Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Jelinčičeva hiška na primorskem

Jelinčičeva hiška na primorskem

A za pomivalni stroj je pa zmanjkalo ? 🙂

.https://www.zurnal24.si/galleries/gallery-194360/?page=35

Bravo, hčerki bosta imeli lepo dediščino za pojerbat.

Jelinčič je vložil zahtevek za plačevanje preživnine za hčerki. Tako sta 2določili” po dogovoru z očetom hčerki…. Naj zmaga in naj Monika lepo plačuje. Ona je dobila svežega in mladega, kar je hotela, Jelinčič pa hčerki ( sicer pa – keš uredi marsikaj dandanes – kjerkoli).

Odgovor na objavo uporabnika
ne more ona kar vsega imeti, 13.12.2021 ob 11:18

A za pomivalni stroj je pa zmanjkalo ? 🙂

.https://www.zurnal24.si/galleries/gallery-194360/?page=35

Bravo, hčerki bosta imeli lepo dediščino za pojerbat.

Jelinčič je vložil zahtevek za plačevanje preživnine za hčerki. Tako sta 2določili” po dogovoru z očetom hčerki…. Naj zmaga in naj Monika lepo plačuje. Ona je dobila svežega in mladega, kar je hotela, Jelinčič pa hčerki ( sicer pa – keš uredi marsikaj dandanes – kjerkoli).

Še glede zahtevka za preživnino:

.https://www.zurnal24.si/magazin/vip/preobrat-pri-jelincicu-bo-sedaj-monika-njemu-placevala-prezivnino-377465

Monika! Ne pusti se!

Pomivalec je na levi, zraven kozarcev… 😉

Jelincic je izredno pameten  in tudi premeten. Vsec mi je, ker jih je dobro napel anticepilcem

Kayya, 13.12.2021 ob 13:28

Jelincic je izredno pameten  in tudi premeten. Vsec mi je, ker jih je dobro napel anticepilcem

daj naprej opredeli ti  v svoji glavi svoje pojmovanje necepljenh: niso vsi necepljeni  kar po defaultu in tudi vsi po vrsti po vaše okarakterizirano “anticepilci= antivaxerji”. Ker imajo nekateri necepljeni tudi upravičene zdravstvene razloge, zadržke in posledično upravičene pomisleke, ker dajo na tehtnico svoje stanje, zdravje in iumunski sistem, ki jim dobro deluje: kaj je bolje za njih – se pošpontati zdravi  z ruleto testnih kovid cepiv, ki so še vedno v testni fazi do 2023 in tvegati, ali pa živeti tako, kot so dosedaj. Cepljenost pa ni nobena garancija, da bo tudi cepljena oseba lahko brez težjih zapletov preživala ob zboletju, kot necepljena oseba. nobena grancija, ker vsak imunski sistem drugače odreagira – tukaj je keč 🙂  In ker tudi cepljene osebe s hujšim potekom  kovida so že potrebovale podporo dihanja in intenzivni oddelek. Tega ti nihče ne bo zanikal.

Drugače pa ja, tema je o g. Jelinčiču in njegovem zahtevku za preživnino od bivše žene in kako lepo si je opremil svojo hiškop ob morju . In ne o tem, koliko je on tebi všečen. So stick to that, ne pa  v temi netit zamere in špetir proti necepljenim osebam:)

prah naj raj pobriše

slike ma postrani

Malo reklame, da bo kdo kaj ukradel? Saj zavarovano je, dnarja pa trenutno ni na pretek. Ta bajta je konkretno koštala, bivša žena pa tudi 🙂

Preveč natlačeno s slikami in podobno, po tleh bosanski tepihi, pa ne vem kaj delajo na steni sablje in halabarde.

prašič neotesani, le kdo mu je zrihtal tako lokacijo???

b36d9c67bb3df655afbc

takšno parcelo ne sam da si navaden smrtnik ne more privoščit, nikoli ne bi niti dobil dovoljenja za gradnjo..

tfjhvb, 13.12.2021 ob 15:53

Preveč natlačeno s slikami in podobno, po tleh bosanski tepihi, pa ne vem kaj delajo na steni sablje in halabarde.

Goposod ima 70+ let , zato moraš razumeti -da se na ogled imetje postavi, da morda še kakšna “prime” 😛

preko 70 in samski, 13.12.2021 ob 17:58

Goposod ima 70+ let , zato moraš razumeti -da se na ogled imetje postavi, da morda še kakšna “prime” 😛

In to kakšna marmaid, morska deklica – saj morje ni dauč od hiše.

Ima zelo lepe stvari ampak bog te nima rad zmago, manjka zenska roka, ki se vsaj malo spozna na umestitev starin v prostor. Kaj ima to zraven konjaka.? A je to tista vrvica za ribe lovit.? Ne vidim ker so male slike. Kaj to dela tam.?

