Jelincic – Bravo
Delta361, 05.01.2022 ob 09:06
Zmago Jelincic je edini, ki pove stvari take kot so, brez ovinkarjenja . To , kar si mislimo vsi , on pove na glas.
Ne, to, kar ti misliš, pove, ostali si pa ob tem mislimo: “Kakšna idiotska izjava!”
Je pač populist in zdaj pred volitvami jih je spet začel klatiti, ker se mu splača dobiti glasove za to, da bo lahko še nekaj let dobival državni denar.
Znaš tko, 05.01.2022 ob 09:17
Da ne bo kdo rekel da sem simpatizer njegove stranke ali pa da se strinjam z njegovimi politicnimi stalisci. Sploh ne vem kaksen je njegov politicni program…
Politiko na stran.
Mislim da je jelincic oseba ki je lahko za zgled. In se lahko od njega marsikaj pametnega nauci ter pametnega slisi.
On je navadni drekomešalec. Sam gobec ga je, ko je potrebno kaj narediti, ga pa ni nikjer. Glasuje tko kot mu je naročeno, beri, kot padajo €. Če € ni, tudi glasov ni. Ne vem kdo ga še ni prebral od samega začetkao, ko je v parlamentu. 1 mio€ za prevod knjige. Deja ga lomit no……
Ista je ciganče Tomička, a o tem kdaj drugič. POSLANCE NA MINIMALCE, je nekoč kričala.
Resnica ni prijetna, 05.01.2022 ob 09:24
Ne poznaš njegovega političnega programa, ampak je Jelinčič lahko za zgled in bi se lahko marsikaj naučili od njega? Ti to resno?
No, musliče prezira, da boš vedel. Isto kot pedre. In cigane. Zanj ni razlike. O slovenskem narodu pa vemo, kaj si misli: DA JE NAROD GLUP.
Vem. Neke osnove so mi znane…
Lej stari… Kaj naj recem…
Plava v tej zabokrecini na nacin kot plava.
Rekel sem politiko na stran. Ne strinjam se z njegovimi stalisci… ?(vsemi…)
Jst osebno ko vidim slisim da hoce kaj povedat… Oz kaj govori… Ga pozorno poslusam.
Tocno to sem hotel napisat prej… A ni za svoje??
Zadnjic ste pripopal en video…
Pozival se je na Mojzesa.
Ko da vi nebi trgovali z glasovi…
?
On je bil tudi porocen z judinjo. Sem videl enkrat je sin nekaj pisal o njih al za holokavst…
Tko ko gledas… Numizmatik… Starinar… Filatelik… Dnar zbira… Znamke… Orozje… Preskrbel je otroke… Ce je tam omenjal biblijo med vrsticami mislis da je otrokom ni predstavil??
Boli ga.
Ce das politiko na stran… Gospodin.
Niti na to se ne mores ogledat?
Ko da vi ste pa popolni.
Glej… Kar je res je res. Ne vem a je to osabnost al ego… Das zaslugo pohvalo kapo dol ce si zasluzi.
A ne samo… Ne valja to ne valja ono…
Neki sm slisu da je z zracno pusko tank zarobil…
Ajde frajeri…
mentalna sirota, 05.01.2022 ob 09:17
Ja, no, seveda. “Narod je glup”. Torej se z njim strinjaš. Jaz npr. pač ne. Vsaj v toliko, da zanj nikdar nisem (in ne bom) volil. Ti pa seveda, kakor želiš. Je pa moje mnenje, da je takih, kot ti, vse preveč.
Če narod ne bi bil glup on parlamenta ne bi videl od znotraj.
Ni dovolj povedati o stvareh take kot so, da bodo nekateri zadovoljni. Je treba tudi kaj konkretno naredit. Pri tem pa plemeniti v 25 letih ni nič konkretnega naredil. Nič. Več kot 25 let se je šlepal na to, da je govoril tisto kar je moral nek procent naivnežev slišat in mu omogočiti, da je prišel v parlament. Potem je pa motovilil kolikor je bilo možno. To je ta skrivnostna formula. O njegovih postranskih zadevah bi bilo pa treba odpreti. posebno temo.
Neka levi su prava stvar.
Zdej ko je bila tista oddaja… ? ze kolkic jo omenjam…
Nooon stop so levi blatili janso. Non stop. Svojo besedo so izkoristili za to. Jansa jansa beebebebebeb. Samo verglanje. Nic konkretnega ni bilo slisat o spremembah izboljsavah… Kaj bi naredili boljse… Samo jansa jansa jansa.
Tako kot pravis. Motovilili so.
Vidis te so samo cez janso… Zmago mislim da ni nic govoril glede tega. Je bil kar se tega tice tiho.
Vidis… Cisto drug level.
Mislim…
Vidis da ste glupi.
Sej pa vi nocete sprememb. Nocete.
Mislite da bo prisel nekdo in naredil spremembo, raj na zemlji itd… A sami nic nebi naredili, niti slucajno se menjali.
Ne znate vi…
Ko je obdavcitev pa jokate… Ko gredo striski gor, place dol… To pa vidite.
Zakaj in kako je do tega prislo pa ne. Se vec. Sploh vas ne zanima.
Vi blejite. Češete muda. Gledate da se ob petkih cim vec nazrete in to je vase pislanstvo.
Kaj treba politik narest?
Znas kako kazu.
Lahko ti da kruh… Ali ako ti neces da žvačeš…. Dzaba.
Forum je zaprt za komentiranje.