Jeseni bo Primc zbral dovolj podpisov proti ubijanju nemočnih ljudi!!!
Sem že nekajkrat napisala, pa bom še enkrat – ko boš izkusil-a nekajmesečno sobivanje, nego in skrb s hudo bolnim, ki se tudi sam zaveda, da bo umrl, se ponovno oglasi!
Ko ga boš vsak dan (ja, vsak dan!) umival, mu brisal genitalije, ga hranil, mu dajal pijačo, ker sam pač ne bo sposoben popolnoma ničesar, se oglasi.
Aja, ti boš proti, ker boš drago osebo spokal v DSO ali pa bolnico in pozabil nanjo ali pa se spomnil iti na obisk enkrat na mesec za 5 minut.
Še enkrat…
Če bom jaz prepričal svojo mamo, oboževalko Janše in Primca, da izkoristi pravico, ki ji ga daje zakon o pomoči pri prostovoljnem končanju življenja, se nad tem ne more pritožiti nihče. Če bom jaz uspel jo prepričati je to moj dosežek. Sicer pa preveč nas je, lahko gre.
Kot drugo, če sem jaz nepokreten kako naj se ubijem?? Nihče v družini ne bo dovolil, ker bi tvegal da se bo znašel v kazenskem postopku. Upam, da bodo ko bom tam, moji sorodniki videlii da želim umreti in me bodo rešili s tem, da bodo uredili zame evtanazijo.
Moje življenje ni vredno! Smisel mojega življenja je smrt! Zakaj bi ga potem varoval?
Ljubi bog, kako je ta naša kao desnica, S(D)S in njeni priveski in seski pritlehna. Kako sprevržena. Kako vsako dejstvo obrnejo v prid gnusni cerkvenjaški propagandi. Kako ste ostudni. In ja, starce nemočne ste ravni vi ljubitelji domačijskih zgodbic o dobrih starih časih, se pravi tam pred drugo vojno in še nazaj veselo zastrupljali in dušili, da vam niso kradli časa in žličk nezabeljenega močnika. Da ste končno postali edini gospodar vaših nagnusnih, nehigienskih gruntov. Da vas ni sram teh vaših umazanih podtikanj. Se nič ne bojite, da vas bo vaš bog kaznoval z večnim peklom nesnage odvratne. Gnusni demagogi.
Zabitost desnuharjev ne pozna meja. Tale Primčev referendum ni nič drugega kot nabijanje političnih točk SDSa. Seveda bojo dohtarji proti zakonu, a ko se gre za njihove bogate riti, to je pa druga ane….
Upam, da bo vlada pametna in šla v ultra protikampanijo. Plus Kovačeva.
V bistvu imamo zdej obraten sistem ane. Vlada je na posvetovalnem referendumu potrdila idejo in zakon, naredila zakon skupaj z interesnimi skupinami, kar je normalno ane, Primc pa ima pravico po podpisih, če jih bo zbral spodbijati zakon. Seveda zastonj ane, sta obadva in vlada in Primc pač izkoristila državo. Za naših 14 miljonov evrov ane. Ja.
Ampak tudi če bo referendum, sem za zakon. In upam, da se 3/4 napredne Slovenije zbudi, ker že zadnjič sem gledal Primca na Janševi Planet TV in laže ko pes teče. Treba je ustavit avtoritarno katoliško cerkev in SDS,
dohtarji zakaj pa na primarni ravni ne razdelite paciente iz ambulant za neopredeljene med sabo?? V naši občini je to na vsakega dohtarja 15 pacientov?? Nee ane raje imate popoldanski dodatek na to ambulanto anede?? Tolk ste vi za človeka ja….fuj res ! In zakaj ne zdravite vse v javni mreži? Raje ponujate popoldanske storitve ane? Ko gledaš kolk naredijo v javni mreži in kolk popoldan se ti kozla. 10 jih naredi dodpoldan v bolnici, popoldan pa 20, fuj res !
???, 19.08.2025 ob 15:34
Ljubi bog, kako je ta naša kao desnica, S(D)S in njeni priveski in seski pritlehna. Kako sprevržena. Kako vsako dejstvo obrnejo v prid gnusni cerkvenjaški propagandi. Kako ste ostudni. In ja, starce nemočne ste ravni vi ljubitelji domačijskih zgodbic o dobrih starih časih, se pravi tam pred drugo vojno in še nazaj veselo zastrupljali in dušili, da vam niso kradli časa in žličk nezabeljenega močnika. Da ste končno postali edini gospodar vaših nagnusnih, nehigienskih gruntov. Da vas ni sram teh vaših umazanih podtikanj. Se nič ne bojite, da vas bo vaš bog kaznoval z večnim peklom nesnage odvratne. Gnusni demagogi.
Saj zato pa se bojijo, ker še pomnijo kakšne svinjarije so se dogajale na kmetih. Kako so njihovi pobožni predniki pošiljali nemočne starce in neželene froce v večna lovišča. Bojijo se, da bodo njihovi potomci z njimi počeli isto.
