Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Jesen,zima,pomlad zadnja minuta

Jesen,zima,pomlad zadnja minuta

Živjo!!!

Iščem somišljenike ,ki bi si mi pridružili na potovanju (varjanta zadnja minuta) bilo kdaj jesen zima pomlad. Gre zato da najdem somišljenika al je fant al punca ni važn.Iščem ljudi, ki majo probleme z družbo v kateri noče it noben nikamor ali ma edn punco in drug zvisi na račun prijatelja oziravši se na dejstvo ,da ta ne dobi drugih somišljenikov isto velja za punce. V mislih imam predvsem kar eno potovanje vmes nekje jeseni -pozimi-spomladi,silvestrovo, 1.maj,poletje (seveda ne mislm na vse:) vsaj eno od tega )al pa tut tko vzameš dopust ali maš čas in se kr zmenš in greš.Predvsem pa zadnja minuta
ali pa tut lastna režija odvisn kok se zmenmo.
Upam da se bo kdo našel.
LP Matjaž

Zdravo Matjaž!

Jah, ti pa nisi zbirčen! Ja, tud jest mam probleme s folkom, ki noče nikamor it. Samo sedeli bi pa filozofiral. Jaz se v septembu odpravljam še proti morju (iščem sopotnika!), sem pa zelo navdušena tudi na vikend izleti (omejitve zaradi delovnega časa). Večkrat grem v hribe (če bi imela priložnost, bi šla še večkrat), ker delam v turizmu pa me zanima praktično vse, samo da se gre. Če kam greš, sporoči!

M

Hojla!
A ti mas tud take tezave. Jaz se ze tri leta odpravljam v Juzno Ameriko, pa mi se ni uspelo najti koga, ki bi sel zraven. To je pac tako ce imas druzbo ljudi s povprecno starostjo okoli 30 let in so vecinoma zaposleni ali pa zelo pridni studentje. Z veseljem se ti pridruzim na kasnem potepanju, ne gedee na to kdaj in kje. Oglasi se kaj.
LP
Janja

Hojla!

Na kakšno daljše potovanje v bližnji prihodnosti verjetno ne bom mogla (služba), bi pa šla kam ob vikendih. Torej, če se kaj zmenite, se vam z veseljem pridružim.
Lp,
Tatja

Živjo!!

Kr lep odziv:)
Sej v bistvu se niti ne mudi nekam nujno.Gre predvsem zato ,da se naredi krog somišljenikov. Bistvo tega pa je ,da ko se odločiš da greš nekam, da maš s kom it.
Tatja mene pa zanima kaj si mela v mislih (oziroma kam it) kot vikend izlet.

Se čujemo!!

LP Matjaž

Živjo!!

Glede teh izletov planiram oktobra kakšn vikend izkoristit!!
Šel bi z agencijo ker si lastne režije ne morm privoščit zaradi službe!!
Če koga zanima oktoberfest,Salzburg,Benetke naj se mi pridruži.
Zlo rad pa bi šel na Oktoberfest??

LP Matjaž

Hojla!

Tole bi me pa zanimalo. Jaz imam sicer čas samo sobota-nedelja (služba, žal) in če najdeš kako tako varianto mi sporoči na mail.

Lp,
Tatjana

Zanimivi predlogi. Kako pa planiraš to izpeljati, kajti jaz imam čas samo med vikendom in če bi splaniral tako za čez soboto in nedeljo bi lahko šel. Sporoči mi na mail.

Lp Matej

Ojla!
Tud jaz bi se pridružla temu krogu somišljenikov, imam iste probleme, večkrat bi rada kam šla pa nimam s kom it….oktobefet me trenutno ne zanima sem že bla, zanima me pa vse ostalo, čas pa bi se našel čez vikend, oz. za par dni tudi čez teden….. lep pozdrav

Živjo!!!

Ja glede vikenda je tko ane , da lastna režija odpade ker je neizvedljivo zaradi službe.Kot vikend izlet se gre rečmo z kakim prevoznikom.Naprimer izletnik Celje je zlo primern ma dost teh izletov na izbiro.Kam bi šli pa kdaj bi se pa še zmenil.

LP Matjaž

Živjo !!!

Če ma mogoče kdo drug kako novo dejo za vikend izlet naj poveve pa se zmenmo pol.

LP Matjaž

Ja men se zdi Salzburg ena možnost, pa tudi kakšna Budimpešta bi mene zanimala… tudi Berlin, ampak za tja pravijo da je bolje it za več dni… lp

Ja,

jaz sem definitivno za Salzburg ali za Budimpešto. V tem primeru se vam z veseljem pridružim, če bo le služba dopuščala. In vi, seveda.

