Najdi forum

Spet jaz. Sformatirali so mi disk. Sedaj pa moram naložiti windowse. Kako naj to naredim? Dam notri zagonski disketo in potem? kak ukaz da mi zažene cd z windowsi. Namreč ustavi se pa mi napiše, da mam predpomnilnik oz. neki gor?

na pokliči me na tf. 070 931 200

lp

Klemenxx hvala za ponudbo, trenutno sem v službi, bi bila pa zelo hvaležna če lahko pokličem po 8 zvečer ali pa jutri???

Zvečer je kar okpo 20.00 uri

lp

Oh sranje! Prav mi je, ko ne preberem prej, preden kaj dopišem: v prejšnem vprašanju Jesen sem spisal cel referat o bootanju in zagonski disketi, vidva sta se pa že vse po telefonu zmenila.
eh, upam da pride prav komu drugemu:))

Wega tudi tebi hvala za pomoč. Tiste napotke si bom skopirala takoj ko bom našla cd od officov (se mi zdi da sem jih posodla pred par leti).

Klemenxx, uspelo mi je naložiti windowse in na srečoo tudi se povezati z internetom. Trenutno je moj problem, kako spremeniti ločljivost zaslona, ker mi da da imam samo dve barve, ločljivost pa sploh ne morem prestavit.
Mislim da je promblem da mi ni prepoznalo grafične kartice, zdej pa iščem po forumih kaj je blo o tem napisano.

Cd od officov? Ne, teh ti ne bo potrebno inštalirati z zagonske diskete, celo ne da se, zgolj iz windows.
glede grafične – katero pa imaš?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close