeljek šiht, pa ena na pol prespana noč se ponavad da preživet, sej to ni vsak dan… Povejte pa še ostali svoje mnenje. Lep pozdrav
Živjo!
Kot vidim,je kar veliko takšnih kot jaz,ki bi kar naprej nekam šli, pa nimajo s kom.
Ravnokar sem se vrnila z morja,pa že načrtujem naslednji dopust.
Ker imam bolj fleksibilen urnik,za 2-3 dni ne bi bilo problema,pa tudi kakšen daljši dopust bi prav prišel,vendar šele prihodnje leto,nekje spomladi.
Ja,za 2 dni res ni veliko izbire.
V Salzburg,pa Budimpešto bi pa z veseljem šla,ker tam še nisem bila.
LP
Joj, ste cudni. Pa kdo pravi, da je treba cez vikend ne vem kako organizirati, in nimate casa, kej je sluzba? V nasi druzbi jaz vse lepo organiziram, se dobimo, in gremo. Nazaj pa pridemo zvecer, cez 2, 3 dni, kako pac je, in grejo z menoj, kot z agencijo 🙂
Ja, ce se boste kam odpravljali, racunajte tudi name :). Cas ni problem, je pa denar, tako da, bolj poceni variante 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.