Najdi forum

Jelenov greben

pozdravljeni,

ima kdo izkušnje z nastanitvijo in hrano na Jelenovem grebenu- Olimje?

Kaj še priporočate v Ollimju…je kaj še za videt?

Hvala ,Teja
[attachment=0]jelenovgreben.JPG[/attachment]

Z nastanitvijo sicer ne, ampak hrana je pa špica. Čokoladnico se splača videt, staro lekarno, pa v Kumrovec na obisk 🙂

Hrana je špica? oprosti, hrana je povprečna, ena srednja žalost. Čokoladnica? Tok zanič čokolade še nisem jedla. Sem v par pralinejev vgriznila in jih vrgla v smeti.

In kaj je taka finoča sploh iskala tam bogu za plombo? Si falila smer za Pariz?

Nisem finoča, sploh ne. Ampak ne boš rekla, da je hrana na Jelenovem grebeu špica. Ker ni. Ker je povprečna ali pa še to ne. in kot rečeno tista čokoladnica je BV.

Če je zate Milka višek čokoladnega ustvarjanja, potem verjamem, da ti pralineji niso všeč. Drugače jih pa delajo iz najboljšega kakavoveva masla in ostalih svežih sestavin.

Če je zate Milka višek čokoladnega ustvarjanja, potem verjamem, da ti pralineji niso všeč. Drugače jih pa delajo iz najboljšega kakavoveva masla in ostalih svežih sestavin.[/quote]

Ja, pa dobr no, babe moje zlate. Mi ni všeč, pika. Čokolade sem pač jedla že po veliiiiikih čokoladnicah izven naših meja seveda, pa lahko rečem, da mi njihove pač niso všeč. lahko jih 10000 x delajo iz svežih sestavin in ne vem kakšnega kakavovega masla, ampak jih ne znajo narest – za moj okus so zanič.

Ne jezi se, saj jaz tudi vem, da so tiste čokolade O G A B N E , če so pa mone brez okusa, samo, da se fensi sliši “čokoladnica”, pa naj imajo to za naj naj….. 😉

Torej, nazaj k temi. 🙂

Hrana na jelenovem grebenu je dobra. Meni je všeč njihov golaž, pa medaljoni. Za domov pa jelenova salama. 🙂 Nastanitev ne poznam, ker smo ponavadi spali v Soteliji.

Splača se it pač malo naokoli po jelenovem grebenu, v čokoladnico, na tisto “razstavo smeti” – meni je full zanimivo, pogledat do golf lukenj, na pivo v pivnico, se malo pokopati v terme. Lahko skočite tudi čez mejo v terme Tuhelj ali pa na kakšne druge oglede. Če radi dobro pijete, greste lahko pa vinčka in penine kupit http://www.istenic.si/Redirect.asp?p=15 .

Pa na ogled samostana.

Sicer pa je tam bolj mrtvo…

Čokolade tudi meni niso bile všeč. Pa sem kar gurmanka na tem področju.

Kot so že zgoraj povedale, je hrana na Jelenovem grebenu fejst pod povprečjem. Bistveno boljše boš jedla v Amonu, če bi iskala gostišče. Za nastanitev ne vem, ker tam nisem spala, ampak neke topline ni čutiti. Če si pripravljena odšteti kakšen evro več, ti zelo priporočam Sotelio. Lušten minimalistično bolj eko opremljen hotel, kjer se dejansko izredno dobro počutiš. Tudi hrana je tam zelo dobra.
Čokolade ali pralineja iz čokoladnice pa tudi jaz ne morem pojesti. Kdor trdi, da je to dobra čokolada, ima zelo specifičen okus:))))) je nekje na nivoju tistih tuševih cenenih sladkornih tablic in kakšne kvalitetne sestavine tam niti mimo ne gredo.

Nam je žal, ker nismo šli tudi v Krapino v muzej: http://www.krapina.hr/default.aspx?id=40, nam je zmanjkalo časa, pa mislim, da je od Olimij oddaljen kakih 30-40 km.