Met

Jest bi tudi šel v Budimpešto, ampak samo med vikednom največ 2 dni.

Lp Matej

Živjo!!!

Salzburg ali Budimpesta je kr fajn predlog.Sam se potem morš zadovolit iz skrčeno varianto.Tile izleti so bol na tesno recmo če greš v soboto zjutraj iz slovenije in se vračaš pozno zvečer (v nedeljo) v lj. Ura pa steče mimogrede tudi čez polnoč in je že ponedeljek.Zdele si že misl kdo da utrujam 🙂
Govorim predvsem s stališča tistih, ki mamo službo.Tok da bi se mogl res konkretno zment pa da si vzame dopust kdor pač mora.
Maš pa tudi enodnevne ture npr. Za en dan sm bil v Benetkah in na Dunaju pa se čist ql preživi dan.Čas ti pa sploh ne more morit:)

LP Matjaž

Živjo!
Men se zdita Salzburg in Budimpešta zanimiva, ker tam še nisem bila, ampak v večini takšnih mest je 2 dni kar dost, sploh če je to organiziran izlet ko ti res v najkrajšem času pokažejo vse kar je najbolj zanimivega. Jaz sem imela v mislih kakšen dvodnevni izlet. Naprimer v Benetkah sem bila enkrat na enodnevnem organiziranem izletu, pa se mi je zdelo da bi imela še veliko za videt, potem pa sem bila čez par let še enkrat v lastni režiji, pa sem prehodila cele Benetke in sem videla vse še enkrat isto… tako da sem bila drugič skoraj malo razočarana, res so Benetke majhno mesto v primerjavi z Budimpešto. Tud jaz imam v ponedeljek šiht, pa ena na pol prespana noč se ponavad da preživet, sej to ni vsak dan… Povejte pa še ostali svoje mnenje. Lep pozdrav

Živjo!
Kot vidim,je kar veliko takšnih kot jaz,ki bi kar naprej nekam šli, pa nimajo s kom.
Ravnokar sem se vrnila z morja,pa že načrtujem naslednji dopust.
Ker imam bolj fleksibilen urnik,za 2-3 dni ne bi bilo problema,pa tudi kakšen daljši dopust bi prav prišel,vendar šele prihodnje leto,nekje spomladi.
Ja,za 2 dni res ni veliko izbire.
V Salzburg,pa Budimpešto bi pa z veseljem šla,ker tam še nisem bila.
LP

Joj, ste cudni. Pa kdo pravi, da je treba cez vikend ne vem kako organizirati, in nimate casa, kej je sluzba? V nasi druzbi jaz vse lepo organiziram, se dobimo, in gremo. Nazaj pa pridemo zvecer, cez 2, 3 dni, kako pac je, in grejo z menoj, kot z agencijo 🙂
Ja, ce se boste kam odpravljali, racunajte tudi name :). Cas ni problem, je pa denar, tako da, bolj poceni variante 🙂

Jaz mislim da je oktober še primeren čas za takele izlete, potem pa že ne več tako, zato bi se blo dobr počas mogoče na kaki kavi kje dobit, pa kej zment… lep pozdrav

Živjo!!!

Ja se strinjam glede kavice.Glede primernega meseca (oktober) pa to pomoje gledaš predvsem iz vidika vremena.Ker se maš npr. lohk tut decembra zlo fajn.
Vsekakor pa bi blo fajn da se dobimo na kavi nekje pa se zmenmo pa čim prej nekam gremo.

LP Matjaž

Ali ste za izlete po Sloveniji tudi zainteresirani? Ali pa recimo Benetke, Rim…?
Pa se to: ce se boste samo menili, da bi se nekje dobili, ne bo nic iz tega 🙂

Živjo!!!

Na email-e žal ne morm odgovorit ker mi email ne dela (ne vem kaj je narobe).
Se bo treba kr po gsm-u zment.
Samsara pošl mi še en email pa gsm cifro ne pozab.

Se slišmo!!!

Hm, ok, Matthew, in kje lahko najdem tvoj mail? 🙁 Tudi jaz sem za kaksno kavico…

Hm, sploh ne dela tvoj mail, sploh ti ne morem poslati 🙁 Daj ti meni pisi 🙂

Živjo!
Kaj ste že vsi zmenjeni za na kavico?
S katerega konca pa ste,kajti tudi jaz bi kakšno kofe spila,pa se kaj pomenla glede izletov?
No,če je še” kaj placa” mi javite na mail.
Lep pozdrav.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close