Anonimno570, 19.08.2025 ob 13:33
In bomo imeli PONOVNO referendum. Ampak, a veste kaj? Tokrat boste tisti, ki ste za ubijanje nemočnih, hudo bolnih, ostarelih… izgubili!! Nobenega pobijanja starejših in bolnih ne bo!! Ljudje vam te svinjarije ne bodo pustili!
Primc je škodljivo primitivno cerkveno tele. Vtakne se v vsako stvar kot srajca v rit. Tud v splav se je vtaknil, pa njegov ogromen zanemarjen vamp ne no nikoli nosil otroka.
pajo42, 19.08.2025 ob 15:43
Zabitost desnuharjev ne pozna meja. Tale Primčev referendum ni nič drugega kot nabijanje političnih točk SDSa. Seveda bojo dohtarji proti zakonu, a ko se gre za njihove bogate riti, to je pa druga ane….
Upam, da bo vlada pametna in šla v ultra protikampanijo. Plus Kovačeva.
V bistvu imamo zdej obraten sistem ane. Vlada je na posvetovalnem referendumu potrdila idejo in zakon, naredila zakon skupaj z interesnimi skupinami, kar je normalno ane, Primc pa ima pravico po podpisih, če jih bo zbral spodbijati zakon. Seveda zastonj ane, sta obadva in vlada in Primc pač izkoristila državo. Za naših 14 miljonov evrov ane. Ja.
Ampak tudi če bo referendum, sem za zakon. In upam, da se 3/4 napredne Slovenije zbudi, ker že zadnjič sem gledal Primca na Janševi Planet TV in laže ko pes teče. Treba je ustavit avtoritarno katoliško cerkev in SDS,
dohtarji zakaj pa na primarni ravni ne razdelite paciente iz ambulant za neopredeljene med sabo?? V naši občini je to na vsakega dohtarja 15 pacientov?? Nee ane raje imate popoldanski dodatek na to ambulanto anede?? Tolk ste vi za človeka ja….fuj res ! In zakaj ne zdravite vse v javni mreži? Raje ponujate popoldanske storitve ane? Ko gledaš kolk naredijo v javni mreži in kolk popoldan se ti kozla. 10 jih naredi dodpoldan v bolnici, popoldan pa 20, fuj res !
Čestitke!
Mimogrede cerkev in Vatikan je totalitarni režim. Imajo kult osebnosti – papež, kar on reče je (kao) sveto. Papeža izvolijo kardinali, ki jih nastavi prejšnji papež, torej niso demokratično izvoljeni. Zatirajo ženske, zakaj pri rimokatoliški cerkvi ne more biti ženska duhovnica, pri evangeličanski cerkvi pa je lahko? To je enostavno velik totalitarizem -> katolicizem, ki ga žal ne priznavajo vsi tako.
Upam, da se Evropa zbudi in obsodi totalitarni režim kot je ta v Vatikanu!
Anonimno 3088, 19.08.2025 ob 15:29
Vaš in od Primca IQ je na sobni temperaturi. Najprej preberite dokumente za koga in na kakšen način pride to upoštev nehajte bluzit nepotrebno in neprimerno, če sami ne razumete. Škoda, da so eni vključno s Primcem tako ZAVRTI.
Benti sunce, ne žali sobne temperature!!!!
Kakšen bolan um ob omembi evtanazije najprej pomisli na to, kako bo lahko nemočne nekaznovano ubil? Počasi bom že jaz proti – pa ne, ker si ne bi želela, da se bo primeru nepokrednosti lahko odločim če miru umreti s pomočjo. Ampak zato, ker je očitno v naši sredini (ups, sorry, desnici) toliko ljudi, ki najprej pomislijo na ubijanje starih. Bojiš se tega, kar bi ti počel. To je kot pri ljubosumju (najbolj so ljubosumni ti, ki varajo oz. bi, če bi imeli možnost), homofobiji (najhujši tisti, ki jih isti spol po malem mika) …
Katoliška cerkev in krščanarji so bili zelo prijazni pri zunajzakonskih otrocih, pri tem če nisi hodil v cerkev in tako dalje, in to je bilo v Kraljevini Jugoslaviji, se pravi ne tolk dolgo nazaj…. Edina stvar, kar je pozitivna je angažiranje katoliške cerkve na avstrijskem Koroškem, saj že dolgo skrbi za slovensko narodno skupnost, a glej ga zlomka, ko ima totalitarna organizacija RKC nož pod vratom je ljudska in človeška, samo da ima absolutno oblast drugemu daje pod vrat nož.
Tako da ja, treba je množično porazit tale referendum, ne ga bojkotirat, samo zato ker Primc tako laže. Bil je proti gej porokam, no sedaj so enakopravne po zakonu, a smo zato propadl?
Kaj on sploh dela? Sesa javni denar, kaj pa ! In laže ! Grems tavit, da je priletel tud izraelski lobistični denar, da se bojo šli ultra kampanijo, saj komunajzar Janša dela skoz rimming Netanjahuju.