Meni so tisti kraji kar všeč. Na Jelenov grič je fino it, ker je vse res lepo. Tudi v trgovinici nudijo veliko domačih izdelkov in lahko kupiš (ne vem pa, če kaj izstopajo, sem kupila samo med). Kar se hrane tiče smo šli samo na posladek; bilo je kar v redu.
Drugače pa v Olimljah (poleg kopanja) lahko pogledaš še staro lekarno, greš na izlet do gradov Podčetrtek in Podsreda (en od teh se da videt, je kar zanimiv; pa sem pozabila kateri; mislim da Podsreda). Tam nekje je tudi razstava enih čarovnic v gozdu. Pa sigurno se še kaj najde.

Samo en namig.Mi smo bili nastanjeni v Aparthotelu Barbara-prilagam link.Apartma je urejen,cene precej nižje kot v samem Olimju.

Tudi mi smo bili nazadnje na Jelenovem grebenu, pa moram reči, da mi je bila hrana v primerjavi z Amonom in Halerjem manj všeč. V Halerju lahko piješ tudi njihovo domače pivo in si ga vzameš domov.
Na Jelenovem grebenu so pa daleč najbolj zanimiv – jeleni. 🙂 Mi smo prišli ravno, ko jih je gospodarica hranila in sta se otroka pridružila.

za hrano ne vem, pivo v pivovarni je fajn, v Čarovničini koči (če je zdaj odprta, seveda) je fajn čarovničin napitek … vžge takoj na dobro voljo :))

Z nastanitvijo nimam izkušenj, hrana ni nič posebnega, tista čokoladnica pa meni osebno ful smrdi, nisem notri zdržala 2 minuti pa tudi njihove čokolade mi niso bile všeč, ampak vsak po svoje.

Na Jelenovem grebenu razočarana nad golažem. Moževa stara mama dosti boljšega naredi, pa ni nobenega jelenčka not. Edino salama, ta mi je pa dobra.
O čokoladnici ne morem podat mnenja, ker nisem nič poskusila.

Na Jelenovem grebenu smo bili z družino pred dvema letoma. Vzeli smo njihov apartma, brez hrane. Poleti. Apartma nič posebnega, v kuhinji me je motilo to, da ni bilo počiščeno. Nekdo pred nami je očitno raztresel sladkor in je bilo mravelj……
No, smo preživeli. Zajtrk smo imeli s seboj, kosilo pa smo jedli vsak dan drugje. Mi ni bilo žal, saj je zajtrk pri Jelenu stal 5 EUR po osebi. Za to ceno so dobili gostje (jedli so zunaj) med, marmelado in kruh. Nič od tega ni bilo domače. Industrijsko. Iz tistih malih porcij.Vsebine kosil ne poznam. Če bi šla še enkrat, bi stanovala drugje, ker sem tudi jaz dobila občutek, da jim dol visi za goste. To je bil tudi eden izmed razlogov, da nismo jedli kosil pri njih.

Vsako leto hodimo v te terme, ker nam je lepo. Na Jelenov greben gremo vsakič jelene “pogledat”, pa v trgovinico zavijemo, imajo fine stvari. Čokoladnica je obvezna, čeprav meni tudi niso čokoladice preveč všeč, bolj otrokom. Pa pivnica Haler ima dobro pivo….pa za sprehajat je veliko poti…skratka že razmišljamo, kdaj gremo spet.

Smo bili danes tam. PORAZNO, nekaj sto ljudi so zbasali na mize, tisti, ki smo bili noter, smo se 2 uri kuhali kot raki, preden je prišla hrana. Komerciala totalna, nobene domačnosti več, samo še biznis, očitno. Če že redijo govedo (no, jelene), naj z ljudmi ne ravnajo kot z govedom. Obup, skratka, nikoli več ne gremo tja. Je kar nekaj gostov “popenilo”, kot sem videl.

Zivjo . A nudijo tudi poroko za do 30 ljudi? Je ze bil kdo na majhni poroki v jelenovem grebenu?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close