Pa modre porcelan vaze na tej prelepi grajski vitrini (zal napacno umescena v prostor, ker ne pride do izraza kot bi morala) ne pasejo. Kip na mizi (kaj je to soska fronta, ne vidim dobro) tud ne pase na mizo. Pa tista vrvica za stare zavese okoli noge kipa, to tud ne pase. Slika zenske v ozadju prevelika glede na velikost stene, slika je drugace krasna. Tud slika nad radiatorjem ne pase (radiator se mora nujno zakrit v takem primeru, razen ce je starinski in ima poseben pomen)

Svecniki na mizi ja ampak brez tiste male zadeve vmes (a je vaza.?) roze v bolj ujemajoci in predvsem vecji vazi s temi svecniki bi bile primernejse. Zemljevid kranjske – ne pase zraven morska slika, jaz bi ji nasla drugo mesto. Stena z zemljevidi potrebna nujne reorganizacije. Knjizna omara je super, namesto tiste v ozadju bi raje kombinirala se s knjiznim regalom istega stila, ce ga ima.

Kaj delata dva tepiha v skreganih barvah  na tleh dnevne sobe.?

itd…

Zmagota je treba cim prej ozenit- cim prej. Take lepe stvari ima pa vse natrpal da se za glavo primes :)))

Clovek rabi pomoc pri opremljanju.

yram, 13.12.2021 ob 18:23

Ima zelo lepe stvari ampak bog te nima rad zmago, manjka zenska roka, ki se vsaj malo spozna na umestitev starin v prostor. Kaj ima to zraven konjaka.? A je to tista vrvica za ribe lovit.? Ne vidim ker so male slike. Kaj to dela tam.?

Pa modre porcelan vaze na tej prelepi grajski vitrini (zal napacno umescena v prostor, ker ne pride do izraza kot bi morala) ne pasejo. Kip na mizi (kaj je to soska fronta, ne vidim dobro) tud ne pase na mizo. Pa tista vrvica za stare zavese okoli noge kipa, to tud ne pase. Slika zenske v ozadju prevelika glede na velikost stene, slika je drugace krasna. Tud slika nad radiatorjem ne pase (radiator se mora nujno zakrit v takem primeru, razen ce je starinski in ima poseben pomen)

Svecniki na mizi ja ampak brez tiste male zadeve vmes (a je vaza.?) roze v bolj ujemajoci in predvsem vecji vazi s temi svecniki bi bile primernejse. Zemljevid kranjske – ne pase zraven morska slika, jaz bi ji nasla drugo mesto. Stena z zemljevidi potrebna nujne reorganizacije. Knjizna omara je super, namesto tiste v ozadju bi raje kombinirala se s knjiznim regalom istega stila, ce ga ima.

Kaj delata dva tepiha v skreganih barvah  na tleh dnevne sobe.?

itd…

Zmagota je treba cim prej ozenit- cim prej. Take lepe stvari ima pa vse natrpal da se za glavo primes :)))

Clovek rabi pomoc pri opremljanju.

nobena ženska roka ne bo imela “prava na glasanje” in možnosti urejanja tudi bivališča in vsebine v njegovih zadevah, to ti pa ja mora bit jasno. Ker je že v takih letih, da je on glavni, povsod. In pa koneckoncev – to je njegov dom – zakaj bi morala in imela  neka “ženska roka”, ki nima nič s tem, niti pri pridobivanju in soustvarjanju pravo na sređivanje ? 🙂 His house, his rules.  🙂

Morali bi fotkati steno s samurajskimi meči.

Evo šefice ?????

&mago je zakon, samo vila je znotraj urejena v stilu leta 1990.

Hiša itak ni njegova.

Briga me Zmago, Monika in tale bajta. Ni moja stvar, ni moj problem.

Pameten ali premeteno manipulativen? Narcis ali psihopat?

Nikoli ne bomo zvedeli zagotovo…

Senza736, 14.12.2021 ob 09:59

Briga me Zmago, Monika in tale bajta. Ni moja stvar, ni moj problem.

Ampak komentirati to temo pa seveda moraš.

njegova hiša njegova pravila, 13.12.2021 ob 18:51

nobena ženska roka ne bo imela “prava na glasanje” in možnosti urejanja tudi bivališča in vsebine v njegovih zadevah, to ti pa ja mora bit jasno. Ker je že v takih letih, da je on glavni, povsod. In pa koneckoncev – to je njegov dom – zakaj bi morala in imela  neka “ženska roka”, ki nima nič s tem, niti pri pridobivanju in soustvarjanju pravo na sređivanje ? 🙂 His house, his rules.  🙂

Take lepe stvari nahrckal kot v brlogu :)) me prav srce boli, ko to vidim no. Sej vseen kdo je, lahko bi bil tud x joze ali mici, bi bila istega mnenja.

Pa tisti postran zemljevidi mi ne grejo iz glave prevec stisnjeni skupaj.

Krasne stvari ampak mim falil z umestitvijo v prostor, moski pac.

Ja kaj se pa sploh oglašaš? 😛 😛 preskok teme ni uspel ?

a šta se onda glasiš, 14.12.2021 ob 11:03

Ja kaj se pa sploh oglašaš? 😛 😛 preskok teme ni uspel ?

…za Senza736…..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close