Fak ne morem verjet, kako lažejo, sej en njihov volilec k ima domet do Nore24 in prvega lidla itak nima pojma, kako se to dela ane, dost slabo pa je, da se podpira tole desnuharsko vzhodnoevropsko desnico, k jo podpira z denarjem morilec otrok in vsega Netanjahu. In tudi genocidaš prvih krščanskih skupnosti v Sveti deželi, jooooj ne morem verjet…aja Primc z bombami pa lahko se folk pobija? Ajaaa bombe se prodajajo ane, od tega imate provizije, da lahko praskate po oblasti v matičnih državah.
Tako kot Želja Markić na HR, ena najbolj desnuharskih ekstremnih krmač, ki je proti splavu, a sama je solastnik v farmacevtski firmi, ki proizvaja tabletke za day after ! Mrš gamat stara, k ne fukate več ! Po kolenih hodte okrog oltarja na Brezjah, kaj mate tlele za komandirat navaden folk s svojimi nazadnjaškimi forami !
vlada mora v kampanji samo poudarjat, kako primc ne spoštuje referendumske odločitve in da smo referendum že imeli, pa bo pušnil še enkrat ministrant. Norčuje se iz demokracije, naroda, ne mu dopustit tega, dajmo ga povozit.
Res neumna poteza od desnih, to bo dobra reklama za leve, če bodo vsaj malo znali izkoristit
Lahko smo usmiljeni in avtaniziramo živali,da se rešijo muk, človeka pa bog ne daj ,da se reši trpljenja. Tu se samo vidi, kako so desničarji brez čuta do težko in na smrt bolnih ljudi. Bojijo se ,da bi njih po pomoti avtanizirali. Takšno zlo,ki sejejo med nami ,niti ne bi bilo slabo ,da se rešimo rak rane Slovencev. Referendum je že bil in uspel je, če pa bo zopet bo še enkrat uspel ,potem pa naj princ teme referendum tudi plača. Eni res niso vredni niti počenega groša, toliko so žleht.
Stara forumašica (res ta prava), 19.08.2025 ob 13:46
Sem že nekajkrat napisala, pa bom še enkrat – ko boš izkusil-a nekajmesečno sobivanje, nego in skrb s hudo bolnim, ki se tudi sam zaveda, da bo umrl, se ponovno oglasi!
Ko ga boš vsak dan (ja, vsak dan!) umival, mu brisal genitalije, ga hranil, mu dajal pijačo, ker sam pač ne bo sposoben popolnoma ničesar, se oglasi.
Aja, ti boš proti, ker boš drago osebo spokal v DSO ali pa bolnico in pozabil nanjo ali pa se spomnil iti na obisk enkrat na mesec za 5 minut.
Samo eno vprašanje imaš kaj otrok? Če ne, ti povem, da je v tej prvi fazi življenja treba čisto vsak dan, kot praviš, otroka previjati, mu brisati genitalije, mu dajati jesti in piti. Enim je to tako grozno, da otroka ubijejo še preden se rodi. Tudi stare ljudi, ki so naše mame in očeti je treba ubit, kajne, saj kdo pa bo čisto vsak dan skrbel zanje. Vi vsi bi imeli evtanazijo za druge, ne zase. Pa še vprašanje, kako bi se ta tvoj starostnik sam evtanaziral, če moraš ti vse narediti zanj? Mogoče pa le ne drži tako ponavljano dejstvo, da si bo smrtno dozo dal vsak sam.
te sicer razumem, ker sem bila več let med življenjem in smrtjo moža, ampak zaradi takih, ki tako razmišljajo kot ti, tega ne smejo uzakoniti. dokler tvoj poriv izvira v tej situaciji iz jaz, tako dolgo to ni nič drugega kot pomoč, da nekoga spraviš s poti. do tega je pa danes lahko prišlo, ker so ubili našo vero, ki opredeljuje samomor kot smrtni greh, v imenu druge vere se pa za posmrtno nagrado razpelisnejo v nakupovalnih centrih, na letalih itd in jih častijo z lalahovimi častmi.
pravica odločanja o smrti ne bi smela biti samoumevna in javno diskutabilna. saj so bili samomorilci zmeraj, ampak odkar je to družbeno sprejemljivo, jih je iz dneva v dan več. ne vem no, osebno sem vseeno tako bogaboječa, da bi tudi v bolečini čakala na milost božjo.
Kolk ste dolgočasni s tem ponavljanjem in zagovarjanjem in ene iste argumente za evtanazijo.
Če se že ve da je to le del globalistov in da je to en od njihovih projektov ki ga zelo dobro plačujejo. In eni so takoj videli ‘poslovno priložnost’! Kot se je že pokazalo v zadnjih pet let. In zdaj promovirajte bedaki.
Vsi ki ste za – brez skrbi- vas bodo evtanazirali v kratkem..Veter se bo obrnil v drugo smer, to veste, a ne!?
Forum je zaprt za komentiranje.