Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Jelinčičeva hiška na primorskem

Jelinčičeva hiška na primorskem

Odgovor na objavo uporabnika
yram, 14.12.2021 ob 10:32

njegova hiša njegova pravila, 13.12.2021 ob 18:51

yram, 13.12.2021 ob 18:23

Ima zelo lepe stvari ampak bog te nima rad zmago, manjka zenska roka, ki se vsaj malo spozna na umestitev starin v prostor. Kaj ima to zraven konjaka.? A je to tista vrvica za ribe lovit.? Ne vidim ker so male slike. Kaj to dela tam.?

Pa modre porcelan vaze na tej prelepi grajski vitrini (zal napacno umescena v prostor, ker ne pride do izraza kot bi morala) ne pasejo. Kip na mizi (kaj je to soska fronta, ne vidim dobro) tud ne pase na mizo. Pa tista vrvica za stare zavese okoli noge kipa, to tud ne pase. Slika zenske v ozadju prevelika glede na velikost stene, slika je drugace krasna. Tud slika nad radiatorjem ne pase (radiator se mora nujno zakrit v takem primeru, razen ce je starinski in ima poseben pomen)

Svecniki na mizi ja ampak brez tiste male zadeve vmes (a je vaza.?) roze v bolj ujemajoci in predvsem vecji vazi s temi svecniki bi bile primernejse. Zemljevid kranjske – ne pase zraven morska slika, jaz bi ji nasla drugo mesto. Stena z zemljevidi potrebna nujne reorganizacije. Knjizna omara je super, namesto tiste v ozadju bi raje kombinirala se s knjiznim regalom istega stila, ce ga ima.

Kaj delata dva tepiha v skreganih barvah  na tleh dnevne sobe.?

itd…

Zmagota je treba cim prej ozenit- cim prej. Take lepe stvari ima pa vse natrpal da se za glavo primes :)))

Clovek rabi pomoc pri opremljanju.

nobena ženska roka ne bo imela “prava na glasanje” in možnosti urejanja tudi bivališča in vsebine v njegovih zadevah, to ti pa ja mora bit jasno. Ker je že v takih letih, da je on glavni, povsod. In pa koneckoncev – to je njegov dom – zakaj bi morala in imela  neka “ženska roka”, ki nima nič s tem, niti pri pridobivanju in soustvarjanju pravo na sređivanje ? 🙂 His house, his rules.  🙂

Take lepe stvari nahrckal kot v brlogu :)) me prav srce boli, ko to vidim no. Sej vseen kdo je, lahko bi bil tud x joze ali mici, bi bila istega mnenja.

Pa tisti postran zemljevidi mi ne grejo iz glave prevec stisnjeni skupaj.

Krasne stvari ampak mim falil z umestitvijo v prostor, moski pac.

Sva že dve, ki tako misliva 🙂 Samo sama pa vešpri sovjih letih, da se kateregakoli in marsikaterega starega koštruna ne da z lepim usmeriti v estetiko in nek urejen stil 🙂

kiti393, 13.12.2021 ob 14:49

Malo reklame, da bo kdo kaj ukradel? Saj zavarovano je, dnarja pa trenutno ni na pretek. Ta bajta je konkretno koštala, bivša žena pa tudi 🙂

kiti393:

Sintal Sintal….. Varovanje  – poglej senzorje po stenah in Sintal nalepko  😛

njegova hiša njegova pravila, 14.12.2021 ob 11:05

Sva že dve, ki tako misliva 🙂 Samo sama pa vešpri sovjih letih, da se kateregakoli in marsikaterega starega koštruna ne da z lepim usmeriti v estetiko in nek urejen stil 🙂

Itak. Saj ti moski so vsi glih, se najde redka  izjema, ki ve kam in zakaj… ampak to se res ne spoznajo. Jaz sem mojemu mozu dala eno res lepo skrinjo manjsih dimenzij za na vikend, neorenesancna, restavrirana (vcasih je stara mama v njej shranjevala klobuke, rokavice itd..) in kaj se zgodi, pridem na vikend stopim cez vhodna vrata in me skor kap rukne, res mislila sem da bom v nezavest padla,pod visoko konzolno mizo nad katero je namesceno prav tako staro ogledalo   stoji ta skrinja v njej pa njegovi dvoji usnjeni copati. Copati wtf.? Pa sem cist znorela no. Mislim ti moski res nimajo pojma. Pazi, njemu se je pa zdelo da ful pase tja. O boze ima li te…

Msenca, 14.12.2021 ob 10:07

Senza736, 14.12.2021 ob 09:59

Briga me Zmago, Monika in tale bajta. Ni moja stvar, ni moj problem.

Ampak komentirati to temo pa seveda moraš.

Zakaj pa ne bi?

Te javne ločitve so mi od nekdaj patetične, in tale ni nič drugačna. Fotk iz bajte si niti pogledala nisem, tako da iskreno pravim, da me ne briga. Valda me pa firbec matra, kaj folk pravi.

a šta se onda glasiš, 14.12.2021 ob 11:03

Ja kaj se pa sploh oglašaš? 😛 😛 preskok teme ni uspel ?

Ker je tudi “vseeno mi je” statement. Kar vprašaj tiste, ki se futrajo s pozornostjo drugih, kako težko prenesejo.

Senza736, 14.12.2021 ob 12:26

Ker je tudi “vseeno mi je” statement. Kar vprašaj tiste, ki se futrajo s pozornostjo drugih, kako težko prenesejo.

Wau,  komentar za na “IQ hall of fame of the day”…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close