Jemljem antidepresiv in antipsihotik, pa sem še zmeraj obsedena
Jemljem Zoloft (antidepresiv) in Risperdal (antipsihotik) že 4 mesece (po izpadu doma, ko sem uničila vrt svoji tastari in sem morala iti za dober mesec na psihiatrijo), ampak sem še zmeraj obsedena.
ker si verjetno po definiciji psihopat, ti pa itak ne dojemajo prav tega – zakaj tega ne bi smeli početi, saj je njihova pravica.
žal ni neke posebne rešitve za psihopate – ti bodo vedno gledali na isti način na vsa ta pravila v življenju i nto je, da za njih ne veljajo, se jih ne tiče in lahko delajo, kar hočejo. Če so z nečim obsedeni, so obsedeni in bodo za tem tudi tekali.
Ne boš nikoli dojela, zakaj ne smeš, ker pač misliš, da imaš do tega pravico. Pa je nimaš – ni tvoje to je vse. najdi si kaj, s čimer bo samo tvoje in boš ti postala s tem obsedena.
orimer: si uničila vrt doma, hočeš uničevati vrt drugim – naredisi svoj vrt in se kaži z njim.
želiš se vsiljevati v življenja drugih? Vse, kar boš dosegla je to, da bodo šli proč in ti zaprli vrata. Ker pač ne moreš tega početi, si najdi nekaj, s čimer boš t tem ljudem pokazala, da si od njih boljša, da si vredna, središče sveta – način oblačenja, govorjenja, druženje, skratka nekaj, kar ne bod pljuvalo po ljudeh, ampak te bo tebe povzdigovali nad njimi.
Take stvari išči, da se rešiš, omiliš ali preusmeriš svojo obsesijo.
Forum je zaprt za komentiranje.