Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Jen Psaki best moments

Jen Psaki best moments

Jen Psaki in White House  SPET

(https://www.youtube.com/watch?v=Zs0wGlCAN58)

Boeing C-17A Globemaster III vzletajo iz saudske arabije

ne izgleda je to adu dabi ta moj zemljepis

in je ugasnu transporder takoj ko sem ga pofočkal

evakuirajo 10K muslimanov na dan

varno pristal v Kabulu

še eden iz luxenburga

4-30 ET : evakuejšen vorkin, ekonomi vorkin, taks kating, grouth

50 letal na dan pravi bajden

in thankju mr prezident. ker nisi upal odgovarjati na vprašanja novinarjev

kolk super je gledat to evakuacijo iz afganistana, včeraj Boeing C-17A Globemaster- ji niso smeli leteti preko irana, danes pa Iran dopušča komercialne lete američanov preko svojega ozemlja za Kabul. Američanom gre res za nohte.

C17A papa airport , madžarska

So pa naredili karavano 4 v paketu Boeing C-17A, Airbus A400M , LM C-130 Hercules, Boeing C-17A

Ne morem verjeti, kolk nas Tonin nateguje. Slovenija spada med države SAC in na podlagi tega ima pravico do transporta HAW , ki operira 4 letala Boeing C-17A Globemaster III in je stacioniran na Papa airport Madžarska. Zdej mi gre pa na bruhanje, ko sem 14 dni poslušal Tonina, kako se je trudil in prosil NATO partnerje, da so prepeljali v Slovenijo 5 afganistancev.

Šele sedaj mi je potegnilo, da je bila to operacija HAW iz oporišča v Tadžikistanu, do katere smo Slovenci kot člani NATO HAW tudi upravičeni. Kolk ta Tonin nateguje ljudske množice.

Na Kredarici se je pa skril pred uno noro žensko. Copata

Transport zagotavljajo zračne sile: ZDA, NATO(HAW), RAF, Turčija, Australija (ni dokončen seznam)

Transport zagotavljajo zračne sile: ZDA, NATO(HAW), RAF, Turčija, Australija, Italija (ni dokončen seznam)

Turška transportna letala nosijo največ bremena. Včeraj popoldan so začela leteti kratke rute Kabul – Islamabad. Časa zmanjkuje.

Transport zagotavljajo zračne sile:

ZDA, NATO(HAW), RAF, Turčija, Australija, Italija, Španija (ni dokončen seznam)

Transport koalicija (ni dokončen):

ZDA, NATO(HAW), RAF, Turčija, Australija, Italija, Španija , Saudska arabija

Turčija vozi Kabul Islamabad, Saudska Arbija pa Islamabad – . . .

Nova ruta, redne letalske družbe: Islamabad – Karači

Pentagon potrdil, da je prišlo do dveh ekslozij naKabulskem letališču Hamid Karzai International. vir cnbc

13 mrtvih po prvih podatkih

skybreaknews. 13 mrtvih, med ranjenimi tudi talibani

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close